2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya 3 saat olmasa da ben de bebek arabasıyla gezdiriyorum hergün mutlaka
Üç saat olacak BAYAN. Reçete bu şekilde. Başka reçeteler de var da onlar hasta olmalı, depresyona girmeli falan. Önermiyorum. Besin alerjisi diyeti var. İstersen onu da deneyebilirsin. Hayattan soğutma ve aç kalma garantili

Bayan bayan senin ağzın ne der. Zaten şişmanım. Üzülmemem lazım. Yorulmamam lazım. Hep yemem lazım. Bu şekilde zayıflamalı bir reçete istiyorum

Kızlar,avukata verilen genel vekaletname ile ev-araba satışı yapabilir mi haberim olmadan? Yani bu tehlikeli mi?

Kızlar,avukata verilen genel vekaletname ile ev-araba satışı yapabilir mi haberim olmadan? Yani bu tehlikeli mi?
Genel vekalet ile olmaz özel vekalet kapsamına giriyor o işlemler / boşanma gayrimenkul alım satım gibi işlemler için konuya göre özel vekalet isteniyor tapu işlemlerinde fotoğraflı vekalet isteniyor

Hih iyi bari ya çok teşekkür ederim vallahi içimi rahatlattin.
Genel vekalet ile olmaz özel vekalet kapsamına giriyor o işlemler / boşanma gayrimenkul alım satım gibi işlemler için konuya göre özel vekalet isteniyor tapu işlemlerinde fotoğraflı vekalet isteniyor

Hih iyi bari ya çok teşekkür ederim vallahi içimi rahatlattin.
Ama tabi güvenmediğin bir avukata vekalet verdiysen noterden azilname ile vekaletini iptal ettir bence çünkü herşeyi kılıfına uydurabiliyorlar. Tanıdık bir tapu memuru ya da noterden işlem yapar vs olabiliyor böyle acayip işler. dikkat etmek lazım

emerek uyutanlar gece uykusuna geçmesi ne kadar sürüyo.ne zaman yataga koyuyorsunuz
Kendi bırakıyor. Bırakmadığı zamanlarda 30-35 dk'dan sonra görevden affımı istiyorum. Kendim çekip beşiğe bırakıyorum. Bazen daha yoldayken ağlıyor, bazen uyuyor hemen uyanıyor. O zaman mecbur diğer memeyi de aynı döngüye sokuyoruz

Kayahan'ın Ninni'siyle anneye şiddet eğilimini baskılayıp emzirmeye çalışıyorum. Kan ter içinde kaldım. Gelsenize tek kalmayayım

Kayahan'ın Ninni'siyle anneye şiddet eğilimini baskılayıp emzirmeye çalışıyorum. Kan ter içinde kaldım. Gelsenize tek kalmayayım
Dus aldirip geliyorum gelmem mi seni yalnız bırakmam, sizde bizd gece gelin ama Habire uyuyorsunuz

Dus aldirip geliyorum gelmem mi seni yalnız bırakmam, sizde bizd gece gelin ama Habire uyuyorsunuz
Benimki çok arkadaş canlısı. Hiç yalnız bırakır mı? Bu gece 4'te sohbet ederek uyandı, zar zor yarım saatte uyuttum. 6'da uyandı. Yine uyuttum 15 dk sonra "Yeter bu kadar" diye uyandı çünkü babası gittiği düğünde arkadaşarına "Gece uyuyor yea" demiş. Aynn knk uyuyo hıı

Biz şuanda banyo mama seansını bitirdik. balkona çıkarınca gülücük saçma içeri girince ağlama krizi döngüsü bitince bir fasıl kusma Ardından 1 saat kadar emzirme. İstiklal marşı kapanış

Yarım saatten fazladır memede. Zorla çektim. Babasına beni şikayet ediyor şu an ağlayarak. Yemek yiyeceğim inşallah. Sonra bıraktığımız yerden devam

Minimum iki saat. İlk bir bucuk saat sag sol ayakta gezdirerek emzirme, yerine koyduktan 30dk sonra uyanma, tekrar emzirme. Bazen bu uyanmalar iki uc defayi bulabiliyor o gunler cok zor
ovv çokmuş ya minimum diyon bi de. kolaylar gelsin
gözünü kapatması uzun sürüyo bazen 10 dk ama bazen yarım saat.kapatana kadar aglama çığırma. uyuduktan aonra yerine koymayı denesem de uyanıyo bi yarım saat de kucakta emerek uyuyacak net.
dinledik biz de şimdi ağıt yaka yaka. ezana kadar yerine koymam lazım akşam ezanından aşırı korkuyo

gözünü kapatması uzun sürüyo bazen 10 dk ama bazen yarım saat.kapatana kadar aglama çığırma. uyuduktan aonra yerine koymayı denesem de uyanıyo bi yarım saat de kucakta emerek uyuyacak net.
Bizim de böyle oluyor işte bazen 8-10 dk.da nakavt oluyor ama yerine koymamı istemiyor kucakta durup dalacak. Bazen de hızlı dalıyor, o zaman ses etmiyor koymama. Bazen koyduktan bir süre sonra geri uyanıyor falan kafasına göre
dinledik biz de şimdi ağıt yaka yaka. ezana kadar yerine koymam lazım akşam ezanından aşırı korkuyo
Bizim eve ezan sesi çok yüksek gelmiyor ama dışarıda yakından duyarsa ağlıyor

6 yaştan bildiriyorum
emzirirken bana salatalık doğrayıp getiriyor
bazen külaha dondurma koyup getiriyor
emzirirken ye annecım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…