2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Uyuklama halini geçiyorum ama şu ağızda ki iğrenç tadın 12 hafta itibariyle geçeceğini umuyorum, geçmeli. ..yoksa ne yaparız bu tatla bilmiyorum.
canım bana bir arkadaşım o ağızdaki tat için tahin helvası ye demişti bana iyi geldi sanırım mide asidini alıyor sende bir dene belki iyi gelir

Afiyet şifa olsun kuzum bal olsun can olsun kan olsun bende hiç yemedim daha önce aslında normal makarnadan farkı ne ki acep normal makarna Yesek olma mı
Normal makarna haşlanıp direk yiyince yapış yapış oluyor zor yutuyorum onu yağsız ama bu kendiliğinden yağlı gibi tel tel ve daha lezzetli yemesi kolay kokusu da yok

Bende sürekli gerginim malesef herşey gözüme batıyor ama senin gurbette olman da seni çok üzüyordur çok zor biliyorum ama bu yaşadıklarımızın sonucu güzel olacak inş hem gurbette sana yoldaş olacak inş bu güzellikleri düşünüp rahatlamaya çalış

Kızlar göbeği çıkan var mı ya? Ben sanki bayaa bi hamileyim gibi göbeğim var. Bikini giysem aileler çakozlar yani, alt kısım yuvarlaklaştı :) Daha erken değil mi göbüş için :)
Daha erken canım çıkması İçin ama genelde oluyor sanırım bu aralar bi benim de oldu ama gazdan diye düşünüyorum kafnım hep şiş yada hormonlardan da olabilir öncekilerde nasıldı hiç hatırlamıyorum

Başlarda aşırı gazım varken karnım da sertti ama şimdi öyle bir sorunum kalmadı karnım da yumuşadı. Esas göbek ne zaman çıkar peki ? :) Alt kısımdan yuvarlak gelmese... Eşim bira göbeği diyor

Kızlar bebek kesenin sağındaysa kız, solundaysa erkek diyorlar, bilimsel bir şey değildir bence ama ne derece doğru çıkıyor merak ediyorum

canım bana bir arkadaşım o ağızdaki tat için tahin helvası ye demişti bana iyi geldi sanırım mide asidini alıyor sende bir dene belki iyi gelir
Ay teşekkür ederim hemen aldırayim eşime inşallah faydası olur ❤
Geçecek inşaallah canim. Tek dayanağımız bebeklerimiz sağlıkla doğsunda gerisi boş artik :)))
Öyle cnm buna şükür

Kızlar bebek kesenin sağındaysa kız, solundaysa erkek diyorlar, bilimsel bir şey değildir bence ama ne derece doğru çıkıyor merak ediyorum
Cnm bu siteden tanıdığım arkadaşıma kesesine erkek dendi ve oğlu olacak inşllah
Tabi daha iyisini rabbim bilir bu işin eğlencesi

İnşallah canım benim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…