2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
6 yaştan bildiriyorum
emzirirken bana salatalık doğrayıp getiriyor
bazen külaha dondurma koyup getiriyor
emzirirken ye annecım diyor
adzeynep 'in oğlu da döktürüyordu geçenlerde. İyi güzel de ben ikinci çocuğu düşünürsem ve bunun 6-7 yaşına gelmesini beklersem 40+ oluyorum

Ezandan hepsi korkuyor demek ki

Kızlar ya 3 gecedir benim sıpayı kundaklamadan bi şekilde uyutuyorum ama gündüzleri illa uyku için kundak istiyor. Nasıl vazgeçirebilirim gündüzleri kundaktan ve kucakta uyumaktan? Geceleri çözdük bi şekilde de şükür gene

Ah bu babalar ah, bugün bizde gezmeye çıktık, milletin yanında hoplatti, bizimki de güldü, olan bana oldu sonra agladi durdu

Benimki kıpırdaniyor kendini uyandırıyor mecburen kundakliyorum, bi kac gündür serin hava çok şükür ama sicak olunca napariz bilmem

Ah bu babalar ah, bugün bizde gezmeye çıktık, milletin yanında hoplatti, bizimki de güldü, olan bana oldu sonra agladi durdu
Kendi kendine parti veriyor şu an. O kadar heyecanlı ve mutlu ki biz nerede neyi kaçırdık çok merak ediyorum çünkü ben bayılacağım uykusuzluktan
Bişey sorucam siz de böyle herşeyi dakika dakika yazmalı mı delirdiniz yoksa normal mi delirdiniz?
Emmeleri, kakaları ve demir damlasını yazıyorum

Benimki kıpırdaniyor kendini uyandırıyor mecburen kundakliyorum, bi kac gündür serin hava çok şükür ama sicak olunca napariz bilmem
Sıcaktada çok terliyorlar ya. Bide benimki istediği gibi dönmeye başladı sırtüstünden yüzüstünd veya tam tersi gecede dönerde kundakla kendini kurtaramaz diye korkumdan kundağı açtım. Bide bizim ev gündüz öğleden sonra full güneş alıyor hava biraz serin olsada genede ter içinde kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…