2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Mrb kızlar, herkese hayırlı olsun, sağlıklı kucağımıza almak nasip olsun... Benim de tahmini doğum tarihi 23 Şubat... Ama ben Ocak 2021 annesiyim... 6 aylık bir kizim var. Sürpriz bir şekilde hamil olduğumu öğrendim...dün kalp atışıni da duyduk...yeni hamilelikten çıkmış ve küçük bebeği olan var mı benim gibi... Gözüm çok korkuyor. Kızımda çok bulantım vs olmuştubunda da böyle olur kızımı ihmal ederim diye çok korkuyorum

Tebrikler Allah yardımcınız olsun inşallah zorlanmadan bu süreci atlatıp bebişlerinizi ikiz gibi bi çırpıda büyütürsünüz

Merhabaa canım kolay bir durum değil ama insan herşeye alışıyor inşallah ilk bebeğin kolay bir bebek olur ve inşallah hamileliğin çokkk rahat geçer. Arkadaş olacaklar en güzel yanı bu değil mi

kızlar merhaba bebeğinizin kalp atışı kaçtı benim ki 170 ti kalp atışı yüksek olunca kız bebek oluyor diye bişey duydum acaba sizinki kaçtı burdan bi tahmin yapabilir miyiz ?
Tabi ki hiç farketmez cinsiyeti her türlü sevineceğizde merak ettim bu teori doğru mu diye dr. sordum evet böyle birşey var bilimsel değil ama bende takip ediyorum konuyu dedi
sizin bi bilginiz var mı

Annem de hafta sonları geliyor eşime yemek yapıyor valla tüm kapıları kapattiriyorum parfüm sıkıyorlar gene bile rahatsız ediyor koku ya.

Ya masallah hic üzülmeyin zorda olsa çok güzel olacak yakın arkadaşım aynı yaş aralıklarında doğum yapti cok küçük yaşta her işini kendi yapabilen cok tatli bir büyük bebegi oldu büyükten hic bir kıskanma emaresi yok küçük daha çok küçük 4 aylık biraz daha rahatladigini söylüyor ilk günlere göre ama yinede siz zor ve guzel olacağına odaklanın beklentiniz yukseltmeden düşünün

Beni de ekleyin lutfen

Bebegin tahmini doğumu: 10/02/2022
Yaş; 30
Cinsiyet ;belli değil
Kaçıncı çocuk: ilk cocuk
Kilo:67

Benide ekleyin lütfen:)

BTDT: 07.02.2022
AY: 33
1.çocuk
KİLO: 69

Teşekkürler

Evet cnm öyle baharatsiz sade şeyler iyi geliyor cidden, bende makarna yaptım dun en azindan karnım biraz doyunca da hafifledi bulantim. Kizlar biliyorum cok zor yemek yememiz ama inanın biraz yedikçe azalıyor bulantı, tabi hafif şeyler yememiz lazım çorba makarna gibi

Benimde canım az önce burger kıng in menüsünü istedi hayatta yemem ama gözümde canlandı resmen ama yiyemem karaciğer enzimlerim yüksek çıktı dikkat etmem gerekiyor düşerse ama yicem ilk iş

Benimde canım az önce burger kıng in menüsünü istedi hayatta yemem ama gözümde canlandı resmen ama yiyemem karaciğer enzimlerim yüksek çıktı dikkat etmem gerekiyor düşerse ama yicem ilk iş
Benim de canım dün külbastı çekti pilav pişirdim sipariş verdim vee tabiki yiyemedim ekmek arası peynir daha lezzetli ve rahatlatıcı oldu.

Kızlar keseye göre yorumlayan arkadaş kız gibi görünüyor dedi herkes kız diyor ama nedense bana hiç kız bebek gibi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…