- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
vegaferon paraben içeriyor diye çok fazla şikayet var. Maalesef bunu veriyorlar sağlık ocaklarında. İshal pişik vs yapıyormuş. Bizim doktorumuz demişti sağlık ocağından verecekler onu kullanmayın diye
ben sidefer kullanıyorum mesela o boyamıyo ocean da boyamıyo sanırım. onlar dişlerde de kararma yapabiliyomus aklında olsun degiştirmek istersen
tamam artık devamı gelirHanımlaaarrrrr bacılar sistırlaaaaaarrrr
Benim kız az önce döndü ya ilk defa yüzüstünden sırtüstüne , bikaç kere soldan bikaç kere sağdan
Bunlar da güzelmiş hem daha ekonomik ama trendyol soru cevap kısmında okudum öne doğru taşımayı uzun süreli önermiyoruz 15 dk dan fazla hangi marka olursa olsun öne doğdu kullanmayın diyor. Kullanıcı yorumları hep olumlu
Büyüyorlar kuzularımız maşallahHanımlaaarrrrr bacılar sistırlaaaaaarrrr
Benim kız az önce döndü ya ilk defa yüzüstünden sırtüstüne , bikaç kere soldan bikaç kere sağdan
Biz bu ay doktor kontrolünde sedyenin üstündeki kağıt örtüyü oyuncakları herşeyi alt üst ettik doktoru diyor ki bu tam ortam zararlısı olmuştamam artık devamı gelir. bizimkini koltuk altlarından topluyoz
Solomom lar da indirimde görünüyodu geçenlerde , öfff karar verip alana kadar yüriceklerBunlar da güzelmiş hem daha ekonomik ama trendyol soru cevap kısmında okudum öne doğru taşımayı uzun süreli önermiyoruz 15 dk dan fazla hangi marka olursa olsun öne doğdu kullanmayın diyor. Kullanıcı yorumları hep olumlu
Ocean önerdi doktor bize en az yan etki olani oymuş, daha başlamadım gerçi...Sağlık ocağından verdiler , vegaferon
YaaHanımlaaarrrrr bacılar sistırlaaaaaarrrr
Yaae artık kolay gelsin
Bu da huggyberry gibiymiş tip olarak ama hiç duymadım. Biraz da buna bakıp iyice kafamı karıştırayım
Bilmiyorum ki. Benim baktığım toddler modellerden birinde 9 kg'dan itibaren diyordu. Bizimki 6,5'larda daha...Toddler miş baktığım ama o da 10-36 ay diyor 9 kg 10 ay mı oluyor bizimki 7,5 kilo falan
Oooo güncel reyiz Speedy Gonzales'e mi evriliyor? Bekleyip görelim. Kızın acelesi var belkiHanımlaaarrrrr bacılar sistırlaaaaaarrrr
Diğerlerinde de tatlandırıcı varmış. Ne vereceğiz ben anlamadım. Bize fe Ferrum verdiler, değiştirelim mi diye sordum. Doktor sallamadıYaa vermeyim ben de öyleyse
Şimdi akılları alan o soruyu soracağım çünkü gerçekten anlamadım: Kimin önü? Hangi ön? Sırtımızda mı taşıyacakmışız? Yoksa önümüzde olacak ama dışarı mı bakmayacak? Tam tersi mi?Bunlar da güzelmiş hem daha ekonomik ama trendyol soru cevap kısmında okudum öne doğru taşımayı uzun süreli önermiyoruz 15 dk dan fazla hangi marka olursa olsun öne doğdu kullanmayın diyor. Kullanıcı yorumları hep olumlu
Solomom'lara çok baktım ve kendimi soğutmayı başardımSolomom lar da indirimde görünüyodu geçenlerde , öfff karar verip alana kadar yüricekler
Baya şekerli bi meyve ya şeker etkilemiş sanırım canımÇok az yalattim canım öyle vermedim ama tesekkur ederim söylediğin için karpuzu hiç alerjik olarak düşünmedim eğer öyleyse yalatmayim bile şimdilik
Sağlık ocağında ki Demir ilaçları diş zamanında sıkıntı yapıyormuş canım doktordan iste bi taneSağlık ocağından verdiler , vegaferon
Bu da huggyberry gibiymiş tip olarak ama hiç duymadım. Biraz da buna bakıp iyice kafamı karıştırayım
Bilmiyorum ki. Benim baktığım toddler modellerden birinde 9 kg'dan itibaren diyordu. Bizimki 6,5'larda daha...
