Daha önce makalelerde okumuştum çok normal bi durummuş bu, bebişler için katlanıcazşeeyyyhh, ımmmm kem küm mırın kırın
ben 3 gündür her hapşırmam da altıma az bucuk kaçırıyorum
halbuki dolu da değil sıkıyorum da bi anda oluyor
Bak onu da deniyeyim bakalim. Valla denemedigim sey kalmadiEvet canım bende yoğurtlu corba yiyebiliyorum sukur kayinvalidem yapiyor bol tuzlu az nane çok rahatlatıyor şükür
Ben kizimda hic bulantı yasamadim, ama sürekli sıkıntılari vardi, bunda aşırı bulantı yaşıyorum cok zor bulantı ama en zoru kaybetme korkusu sanirim..çile olduktan sonra hepimiz aynı yoldayız bacım valla hangisi daha kötü bilemiyorum ya inşallah duzeliriz bir an önce
Acile gidicem demiştin yanlış hatirlamiyosam gittin mi cnmİnsallah canim sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız
Aynen o durumdayım kayinvalidem bugün diyor dolap yemek dolu ama yiyeceğin bisey yok ne yiyeceksin söyle onu yapıyım diyor ama yok gerçekten almıyor içim bizim burada kara simit derler sert oluyor pekmezli suya batirilip yapılıyor disarilarda onu yiyebiliyorum bide eğer bulabilirsen canimBak onu da deniyeyim bakalim. Valla denemedigim sey kalmadi
Valla hem sıkıntı hem bulanti ikisinde de hallice gercekten şaşırıyorum napacagimi psikolojimi korumaya çalışıyorum evde kapalı kalmak çok zor ben hiç alışkın değilim surekli evde kalmaya kafayı.yemeden 4. Aya bi ulaşsam zaten yattığım yerde daha da bulanıyor midem imkanın varsa yemegini al çık disarida ye kuzumBen kizimda hic bulantı yasamadim, ama sürekli sıkıntılari vardi, bunda aşırı bulantı yaşıyorum cok zor bulantı ama en zoru kaybetme korkusu sanirim..
Yok canm gidemedm. Afedersin kabız olmuşum onun sancısı ydı sanırım birde soda içtim baya hafifledi ondan gerek duymadm çarşamba günü randevum var o zamana kadar bişey olmazsa inşallah o zaman gidicemAcile gidicem demiştin yanlış hatirlamiyosam gittin mi cnm
Ben de çatlamanın olduğu gün ilişkiye girdim, zirvedeyken erkek oluyormuş ya güyaYa oglumda direk hissetmiştim hala kafam çok karışık ama oğlum olacak gibi hissediyorum kızı çok istiyorum bakalım inşallah hayırlısı olur hile yapmıştım yumurtlamadan önceki ilişkiyle hamile kaldım tutarsa oradan kiz olur diye aklima geliyor eğer teoriler doğruysa
Cnm ben kullaniyorum ama dedigin gibi birsey olmuyor face grup var normal galiba cnmKan sulandirici igne kullanip, igneye cok minik te olsa kan gelen oldu mu ? Derinin kanamasını demiyorum o normalmiş zaten.
Bakalım tahminler tutacak mıBen nedense yine oğlum olacakmış gibi hissediyorum
Ya bende oyle girdim bakalimBen de çatlamanın olduğu gün ilişkiye girdim, zirvedeyken erkek oluyormuş ya güyakız olursa da çok mutlu olurum ama biliyorum, sağlıklı doğsun da
Bakalim seninde erkek olursa tutmuş mu anlayacağızBen de çatlamanın olduğu gün ilişkiye girdim, zirvedeyken erkek oluyormuş ya güyakız olursa da çok mutlu olurum ama biliyorum, sağlıklı doğsun da
O kadar çok şey denedim kiAllah şifa versin canım öksürüğe pekmez çok iyi geliyor hatta varsa organik köy pekmezi gün içinde ara ara bir tatlı kaşığı iç aklına geldikce iç sen hemen geçecektir öksürüğün ben bizde hep onu uygularim çocuklarımdada bendede esimdede hep işe yarar
Ben de öksürürken bu gün fıydırdımşeeyyyhh, ımmmm kem küm mırın kırın
ben 3 gündür her hapşırmam da altıma az bucuk kaçırıyorum
halbuki dolu da değil sıkıyorum da bi anda oluyor
Ay bir an önce düzelsem çok iyi olcak. Uyku dönemi derler hamilelikte bu döneme, ben öksürmekten hem uyanığım hem yorgunumçile olduktan sonra hepimiz aynı yoldayız bacım valla hangisi daha kötü bilemiyorum ya inşallah duzeliriz bir an önce
Oyleymis birisi daha yorum yapmisti sagolsun kan coo sulandigibicin olabiliyomusCnm ben kullaniyorum ama dedigin gibi birsey olmuyor face grup var normal galiba cnm
Hafta da bir verdim bu haftada vericem sonra bırkaıcam zaten progestanı fitil olarak alıyorum bende o şekilde de olabilirmiş ama bilemiyorum tabi çok düşünmemeye çalışıyorumHayir baktirmadim. Carsamba baktircam asm de. Gastroenteroloji ye gittigimde progestan yuzunden oluyo demisti. Kadin dogumcum da bana ilaci fitil seklinde al dedi kana karismadigi icin degerleri etkilemez dedi. Ve yaklaşık 1 haftadir o sekilde alıyorum. Bakalim Çarşamba durum ne olur. Moralini bozma ne sıklıkla tahlil veriyisun peki
Herkese kendince iyi gelen bişi var ama bir yere kadar canım Allah yardımcın olsun ben şuan beyaz leblebi ile idare ediyorum zorla meyve yemeye çalışıyorum ama kusuyorumMerhaba anneler , ben bugün 7+0 oldum bulantilarim var ama kusmuyorum yani agzimin tadi degisik suyu bile zor iciyorum bana önerebileceginiz bisiler varmi iyi gelecek
Cok az simit yiyebiliyorum cnm ama en büyük şikayetim suyu cok az iciyorum ictikce miğdem daha kötü oluyorAynen o durumdayım kayinvalidem bugün diyor dolap yemek dolu ama yiyeceğin bisey yok ne yiyeceksin söyle onu yapıyım diyor ama yok gerçekten almıyor içim bizim burada kara simit derler sert oluyor pekmezli suya batirilip yapılıyor disarilarda onu yiyebiliyorum bide eğer bulabilirsen canim