2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım alemsin valla ya bulantı bizleri şekilden şekle sokuyor ah şu bebislerimiz bı doğsun ben intikamımı bol bol öperek alacagim

Canım alemsin valla ya bulantı bizleri şekilden şekle sokuyor ah şu bebislerimiz bı doğsun ben intikamımı bol bol öperek alacagim
Ay gerçekten öyle o zaman prilamlar falanda yoktu oluyordum kusmaktan böyle hatırlayınca halime şükrediyorum aslında valla o kokuları varya o kokuları evi saracak sırf onun için dayanıyorum her şeye

AY:32
HBK:66
BC:?
KÇ:2

Kızlar ya euthyrox 50 mcg kullanan var mı ? Faydasını gördünüz mü ?
Ben yıllardır kullanıyorum. Özellikle tembihlemişti doktorum hamile kaldığını öğrendiğin hafta hemen bana geliyosun değerlerini kontrol edip ayarlama yapcaz diye. Hamilelikte çok önemli çünkü aldığımız şey basit bir ilaç değil ''hormon''. Eksik hotmonu tamamlıyotlar. Zaten tamamlanmazsa çocukta gelişim ve zeka geriliği yapar

BTDT:18.02.2021
AY:37
HBK:88
KÇ:1

Öyle duydum bende canım tırstım o durumdan dolayı

Benim de oğlum var bir kızım olmasını çok istiyorum ama galiba ben de erkek hissediyorum gerçi oğlumda çok kolay bir hamilelik geçirmiştim bir kere bile midem bulanmamıştı ama bu hamileliğim beni çok zorluyor acaba kız mı diyorum ama her hamilelik farklı olabiliyormuş

MerhabaBeni de ekleyin lütfen
BTDT:14.02.2022
Y:37
HBK:98
BC: Belli değil
KÇ: ilk çocuk

Benide eklerseniz sevinirim
Yas 29
Btdt 08.02.2022
HBk 110
Kc 2
Bc ?

K Kazen ben yanlışlıkla 1. çocuk yazmışım 2. çoçuk olacaktı düzelte bilirmisiniz?

Ben cinsiyet olarak kiz hissediyorum oglumda cok ağır bir hamilelik olmuştu bunda rahatim şükür. Birde bebekle konusunca icimden hep Kiz gibi hissiyatim. Rabbim hayirlisini versin insallah

Ben cinsiyet olarak kiz hissediyorum oglumda cok ağır bir hamilelik olmuştu bunda rahatim şükür. Birde bebekle konusunca icimden hep Kiz gibi hissiyatim. Rabbim hayirlisini versin insallah
Benim de kızımda çok çok kötü bir hamilelik süreci geçirdim kafamı kaldırmaya dermanım yoktu hem açttım hem su içsem çıkarıyordum 9 ay ağzımın tadı yoktu beni inceleseydi doktorlar literatüre geçerdim. Kusmadığım gün nadirdir 9 ay boyunca.Şimdi yine mide bulantım var ama hiç çıkarmadım henüz.İçimde yine kız olacakmış hissi var.

BTDT: 17/02/2022
AY: 34
HBK: 82
KÇ: 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…