Oooo güncel reyiz Speedy Gonzales'e mi evriliyor? Bekleyip görelim. Kızın acelesi var belki
Diğerlerinde de tatlandırıcı varmış. Ne vereceğiz ben anlamadım. Bize fe Ferrum verdiler, değiştirelim mi diye sordum. Doktor sallamadı
Şimdi akılları alan o soruyu soracağım çünkü gerçekten anlamadım: Kimin önü? Hangi ön? Sırtımızda mı taşıyacakmışız? Yoksa önümüzde olacak ama dışarı mı bakmayacak? Tam tersi mi?
Solomom'lara çok baktım ve kendimi soğutmayı başardım
Bilmiyorum ki. Benim baktığım toddler modellerden birinde 9 kg'dan itibaren diyordu. Bizimki 6,5'larda daha...
Oooo güncel reyiz Speedy Gonzales'e mi evriliyor? Bekleyip görelim. Kızın acelesi var belki
Diğerlerinde de tatlandırıcı varmış. Ne vereceğiz ben anlamadım. Bize fe Ferrum verdiler, değiştirelim mi diye sordum. Doktor sallamadı
Şimdi akılları alan o soruyu soracağım çünkü gerçekten anlamadım: Kimin önü? Hangi ön? Sırtımızda mı taşıyacakmışız? Yoksa önümüzde olacak ama dışarı mı bakmayacak? Tam tersi mi?
Bu arada solomom daha uygun fiyatlı değil mi?Solomom'lara çok baktım ve kendimi soğutmayı başardım
Bu önerilmeyen mi? Huggyberry'de galiba sadece bize bakıyor bebek.Beybinin Yüzü dışarı bakacak şekilde sırtı bize dönük hali diye anladım ben
Reçeteyi yazıyorum: Bebek arabasıyla üç saat turlayarak uyutuyorsun. Bitti bu kadar.Benim tüm gün ayakta yürüyerek emzirmeme rağmen 1 gram bile zayıflayamamam normal mi ya? Artık şişmanlıktan bunaldım
Benim de öyle hiç geçmedi o acı. Lansinoh dışında kudret narı sürüyorumBenim hep hassas , azıcık çok emsin hemen kızarıp yanmaya başlıyorlar
Boroosh en ucuzu oldu galiba şu ana kadar. Buna bakacağım. Solomom'da başka soğutma sebepleri buldumBu arada solomom daha uygun fiyatlı değil mi?
Bende kaybatArıtma daha sağlıklı değil mi ? Damacana suları hiç hijyenik gelmiyor yada pet şişe de bekleyen sular. Neyse bi doktora sorayım o zamana kadar kaynatmaya devam edeyim.
Bi ben kaynatiyorum sanırım
Bende kaynatıp veriyorum ama bi yerde okudum sağlıklı olmuyor demiş.bi su markası vermiş bebekler için.bilmiyorum o kadarr gerek varmi.kizim da bu kadar dikkat etmemiştim.simdi hersey cok farklı.Bebelere suyu kaynayıp mi veriyorsunuz?
Ben arıtma kullanıyorum ve suyu kaynatıp veriyorum .
Ya 3 saat olmasa da ben de bebek arabasıyla gezdiriyorum hergün mutlakaBu önerilmeyen mi? Huggyberry'de galiba sadece bize bakıyor bebek.ANKHESPAATEN 'in attığı da öyle sanırım
Reçeteyi yazıyorum: Bebek arabasıyla üç saat turlayarak uyutuyorsun. Bitti bu kadar.