2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Herkese kendince iyi gelen bişi var ama bir yere kadar canım Allah yardımcın olsun ben şuan beyaz leblebi ile idare ediyorum zorla meyve yemeye çalışıyorum ama kusuyorum
Canım Dr na danış tabi ama prilam bana çok iyi geldi. En azından idare edecek düzeyde su falan içmeye başladım

Persmbe gittim benimde 7+5 oluyo ayniyiz canim seninle ayni ogrenecez cinsiyeti
Amin canim benim aminnnnn cok istiyorum insaAllah benim kizim senin oglun olacagi sevincini yasamayida nasip eder Rabbim bize cok heyecanli zaman gecmiyor
Buarada keseden ilk ultrasondan cinsiyet tahmini yapanlar var. Ikra meyra ben her gittigimin ultrasonunu atiyorum herdefasinda cvp veriyor Allah razi olsun. Kiz diyor bana cvp verdiklerinde cogunlukla hepsini biliyor icime umut oluyor valla sende sorsana sana ne diyecek merak ettim

Canım Dr na danış tabi ama prilam bana çok iyi geldi. En azından idare edecek düzeyde su falan içmeye başladım
Bende cok kotuydum mide bulantisi öldürdü beni banada beyaz leblebi fayda etti cok sukur bin sukur yeterki kusmayim artik dokuz ay beyaz leblebi yemeye raziyim. Buarada prilam gece yatmadan once iki tane aliyorum ben

Bende cok kotuydum mide bulantisi öldürdü beni banada beyaz leblebi fayda etti cok sukur bin sukur yeterki kusmayim artik dokuz ay beyaz leblebi yemeye raziyim. Buarada prilam gece yatmadan once iki tane aliyorum ben
Bana Dr um sabah kötü olursan 1 tane akşam da 2 tane al dedi. Prpspektüste de yazıyor sabah 1 akşam 2 olabilir diye öyle alıyorum çok şükür kendime geldim

Ya evet canim ayni haftadayiz seninle
Inşallah cnm benim rabbim sağlıkla hayirla o günleri görüp mutluluğumuzu paylaşmayı nasip etsin
Keseye göre biliyor demi galiba atayim yarin bakalim ne diyecek bana

Bana Dr um sabah kötü olursan 1 tane akşam da 2 tane al dedi. Prpspektüste de yazıyor sabah 1 akşam 2 olabilir diye öyle alıyorum çok şükür kendime geldim
Doktora soruyum bende oyle aliyim olmazsa. Hepimize fayda etsin hic midemiz bulanmasin Ben cocuklarimi doyuramadim diye oturup agladim bas dönmeside cabasi simdi iyiyim insaAllah bukadar agir hicbirimiz bida yasamayiz saglicakla aliriz kucagimiza

Ya evet canim ayni haftadayiz seninle
Inşallah cnm benim rabbim sağlıkla hayirla o günleri görüp mutluluğumuzu paylaşmayı nasip etsin
Keseye göre biliyor demi galiba atayim yarin bakalim ne diyecek bana
Simdi at cvp verir hemen. Onun konusu var ama link nasil atiliyor onu bilmiyorum. Cinsiyet belli olunca anketinide onaylayalim canim. Simdi at banada cvp yaz catlarim

Kızlar benim gibi bel ağrısı çeken var mı akşamları özellikle. Tam kuyruk sokumumun üstünde bir ağrı oluyor

Kızlar şuan iyi beslenemiyoruz ya bebeği besleyemem diye korkmayın şuan stoklardan tükeniyor. Bebiş hiçbirşeyden mahrum kalmıyor. Zaten 3. Aydan sonra balık et yumurta rahatça yiyeceğiz şuan bulantıları ve kusmayı bebeği zararlı maddelerden koruma kalkanı gibi düşünün. Bebişimiz iyi olsun dayanırız ne yapalım.

Oh çok şükür canım fayda etmesine çok sevindim inşallah hep böyle devam etsin

Doktora soruyum bende oyle aliyim olmazsa. Hepimize fayda etsin hic midemiz bulanmasin Ben cocuklarimi doyuramadim diye oturup agladim bas dönmeside cabasi simdi iyiyim insaAllah bukadar agir hicbirimiz bida yasamayiz saglicakla aliriz kucagimiza
Kıyamam ya Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı doğumlar görürüz

Acaba akşam iki tane alınmasının sebebi ne olabilir gece bulantın çok oluyor rahat geçirmen için mi yoksa gece 2 alınca gündüzü de rahat mı geçiriyorsun ben akşam olunca sanki daha iyi oluyorum gece de uyuyabiliyorum ilacın etkisi ile acaba sabah 2 içsem gün içerisinde daha iyi olabilir miyim kendimce çözüm arıyorum. Bu arada ben sabah akşam 1 içiyorum daha iyi olacaksa 2 içeyim diye düşündüm de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…