3 yaş sonrası mutfaktan su getirmeye başlıyoradzeynep 'in oğlu da döktürüyordu geçenlerde. İyi güzel de ben ikinci çocuğu düşünürsem ve bunun 6-7 yaşına gelmesini beklersem 40+ oluyorum
Sen biraz abartmışsin sankiBişey sorucam siz de böyle herşeyi dakika dakika yazmalı mı delirdiniz yoksa normal mi delirdiniz?
aaa sen tertemiz delirmişsinBişey sorucam siz de böyle herşeyi dakika dakika yazmalı mı delirdiniz yoksa normal mi delirdiniz?
Bugün iki güncelleme geldi , bir de dudaklarını uzatıp bürülüp bürülüp yapıyorBu da huggyberry gibiymiş tip olarak ama hiç duymadım. Biraz da buna bakıp iyice kafamı karıştırayım
Bilmiyorum ki. Benim baktığım toddler modellerden birinde 9 kg'dan itibaren diyordu. Bizimki 6,5'larda daha...
Oooo güncel reyiz Speedy Gonzales'e mi evriliyor? Bekleyip görelim. Kızın acelesi var belki
Diğerlerinde de tatlandırıcı varmış. Ne vereceğiz ben anlamadım. Bize fe Ferrum verdiler, değiştirelim mi diye sordum. Doktor sallamadı
Şimdi akılları alan o soruyu soracağım çünkü gerçekten anlamadım: Kimin önü? Hangi ön? Sırtımızda mı taşıyacakmışız? Yoksa önümüzde olacak ama dışarı mı bakmayacak? Tam tersi mi?
Solomom'lara çok baktım ve kendimi soğutmayı başardım
Ben de gram veremiyorum , uyuz oluyorum artık tipimeBenim tüm gün ayakta yürüyerek emzirmeme rağmen 1 gram bile zayıflayamamam normal mi ya? Artık şişmanlıktan bunaldım
23:30 başladım , şimdi uyudu hanımemerek uyutanlar gece uykusuna geçmesi ne kadar sürüyo.ne zaman yataga koyuyorsunuz
Aynen bendeadzeynep 'in oğlu da döktürüyordu geçenlerde. İyi güzel de ben ikinci çocuğu düşünürsem ve bunun 6-7 yaşına gelmesini beklersem 40+ oluyorum
Okula yazdırın, eylüle kadar hazır olur sizin kız. Acelesi varBugün iki güncelleme geldi , bir de dudaklarını uzatıp bürülüp bürülüp yapıyor
Ne bileyim ya kaba gibi sanki sert bir de. Yorumları da pek içime sinmedi. Bir de kadınlar "Belimi tam sarmıyor" falan yazmış. Gerçi bu babasına taşıtmak için ideal bir özellik ama bana lazım olduğunda nabıcam o varSolomomdan neden soğudun , sanırım onu alıcam ben .
Bizim belimizi sarar şişmanız bizOkula yazdırın, eylüle kadar hazır olur sizin kız. Acelesi varMaşallah maşallah
Ne bileyim ya kaba gibi sanki sert bir de. Yorumları da pek içime sinmedi. Bir de kadınlar "Belimi tam sarmıyor" falan yazmış. Gerçi bu babasına taşıtmak için ideal bir özellik ama bana lazım olduğunda nabıcam o var
solomomu iki yıl kullandım. benimki dışa dönük kullanılmayandı. eski model. ama çok rahattıOkula yazdırın, eylüle kadar hazır olur sizin kız. Acelesi varMaşallah maşallah
Ne bileyim ya kaba gibi sanki sert bir de. Yorumları da pek içime sinmedi. Bir de kadınlar "Belimi tam sarmıyor" falan yazmış. Gerçi bu babasına taşıtmak için ideal bir özellik ama bana lazım olduğunda nabıcam o var
bak bu doğru kumaşı kalınBizim belimizi sarar şişmanız bizANKHESPAATEN
Ama N Neal in linkini yolladığın kanguru karşılaştırma blogunda kadın diyor ki antalya gibi sıcak bir yerde kullanmak mümkün değil solomomu
Ha o da var işteBizim belimizi sarar şişmanız bizANKHESPAATEN
Ama N Neal in linkini yolladığın kanguru karşılaştırma blogunda kadın diyor ki antalya gibi sıcak bir yerde kullanmak mümkün değil solomomu
O kadar sinirlendim ki ona var ya çocuğun ağzı elleri hep tüy oldu. Ben fark edene kadar kesin yuttu da onları
Olur , beslenmesine de kuru fasülye koyarımOkula yazdırın, eylüle kadar hazır olur sizin kız. Acelesi varMaşallah maşallah
Bizim belimizi sarar şişmanız bizANKHESPAATEN
solomomu iki yıl kullandım. benimki dışa dönük kullanılmayandı. eski model. ama çok rahattı
ne bileyim bizim zmaanımızda seçenek yoktu ergonomiklerde. bir solomom vardı bir de daha pahalı marka bikaç tane. solomomu tercih etmiştim. siz karar verene kadar okula gideceklerOlur , beslenmesine de kuru fasülye koyarım
Kanguru yüzünden kafayı yicem az kaldı
1000 tele diyor 1000. Bunu alırken tabii 158 kere düşüneceğizne bileyim bizim zmaanımızda seçenek yoktu ergonomiklerde. bir solomom vardı bir de daha pahalı marka bikaç tane. solomomu tercih etmiştim. siz karar verene kadar okula gidecekler
ay ben 140 a almıstım solomomu bin olsa asla almam valla ne yalan söyliyim 2. el alırım1000 tele diyor 1000. Bunu alırken tabii 158 kere düşüneceğiz
Bende öyle bi kac gündür ayrı huysuz oğlum geceleri, öyle yorgunum kiKendi kendine parti veriyor şu an. O kadar heyecanlı ve mutlu ki biz nerede neyi kaçırdık çok merak ediyorum çünkü ben bayılacağım uykusuzluktan
Emmeleri, kakaları ve demir damlasını yazıyorum
192li 187 tl oluyo 4 no cırtlı bez. kullanan kaçırmasın. ben yeni bez aldım almıcam kartımın limitini buna harcayamam planlarım var
Benimki daha sağa sola dönüyor cnm ondan rahatım açıkçası ama belli de olmaz bianda yapiyolar herşeyi, kundaksiz uyuyabiliyor mu pekiSıcaktada çok terliyorlar ya. Bide benimki istediği gibi dönmeye başladı sırtüstünden yüzüstünd veya tam tersi gecede dönerde kundakla kendini kurtaramaz diye korkumdan kundağı açtım. Bide bizim ev gündüz öğleden sonra full güneş alıyor hava biraz serin olsada genede ter içinde kalıyor