Ben her zaman öyle düşünüyorum anneye de bebeğe de stres her şeyden daha kötü zarar veriyor o yüzden bu minvalde devam edeceğim beni stres yapacak her şeyden elime sonucunda bisey gecmeyecekse uzak durmakBu arada bebişin hiç birşeyi yok gayet sağlıklı maşallah boşuna endiselendi üzüldü kuzenim o kadar ay
Kızlar bu fotoları kime atıyorsunuz cinsiyeti yorumluyorAy bilmiyorum ki, resim attım bir başlık bulup daha kimsecevap vermedi , size de atayım gerçekten doğru mu değil mi görürüz ilerleyen haftalarda
Ikra meyraya cnnKızlar bu fotoları kime atıyorsunuz cinsiyeti yorumluyor
2’li tarama testi neden düşünmüyorsun canım ?Bende 11+2 de gjtmis olacağım yarin belki kontrol süresi var ya 10 gün içinde testi o kontrolde yapacaktır diye aklıma geldi benim bu muayenede bahsedip çünkü yaptırmak tercih meselesi fikir soracaktır ben yaptırmayı düşünmüyorum bakalım yarın ne diyecek
Sonraki mesajimda yazdım canim simdi alintilayamadim ama bakabilirmisin2’li tarama testi neden düşünmüyorsun canım ?
İki gün önce bi elbise giydim göbek kısmından düğme kapanmadıValla benim de gobegim cikti anlamadim hani siskinlik yapacak hic bir sey de yemiyorum. Herkes bu donem cikmaz diyor ama yusyuvarlandi
Geçmiş olsun canım hamilelik ve zorlanarak tuvalete çıkmak hemoroid ihtimalini artırıyor bildiğim kadarıyla, bence çok tuvalete çıkmanın bebişle hiçbir ilgisi yoktur. Belki bağırsaklar rahatladı o zorlanmanın etkisiyle ve rahatça çıkabildin. İçini ferah tut canım bebiş gayet iyi Allahın izniyleKizlar affınıza sığınarak biraz ayrıntılı biseylrr yazmak istiyorum çok korktum simdi yarin kontrolüm var ama bi sorayım dedim dün çok zorlandım büyük abdestimi yaparken baya acidi aksam balli limonlu su içmiştim bugün belki 4 5 defa tuvalete çıktım ama dunki zorlamadan dolayı artık kanamaya başlamış makatim ve işin kötüsü çok tuvalette kalınca kanamam oluyordu baya gelmiş kanamamda bu çok tuvalete çıkmayı çözemedim karnıma aniden agri giriyor hic böyle olmamıştım bebekle alakalı olabilir mi sizce
Kanamam cok olmuş öyle olunca korktum açıkçası hiç çıkmak istemiyorum o kadar sikintilandim insallah geçer ya ciddi bisey yokturGeçmiş olsun canım hamilelik ve zorlanarak tuvalete çıkmak hemoroid ihtimalini artırıyor bildiğim kadarıyla, bence çok tuvalete çıkmanın bebişle hiçbir ilgisi yoktur. Belki bağırsaklar rahatladı o zorlanmanın etkisiyle ve rahatça çıkabildin. İçini ferah tut canım bebiş gayet iyi Allahın izniyle
Geçmiş olsun, ben pek yazmadan takip ediyorum topiği. Doktorunuza tuvalete rahat çıkabilmek için magnezyum sorun lütfen. Benim daha önceki hamileliğimde çok faydası dokunmuştu.Kizlar affınıza sığınarak biraz ayrıntılı biseylrr yazmak istiyorum çok korktum simdi yarin kontrolüm var ama bi sorayım dedim dün çok zorlandım büyük abdestimi yaparken baya acidi aksam balli limonlu su içmiştim bugün belki 4 5 defa tuvalete çıktım ama dunki zorlamadan dolayı artık kanamaya başlamış makatim ve işin kötüsü çok tuvalette kalınca kanamam oluyordu baya gelmiş kanamamda bu çok tuvalete çıkmayı çözemedim karnıma aniden agri giriyor hic böyle olmamıştım bebekle alakalı olabilir mi sizce
Bende paso ekşi yedim ama erkek olduKizlaaar uykudan uyandim canim ekşi ekşi salata çekti bol eksili salata cok iyi geldi. Surekli ekşi yemek istiyorumm. Yee ekşiyi çıkar ayseyi miydi :)
Kanama zorlanmadan dolayı olmuştur canım çok normal insan görünce korkuyor etkileniyor seni çok iyi anlıyorum ama içini ferah tut bebişle hiç ilgisi yoktur bence onun keyfi gayet yerindedirKanamam cok olmuş öyle olunca korktum açıkçası hiç çıkmak istemiyorum o kadar sikintilandim insallah geçer ya ciddi bisey yoktur
Ben çok çektim o konudan çatlak olmuştur zorla dığında sonra bir süre kanar krem kullanman lazım hiç takmaKizlar affınıza sığınarak biraz ayrıntılı biseylrr yazmak istiyorum çok korktum simdi yarin kontrolüm var ama bi sorayım dedim dün çok zorlandım büyük abdestimi yaparken baya acidi aksam balli limonlu su içmiştim bugün belki 4 5 defa tuvalete çıktım ama dunki zorlamadan dolayı artık kanamaya başlamış makatim ve işin kötüsü çok tuvalette kalınca kanamam oluyordu baya gelmiş kanamamda bu çok tuvalete çıkmayı çözemedim karnıma aniden agri giriyor hic böyle olmamıştım bebekle alakalı olabilir mi sizce
Cok teşekkür ederim zaten soruyor sürekli tuvalet durumumu sorayım yarin gittiğimdeGeçmiş olsun, ben pek yazmadan takip ediyorum topiği. Doktorunuza tuvalete rahat çıkabilmek için magnezyum sorun lütfen. Benim daha önceki hamileliğimde çok faydası dokunmuştu.
Uyurken bile ağrısından rahatsız oldum hanedan kullanacağım şimdilik bi zararı olmaz değil miBen çok çektim o konudan çatlak olmuştur zorla dığında sonra bir süre kanar krem kullanman lazım hiç takma
HametanUyurken bile ağrısından rahatsız oldum hanedan kullanacağım şimdilik bi zararı olmaz değil mi
Insallah canim kötü kötü rüyalar gördüm bu hafta hormonlardan sanırım yarın insallah içim rahatlarKanama zorlanmadan dolayı olmuştur canım çok normal insan görünce korkuyor etkileniyor seni çok iyi anlıyorum ama içini ferah tut bebişle hiç ilgisi yoktur bence onun keyfi gayet yerindedir