2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu arada bebişin hiç birşeyi yok gayet sağlıklı maşallah boşuna endiselendi üzüldü kuzenim o kadar ay
Ben her zaman öyle düşünüyorum anneye de bebeğe de stres her şeyden daha kötü zarar veriyor o yüzden bu minvalde devam edeceğim beni stres yapacak her şeyden elime sonucunda bisey gecmeyecekse uzak durmak

2’li tarama testi neden düşünmüyorsun canım ?

Kizlar affınıza sığınarak biraz ayrıntılı biseylrr yazmak istiyorum çok korktum simdi yarin kontrolüm var ama bi sorayım dedim dün çok zorlandım büyük abdestimi yaparken baya acidi aksam balli limonlu su içmiştim bugün belki 4 5 defa tuvalete çıktım ama dunki zorlamadan dolayı artık kanamaya başlamış makatim ve işin kötüsü çok tuvalette kalınca kanamam oluyordu baya gelmiş kanamamda bu çok tuvalete çıkmayı çözemedim karnıma aniden agri giriyor hic böyle olmamıştım bebekle alakalı olabilir mi sizce

Geçmiş olsun canım hamilelik ve zorlanarak tuvalete çıkmak hemoroid ihtimalini artırıyor bildiğim kadarıyla, bence çok tuvalete çıkmanın bebişle hiçbir ilgisi yoktur. Belki bağırsaklar rahatladı o zorlanmanın etkisiyle ve rahatça çıkabildin. İçini ferah tut canım bebiş gayet iyi Allahın izniyle

Kanamam cok olmuş öyle olunca korktum açıkçası hiç çıkmak istemiyorum o kadar sikintilandim insallah geçer ya ciddi bisey yoktur

Geçmiş olsun, ben pek yazmadan takip ediyorum topiği. Doktorunuza tuvalete rahat çıkabilmek için magnezyum sorun lütfen. Benim daha önceki hamileliğimde çok faydası dokunmuştu.

Kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Cocugu olan annelere sorum olucak malum korona var yuvya vermeyi dusunuyor musunuz birincileri? Ası zamanimiz yaklasiyor birde ben asi olmak istemiyorum asi olmzsam ve yuvaya verirsem de cok buyuk risk altinda olurum dimi? Delta gittikce artiyormus

Kanamam cok olmuş öyle olunca korktum açıkçası hiç çıkmak istemiyorum o kadar sikintilandim insallah geçer ya ciddi bisey yoktur
Kanama zorlanmadan dolayı olmuştur canım çok normal insan görünce korkuyor etkileniyor seni çok iyi anlıyorum ama içini ferah tut bebişle hiç ilgisi yoktur bence onun keyfi gayet yerindedir

Ben çok çektim o konudan çatlak olmuştur zorla dığında sonra bir süre kanar krem kullanman lazım hiç takma

Geçmiş olsun, ben pek yazmadan takip ediyorum topiği. Doktorunuza tuvalete rahat çıkabilmek için magnezyum sorun lütfen. Benim daha önceki hamileliğimde çok faydası dokunmuştu.
Cok teşekkür ederim zaten soruyor sürekli tuvalet durumumu sorayım yarin gittiğimde

Kanama zorlanmadan dolayı olmuştur canım çok normal insan görünce korkuyor etkileniyor seni çok iyi anlıyorum ama içini ferah tut bebişle hiç ilgisi yoktur bence onun keyfi gayet yerindedir
Insallah canim kötü kötü rüyalar gördüm bu hafta hormonlardan sanırım yarın insallah içim rahatlar

Hanımlar merhaba, ben sessiz bir topik takipçisiyim. Daha önce kötü aonuçlanmış gebeliklerim var o nedenle okuyorum ama pek yazmıyorum.

Dilerim hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

İkili test ve fetal dna testleri hakkında yazılmaya başlanınca tecrübemi paylaşmak iatedim sizlerle. Benim ikinci hamileliğim son derece sağlıklı ilerliyordu, 10 haftalık olunca garanti bir şekilde cinsiyetini öğrenmek için fetal dna testi yaptırdım. Sonra test sonucunda bebeğin tek kromozomu eksik geldi ve bebeği kaybettim, düşük yaptım, kürtaj değil, ilk 3ay bitmişti. Eğer bı test sonucu olmasaydı hep neden diyecektim.

sonra bir hamilelik daha yasadım. O fetal dna yaptırmadan sonlandı. O zaman da ilk sefer kromozom anomalisi var diye patoloji yapıp yine dnasına baktılar. Onun da bir kromozomu fazla çıktı.

şimdi bunları biliyor olmak tedavi için kapı açıyor. Kendimi hiç öyle hissetmesem de yüksek riskli gebe grubuna alınıp doktorlardan ona göre takip görüyorum. Nedenini biliyor olmak benim ruhen iyileşmeme yardımcı oluyor. Yoksa acaba yediğim ciğer mi dokundu, karnımı çarpmıştım ondan mı oldu diye kendi kendimi yıpratmamış oldum.

bu nedenle ben fetal dna testi yapılmasını çok faydalı buluyorum. Allah kimseye göstermesin tabi ki ancak başımıza kötülük geldiğinde nedenini bilmek iyi geliyor. Sağlıklı hamilelikler hepimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…