2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
adzeynep 'in oğlu da döktürüyordu geçenlerde. İyi güzel de ben ikinci çocuğu düşünürsem ve bunun 6-7 yaşına gelmesini beklersem 40+ oluyorum
3 yaş sonrası mutfaktan su getirmeye başlıyor6 7 yaşı beklemeye gerek yok
Bişey sorucam siz de böyle herşeyi dakika dakika yazmalı mı delirdiniz yoksa normal mi delirdiniz?
Sen biraz abartmışsin sanki

Bugün iki güncelleme geldi , bir de dudaklarını uzatıp bürülüp bürülüp yapıyor
Solomomdan neden soğudun , sanırım onu alıcam ben .
Benim tüm gün ayakta yürüyerek emzirmeme rağmen 1 gram bile zayıflayamamam normal mi ya? Artık şişmanlıktan bunaldım
Ben de gram veremiyorum , uyuz oluyorum artık tipime
emerek uyutanlar gece uykusuna geçmesi ne kadar sürüyo.ne zaman yataga koyuyorsunuz
23:30 başladım , şimdi uyudu hanım
adzeynep 'in oğlu da döktürüyordu geçenlerde. İyi güzel de ben ikinci çocuğu düşünürsem ve bunun 6-7 yaşına gelmesini beklersem 40+ oluyorum
Aynen bende

Bugün iki güncelleme geldi , bir de dudaklarını uzatıp bürülüp bürülüp yapıyor
Okula yazdırın, eylüle kadar hazır olur sizin kız. Acelesi var Maşallah maşallah
Solomomdan neden soğudun , sanırım onu alıcam ben .
Ne bileyim ya kaba gibi sanki sert bir de. Yorumları da pek içime sinmedi. Bir de kadınlar "Belimi tam sarmıyor" falan yazmış. Gerçi bu babasına taşıtmak için ideal bir özellik ama bana lazım olduğunda nabıcam o var

Bizim belimizi sarar şişmanız biz ANKHESPAATEN
Ama N Neal in linkini yolladığın kanguru karşılaştırma blogunda kadın diyor ki antalya gibi sıcak bir yerde kullanmak mümkün değil solomomu

solomomu iki yıl kullandım. benimki dışa dönük kullanılmayandı. eski model. ama çok rahattı

Olur , beslenmesine de kuru fasülye koyarım

solomomu iki yıl kullandım. benimki dışa dönük kullanılmayandı. eski model. ama çok rahattı

Kanguru yüzünden kafayı yicem az kaldı

Olur , beslenmesine de kuru fasülye koyarım

Kanguru yüzünden kafayı yicem az kaldı
ne bileyim bizim zmaanımızda seçenek yoktu ergonomiklerde. bir solomom vardı bir de daha pahalı marka bikaç tane. solomomu tercih etmiştim. siz karar verene kadar okula gidecekler

Kendi kendine parti veriyor şu an. O kadar heyecanlı ve mutlu ki biz nerede neyi kaçırdık çok merak ediyorum çünkü ben bayılacağım uykusuzluktan

Emmeleri, kakaları ve demir damlasını yazıyorum
Bende öyle bi kac gündür ayrı huysuz oğlum geceleri, öyle yorgunum ki

Benimki daha sağa sola dönüyor cnm ondan rahatım açıkçası ama belli de olmaz bianda yapiyolar herşeyi, kundaksiz uyuyabiliyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…