2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
vegaferon paraben içeriyor diye çok fazla şikayet var. Maalesef bunu veriyorlar sağlık ocaklarında. İshal pişik vs yapıyormuş. Bizim doktorumuz demişti sağlık ocağından verecekler onu kullanmayın diye

ben sidefer kullanıyorum mesela o boyamıyo ocean da boyamıyo sanırım. onlar dişlerde de kararma yapabiliyomus aklında olsun degiştirmek istersen
Yaa vermeyim ben de öyleyse

Solomom lar da indirimde görünüyodu geçenlerde , öfff karar verip alana kadar yüricekler

Bu da huggyberry gibiymiş tip olarak ama hiç duymadım. Biraz da buna bakıp iyice kafamı karıştırayım
Toddler miş baktığım ama o da 10-36 ay diyor 9 kg 10 ay mı oluyor bizimki 7,5 kilo falan
Bilmiyorum ki. Benim baktığım toddler modellerden birinde 9 kg'dan itibaren diyordu. Bizimki 6,5'larda daha...
Hanımlaaarrrrr bacılar sistırlaaaaaarrrr

Benim kız az önce döndü ya ilk defa yüzüstünden sırtüstüne , bikaç kere soldan bikaç kere sağdan

Oooo güncel reyiz Speedy Gonzales'e mi evriliyor? Bekleyip görelim. Kızın acelesi var belki
Yaa vermeyim ben de öyleyse
Diğerlerinde de tatlandırıcı varmış. Ne vereceğiz ben anlamadım. Bize fe Ferrum verdiler, değiştirelim mi diye sordum. Doktor sallamadı
Şimdi akılları alan o soruyu soracağım çünkü gerçekten anlamadım: Kimin önü? Hangi ön? Sırtımızda mı taşıyacakmışız? Yoksa önümüzde olacak ama dışarı mı bakmayacak? Tam tersi mi?
Solomom lar da indirimde görünüyodu geçenlerde , öfff karar verip alana kadar yüricekler
Solomom'lara çok baktım ve kendimi soğutmayı başardım

Beybinin Yüzü dışarı bakacak şekilde sırtı bize dönük hali diye anladım ben

Benim tüm gün ayakta yürüyerek emzirmeme rağmen 1 gram bile zayıflayamamam normal mi ya? Artık şişmanlıktan bunaldım

Bu arada solomom daha uygun fiyatlı değil mi?

Beybinin Yüzü dışarı bakacak şekilde sırtı bize dönük hali diye anladım ben
Bu önerilmeyen mi? Huggyberry'de galiba sadece bize bakıyor bebek. ANKHESPAATEN 'in attığı da öyle sanırım
Benim tüm gün ayakta yürüyerek emzirmeme rağmen 1 gram bile zayıflayamamam normal mi ya? Artık şişmanlıktan bunaldım
Reçeteyi yazıyorum: Bebek arabasıyla üç saat turlayarak uyutuyorsun. Bitti bu kadar.

Arıtma daha sağlıklı değil mi ? Damacana suları hiç hijyenik gelmiyor yada pet şişe de bekleyen sular. Neyse bi doktora sorayım o zamana kadar kaynatmaya devam edeyim.
Bi ben kaynatiyorum sanırım
Bende kaybat
Bebelere suyu kaynayıp mi veriyorsunuz?
Ben arıtma kullanıyorum ve suyu kaynatıp veriyorum .
Bende kaynatıp veriyorum ama bi yerde okudum sağlıklı olmuyor demiş.bi su markası vermiş bebekler için.bilmiyorum o kadarr gerek varmi.kizim da bu kadar dikkat etmemiştim.simdi hersey cok farklı.

Bu önerilmeyen mi? Huggyberry'de galiba sadece bize bakıyor bebek. ANKHESPAATEN 'in attığı da öyle sanırım

Reçeteyi yazıyorum: Bebek arabasıyla üç saat turlayarak uyutuyorsun. Bitti bu kadar.
Ya 3 saat olmasa da ben de bebek arabasıyla gezdiriyorum hergün mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…