2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim de canım dün külbastı çekti pilav pişirdim sipariş verdim vee tabiki yiyemedim ekmek arası peynir daha lezzetli ve rahatlatıcı oldu.
yoğurtlu makarna da iyi geliyor canım ya da besleyici olsun diye buğday bizde dövme derler onu haşlayıp yoğurtlayıp ye çok çok iyi oluyor

Sevindim canım senin adına bende makarna yiyebiliyorum şükür arada bir de Patates salatası deneyebilirsiniz sogansiz tek marul bol limonlu cok guzel ferahlatıyor beni

Kızlar keseye göre yorumlayan arkadaş kız gibi görünüyor dedi herkes kız diyor ama nedense bana hiç kız bebek gibi gelmiyor
Aynı şeyleri hissediyoruz herkeste aşağı yukarı oyle Yazmış kız istiyorum ama erkek hissediyorum diye ben yarın gideceğim kontrole belki nub görünür bu defa net şekilde bakalım cok heyecanliyim

Merhaba kızkardeşimin iki gebeliğinde de kalp atışı 170 in üzerinde çıkmıştı ilki kız bir hafta sonra da oğlu olacak inşallah. Yani bu teori de her zaman tutmayabiliyor.

Aynen canım hayırlısı olsun ben de kızımda çene ve ağız arası olan bölgem çok kurumuştu , pul pul soyuluyordu, bu sefer cildimde hiç öyle bir şey olmadı, acaba erkek mi diyorum. bir de bir laf var ya kız annenin güzelliğini alırmış diye , doğru mu acaba kızımda ondan mı öyleydim diyorum sağlıklı doğsun da… erkek olsa da %100 sevinmeyeceğim çünkü bir kızım daha olsun isterim , biliyorum… kafam karışık yani, o yüzden Allah nasıl hayırlı yapacaksa öyle olsun…

Afiyet şifa olsun kuzum bal olsun can olsun kan olsun bende hiç yemedim daha önce aslında normal makarnadan farkı ne ki acep normal makarna Yesek olma mı

Merhaba güzel anneler.
Konunuza yeni dahil oluyorum fakat bundan sonra birlikteyiz inşallah.
2018 Ekim annelerinden ikinci çocukla bu gruba geçtik :)

Beklenen tarih 02.02.2022
Yas:33
Cinsiyet belli degil
2.cocuk
Kilo 68.5

Merhaba güzel anneler.

Cinsiyet belli degil
2.cocuk
Kilo 68.5
dikkatımı cektı sadece sızın bılgılerınızde 16.02 görunuyor ama beklenen tarıhe 02 yazmışsınız :)

Benim de 169 çıktı canım, doktora sordum bilimsel bi açıklaması yok dedi cinsiyetle ilgili, ama ikimizin günleri ve kalp atışları yakın ya, cinsiyet belli olunca yine bi bakalım nasıl olacak

çin takvımınde ne cıkıyor :) butun takvımler kızı gosterıyor , herkes kız dıyor ama ben erkek hıssedıyorum garıp bi inatla:)
Bende de aynı ya bu arada ruh hallerinin nasıl ben sabahları kalbim.cok sıkışık şekilde uyanıyorum çok stresli oluyorum bazen çok sinir oluyorum etrafimdakilere kendimi zor tutuyorum bazen de çok duygusal her şeye agliyroum gurbetteyim.annemi çok özledim onların yanında olmak istiyorum buna da oturup ağlıyorum siz nasılsınız ruh halleriniz nasil

Kızlar keseye göre yorumlayan arkadaş kız gibi görünüyor dedi herkes kız diyor ama nedense bana hiç kız bebek gibi gelmiyor
Aynı şeyleri hissediyoruz herkeste aşağı yukarı oyle Yazmış kız istiyorum ama erkek hissediyorum diye ben yarın gideceğim kontrole belki nub görünür bu
Merhaba güzel anneler.

Cinsiyet belli degil
2.cocuk
Kilo 68.5
Cok aynıyız

canım ben 6.haftalardan berı cok açım. yanı sürekli yemek ıstıyorum tokluk hıssımı kaybettım butun duygularımıda sınırımı stresımı buna bağlıyorum sankı. yanı yerken cenem agrıyor ama mıdem sürekli aç . bıran önce bu durumun gecmesı ıcın dua edıyorum. hafıf hafıf tıksınmelerde başladı cabası. açım ama yıyemıyorumda o yuzden hep gergın sınırlıyım

Yaa kıyamam canim.benim.ya inşallah biran önce geçer bu durum her zorluğun ardından kolaylığı da gelir Allah'ın izniyle bende gergin ve sinirliyim daha da ötesi etrafimdakiler bunu anlayıp anlayış göstermiyor daha da sinir oluyorum Allah kerimdir..
Benimde mide bulantılari basladi henüz çıkarmadim.ama tiksinti geliyo sen noodle yemeye devam et inşallah şifa olsun sana canım.benim kendine ve bebisine iyi bak

Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar da gerisi hiic önemli değil. Allah herkesin gönlündekini versin inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…