2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhaba bende migrenim tuttu . Uyuyorum sürekli . Tarhana içiyorum sadece . Birşey yiyemiyorum kusmalarım başladı sabah benimde . Allah yardımcımız olsun . Bende 25-26. Haftalarda çekmeceli dolaplı beşiklerden almayı düşünüyorum ayrı bir odam yok çünkü . Sonra yavaştan alışverişe başlarım . Zaten kıyafet çok almayı düşünmüyorum hızlı büyüyorlar tecrübelerinizi okuyorum benimde ilk bebişim olacak inşallah

Benim de 169 çıktı canım, doktora sordum bilimsel bi açıklaması yok dedi cinsiyetle ilgili, ama ikimizin günleri ve kalp atışları yakın ya, cinsiyet belli olunca yine bi bakalım nasıl olacak
valla bilmiyorum yakınlarım kız eşim erkek hissediyorn ben ilk başta erkek hissediyordum şuan nötrüm sadece normalde erik yemem ben şimdi yiyorum turşu çok hoşuma gidiyor nektari ve buz dondurma yiyorum şerbetli sütlü tatlı hiç aramıyor gözüm çikolata yemeyeli baya oldu hiç istemiyor canım sende durumlar nasıl

Kizlar henüz erken bunun icin ama sormak istedim. Doktorum 12. Haftada gelde ikili tarama icin ulturasonla bakacağım dedi daha sonrada kan vercem sanirim. Ama ikili taramada kimi arkadasim sadece doktoruna baktirmis. Kimi arkadasim perinatologa gidip baktirmis. Bu konuyla a ilgili bilginiz varmidir kafam cok karisti?

Valla benim de gobegim cikti anlamadim hani siskinlik yapacak hic bir sey de yemiyorum. Herkes bu donem cikmaz diyor ama yusyuvarlandi
bende tamamen karın kası yapısıyla alakalı benim mesela asla göbeğim olmazdı incecik belim vardı geçen hafta bir düğüne gittim üstümdeki kıyafetten anlamış eşimin kuzeni aaaa göbek yapmış bu kız demiş akrabalarımda göbek değil o bebek demiş çok hafif alt kısımda yuvarlaklaşma bide zaten bel dokusunda kalınlaşma oluyor

Kızlar bebek kesenin sağındaysa kız, solundaysa erkek diyorlar, bilimsel bir şey değildir bence ama ne derece doğru çıkıyor merak ediyorum
Aslında bası doktorlar keseyi görünce biliyorlar ama tabi söylemiyorlar , kuzenim ikinci oğluna hamileydi doktor muayene ederken kız olur inşallah demiş , doktorda çok umutlanma tutunduğu yer erkeğe benziyor demiş

Doktor ense ve burun kemiği ölçümü yapıyor. Sonra kan veriyoruz ,kendi doktorunuz yapar ikili testi benim bildiğim.

o test çocukta down sendromu olup olmadığını anlamak için yapılıyor bence kendi doktorun baksın anormal bir durum olmadıkça eğer farklı birşey olursa bir uzmana daha danışabilirsin

Merhaba

BTDT 8şubat
Y. 27
HBK 98
BC belli değil
KÇ 1.

Benim de tam tersi normalde hiç tatlı sevmem, kek kurabiye dondurma çikolata hep tatlı şeyler istiyo canım

Kızlar 12. Haftada ikili tarama testi oluyor ya kan testinin sonucu aynı günde çıkıyor mu şehir hastanelerinde ? İkili testi şehir hastanesinde yaptırıp doktorumun muayenesine öyle gideyim diyorum da.

Perinatologa 20. Haftada detaylı ultrason için gidiliyor benim bildiğim kadarıyla

Kızlar göbeği çıkan var mı ya? Ben sanki bayaa bi hamileyim gibi göbeğim var. Bikini giysem aileler çakozlar yani, alt kısım yuvarlaklaştı :) Daha erken değil mi göbüş için :)
Valla vende de bariz gobek var. Uc aya kadar sakliyoruz biz de ama dun bir arkadasim, bebek yolda mi dedi beni gorunce o kadar net bir gobek... Gaz mi artik bu neyse.. daha 2 ayda bu kadar olmamasi lazim

Bize göre mi bebeğe göre mi peki
Bize göre sanırım, ben de bunu düşündüm inan
Bence de doktorlar anlıyor erkenden, ama emin olmadan söylemek istemiyorlar gibi geliyor bana

Kızlar göbeği çıkan var mı ya? Ben sanki bayaa bi hamileyim gibi göbeğim var. Bikini giysem aileler çakozlar yani, alt kısım yuvarlaklaştı :) Daha erken değil mi göbüş için :)
Yok canım erken değil bikiniden falan çok rahat belli olur ben bu haftadan sonra çıkmasını bekliyorum tuvalete çıkmadığımda zaten 6 aylık oluyordumda bide sizin karninizda hafif sertlesme böyle dolu doluluk hissi var mı bende o olmaya başladı üzerine yatmıyorum artık

Ben 12 den sonra pantolon düğmesi kapatamıyordum hatırlıyorum karşımdaki iz 20 de çıkmıştı ama olmuyordu kıyafetim kilo almadığım halde bence olabilir ya çıkması Ben bu hafta biraz belirgin hissediyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…