2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım bende yoğurtlu corba yiyebiliyorum sukur kayinvalidem yapiyor bol tuzlu az nane çok rahatlatıyor şükür
Bak onu da deniyeyim bakalim. Valla denemedigim sey kalmadi

çile olduktan sonra hepimiz aynı yoldayız bacım valla hangisi daha kötü bilemiyorum ya inşallah duzeliriz bir an önce
Ben kizimda hic bulantı yasamadim, ama sürekli sıkıntılari vardi, bunda aşırı bulantı yaşıyorum cok zor bulantı ama en zoru kaybetme korkusu sanirim..

Bak onu da deniyeyim bakalim. Valla denemedigim sey kalmadi
Aynen o durumdayım kayinvalidem bugün diyor dolap yemek dolu ama yiyeceğin bisey yok ne yiyeceksin söyle onu yapıyım diyor ama yok gerçekten almıyor içim bizim burada kara simit derler sert oluyor pekmezli suya batirilip yapılıyor disarilarda onu yiyebiliyorum bide eğer bulabilirsen canim

Ben kizimda hic bulantı yasamadim, ama sürekli sıkıntılari vardi, bunda aşırı bulantı yaşıyorum cok zor bulantı ama en zoru kaybetme korkusu sanirim..
Valla hem sıkıntı hem bulanti ikisinde de hallice gercekten şaşırıyorum napacagimi psikolojimi korumaya çalışıyorum evde kapalı kalmak çok zor ben hiç alışkın değilim surekli evde kalmaya kafayı.yemeden 4. Aya bi ulaşsam zaten yattığım yerde daha da bulanıyor midem imkanın varsa yemegini al çık disarida ye kuzum
. Seninde basın sagolsun ne kadarlık kaybetmiştin kuzunu Allah sağlıkla kavuştursun bu bebeğine insallah

Acile gidicem demiştin yanlış hatirlamiyosam gittin mi cnm
Yok canm gidemedm. Afedersin kabız olmuşum onun sancısı ydı sanırım birde soda içtim baya hafifledi ondan gerek duymadm çarşamba günü randevum var o zamana kadar bişey olmazsa inşallah o zaman gidicem

Ben de çatlamanın olduğu gün ilişkiye girdim, zirvedeyken erkek oluyormuş ya güya kız olursa da çok mutlu olurum ama biliyorum, sağlıklı doğsun da

Kan sulandirici igne kullanip, igneye cok minik te olsa kan gelen oldu mu ? Derinin kanamasını demiyorum o normalmiş zaten.
Cnm ben kullaniyorum ama dedigin gibi birsey olmuyor face grup var normal galiba cnm

Ben de çatlamanın olduğu gün ilişkiye girdim, zirvedeyken erkek oluyormuş ya güya kız olursa da çok mutlu olurum ama biliyorum, sağlıklı doğsun da
Ya bende oyle girdim bakalim ne cikacak sonuc gonul istiyor erkek olsun sağlıkli rabbim.nasip etmisse niye olmasin bende iki cadi var

O kadar çok şey denedim ki İyi gelen aslında boğazında yapışıp kalması, o gıcıklanma gıdıklanma hissini biraz olsun bastırıyor.
şeeyyyhh, ımmmm kem küm mırın kırın
ben 3 gündür her hapşırmam da altıma az bucuk kaçırıyorum
halbuki dolu da değil sıkıyorum da bi anda oluyor
Ben de öksürürken bu gün fıydırdım Gülüyorum artık
çile olduktan sonra hepimiz aynı yoldayız bacım valla hangisi daha kötü bilemiyorum ya inşallah duzeliriz bir an önce
Ay bir an önce düzelsem çok iyi olcak. Uyku dönemi derler hamilelikte bu döneme, ben öksürmekten hem uyanığım hem yorgunum

Merhaba anneler , ben bugün 7+0 oldum bulantilarim var ama kusmuyorum yani agzimin tadi degisik suyu bile zor iciyorum bana önerebileceginiz bisiler varmi iyi gelecek

Hafta da bir verdim bu haftada vericem sonra bırkaıcam zaten progestanı fitil olarak alıyorum bende o şekilde de olabilirmiş ama bilemiyorum tabi çok düşünmemeye çalışıyorum

Merhaba anneler , ben bugün 7+0 oldum bulantilarim var ama kusmuyorum yani agzimin tadi degisik suyu bile zor iciyorum bana önerebileceginiz bisiler varmi iyi gelecek
Herkese kendince iyi gelen bişi var ama bir yere kadar canım Allah yardımcın olsun ben şuan beyaz leblebi ile idare ediyorum zorla meyve yemeye çalışıyorum ama kusuyorum

Cok az simit yiyebiliyorum cnm ama en büyük şikayetim suyu cok az iciyorum ictikce miğdem daha kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…