Bende dışarı hic çıkamıyorum yatakta yiyorum yemeği bile, geçen gün zor gittim doktor kontrolüne. 4 buçuk aylikti cnm suyu bitti meleğimin. Ins bu yavruma sağlıkla kavusurum, hepimiz kavuşuruz ins..Valla hem sıkıntı hem bulanti ikisinde de hallice gercekten şaşırıyorum napacagimi psikolojimi korumaya çalışıyorum evde kapalı kalmak çok zor ben hiç alışkın değilim surekli evde kalmaya kafayı.yemeden 4. Aya bi ulaşsam zaten yattığım yerde daha da bulanıyor midem imkanın varsa yemegini al çık disarida ye kuzum
. Seninde basın sagolsun ne kadarlık kaybetmiştin kuzunu Allah sağlıkla kavuştursun bu bebeğine insallah
Allahın izniyle ins bisey olmas, gaz ve kabızlık sancisi da olabilir dediğin gibi. Ins çarşamba güzel haberler alırsın da rahatlarsin biraz dahaYok canm gidemedm. Afedersin kabız olmuşum onun sancısı ydı sanırım birde soda içtim baya hafifledi ondan gerek duymadm çarşamba günü randevum var o zamana kadar bişey olmazsa inşallah o zaman gidicem
İyim kuzum sen nasilsin
Cok sevindim canim bizde jki gun once duyduk cok sukur kalp atislarini. Saglicaklada birkucagimiza alsak insaAllah. Sindide cinsiyet merak telasi basladi. Rabbim hepimizin gonlune gore versin saglicakla insssaAllahİyim kuzum sen nasilsin
Gittim cnm şükür kalp atisini duyduk bebisin lekelenmem oldugu için yatmami söyledi
Sen gittin mi cnm kontrole
Hep aklimdaydin cnm yaziyim dedim bir manilik çıktı
7hafta 1gunluk dedi gittigimde doktorCok sevindim canim bizde jki gun once duyduk cok sukur kalp atislarini. Saglicaklada birkucagimiza alsak insaAllah. Sindide cinsiyet merak telasi basladi. Rabbim hepimizin gonlune gore versin saglicakla insssaAllah
Cok sevindim canim bizde jki gun once duyduk cok sukur kalp atislarini. Saglicaklada birkucagimiza alsak insaAllah. Sindide cinsiyet merak telasi basladi. Rabbim hepimizin gonlune gore versin saglicakla insssaAllah
Insllah canim sağlıkla o günleride görürüz cinsiyetlerini bebislerin7hafta 1gunluk dedi gittigimde doktor
Yaa ama o sekilde nasil olabilir ki kana karismiyo ilacHafta da bir verdim bu haftada vericem sonra bırkaıcam zaten progestanı fitil olarak alıyorum bende o şekilde de olabilirmiş ama bilemiyorum tabi çok düşünmemeye çalışıyorum
Sağol canm inşallahAllahın izniyle ins bisey olmas, gaz ve kabızlık sancisi da olabilir dediğin gibi. Ins çarşamba güzel haberler alırsın da rahatlarsin biraz daha
İnşallah öyle olurrBen de geçen hafta senin gibi belirtilerim gitti diye moralimi bozdum ama doktor güldüHerkesin hamileliği aynı olmaz, her hamilelik tek düze seyretmez dedi. Merak etme canını sıkma, muhtemelen bir problemin yoktur.
Bende ondan korkuyorum susuz kalmak iyi bisey değil geçen hafta ve bu hafta hastanede serum alınca bile rahat tuvalete çıktım kafam rahatladı en azından ama bilmiyorum ne olacak böyle Soda içtim bugün Soda gideriyor biraz su ihtiyacını canim aklında olsun limonla birlikte zorlamadi cok midemiCok az simit yiyebiliyorum cnm ama en büyük şikayetim suyu cok az iciyorum ictikce miğdem daha kötü oluyor
Insallah canim sende benim gibi risklisin Allah yardımcımız olsunBende dışarı hic çıkamıyorum yatakta yiyorum yemeği bile, geçen gün zor gittim doktor kontrolüne. 4 buçuk aylikti cnm suyu bitti meleğimin. Ins bu yavruma sağlıkla kavusurum, hepimiz kavuşuruz ins..
Bir sorun yoktur bence canim stres yapma geçen bi arkadaş demisti aynı şeyi bir sorun çıkmadı boşuna endiselendim diyeİnşallah öyle olurrçok sağol
Allah hepimizi sağ salim kafayı sıyırmadan risksiz dönemlere ulaştırsınnnnBir sorun yoktur bence canim stres yapma geçen bi arkadaş demisti aynı şeyi bir sorun çıkmadı boşuna endiselendim diye
Bende senin gibiyim canım çubuk kraker ve maden suyu iyi geldi banaMerhaba anneler , ben bugün 7+0 oldum bulantilarim var ama kusmuyorum yani agzimin tadi degisik suyu bile zor iciyorum bana önerebileceginiz bisiler varmi iyi gelecek
Biraz karpuz yiyorum cnm o biraz karsiliyodur heralde diye düşünüyorum. 2 gündür kötüyüm cok az içebildim, normalde suyun içine meyve atıp ictim az azBende ondan korkuyorum susuz kalmak iyi bisey değil geçen hafta ve bu hafta hastanede serum alınca bile rahat tuvalete çıktım kafam rahatladı en azından ama bilmiyorum ne olacak böyle Soda içtim bugün Soda gideriyor biraz su ihtiyacını canim aklında olsun limonla birlikte zorlamadi cok midemi
Bende de aynı şekilde anlık hafif bulantı. Beyaz nohut ya da leblebi de diyolar sanırım. O iyi geliyor bana bi de tuzlu fıstık.Merhaba anneler , ben bugün 7+0 oldum bulantilarim var ama kusmuyorum yani agzimin tadi degisik suyu bile zor iciyorum bana önerebileceginiz bisiler varmi iyi gelecek