2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende dışarı hic çıkamıyorum yatakta yiyorum yemeği bile, geçen gün zor gittim doktor kontrolüne. 4 buçuk aylikti cnm suyu bitti meleğimin. Ins bu yavruma sağlıkla kavusurum, hepimiz kavuşuruz ins..

Yok canm gidemedm. Afedersin kabız olmuşum onun sancısı ydı sanırım birde soda içtim baya hafifledi ondan gerek duymadm çarşamba günü randevum var o zamana kadar bişey olmazsa inşallah o zaman gidicem
Allahın izniyle ins bisey olmas, gaz ve kabızlık sancisi da olabilir dediğin gibi. Ins çarşamba güzel haberler alırsın da rahatlarsin biraz daha

İyim kuzum sen nasilsin
Gittim cnm şükür kalp atisini duyduk bebisin lekelenmem oldugu için yatmami söyledi
Sen gittin mi cnm kontrole
Hep aklimdaydin cnm yaziyim dedim bir manilik çıktı
Cok sevindim canim bizde jki gun once duyduk cok sukur kalp atislarini. Saglicaklada birkucagimiza alsak insaAllah. Sindide cinsiyet merak telasi basladi. Rabbim hepimizin gonlune gore versin saglicakla insssaAllah

Cok sevindim canim bizde jki gun once duyduk cok sukur kalp atislarini. Saglicaklada birkucagimiza alsak insaAllah. Sindide cinsiyet merak telasi basladi. Rabbim hepimizin gonlune gore versin saglicakla insssaAllah
7hafta 1gunluk dedi gittigimde doktor

7hafta 1gunluk dedi gittigimde doktor
Insllah canim sağlıkla o günleride görürüz cinsiyetlerini bebislerin
Amin canim hepimizin gönlündeki ne ise onu nasip etsin bizde 7+6 olduk canim hemen hemen ayni zamanlarda öğreneceğiz cinsiyetleri kuzularin
Insallah sağlıkla bir prensesin olur canim

Çoğunluğun belirtiler tavan yapmış Allah yardımcımız olsun. Bende bıçak gibi kesilip yüreğimi ağzıma getiren belirtilerle psikolojik savaş veriyorum. Sanki hamile değilim ya herşeyi yedim midem gık demedi halbuki yer yemez kusardım. Karnımın şişi indi. Göğüslerim acımıyor... O kadar mutsuzum ki

Hafta da bir verdim bu haftada vericem sonra bırkaıcam zaten progestanı fitil olarak alıyorum bende o şekilde de olabilirmiş ama bilemiyorum tabi çok düşünmemeye çalışıyorum
Yaa ama o sekilde nasil olabilir ki kana karismiyo ilac

Ben de geçen hafta senin gibi belirtilerim gitti diye moralimi bozdum ama doktor güldü Herkesin hamileliği aynı olmaz, her hamilelik tek düze seyretmez dedi. Merak etme canını sıkma, muhtemelen bir problemin yoktur.

Cok az simit yiyebiliyorum cnm ama en büyük şikayetim suyu cok az iciyorum ictikce miğdem daha kötü oluyor
Bende ondan korkuyorum susuz kalmak iyi bisey değil geçen hafta ve bu hafta hastanede serum alınca bile rahat tuvalete çıktım kafam rahatladı en azından ama bilmiyorum ne olacak böyle Soda içtim bugün Soda gideriyor biraz su ihtiyacını canim aklında olsun limonla birlikte zorlamadi cok midemi

Bende dışarı hic çıkamıyorum yatakta yiyorum yemeği bile, geçen gün zor gittim doktor kontrolüne. 4 buçuk aylikti cnm suyu bitti meleğimin. Ins bu yavruma sağlıkla kavusurum, hepimiz kavuşuruz ins..
Insallah canim sende benim gibi risklisin Allah yardımcımız olsun

Oglumda asla bu haftalarda yasamadim daha 2 gün öncesine kadar bisiyim yoktu bugün aksama dogru dahada cogaldi tuzlu cips yiyorum iyi geliyor ama yedikten sonra yine basliyo ve bu bende 9 ay sürüyor ,ayaga kalkacak dermanim yok oglumu okula zor götürüyorum sürekli kafam yastikta ,bitaraftan kalkmaya calisiyorum bitaraftan vicdan azabi duyuyorum oglumla ilgilenemiyorum diye birde bi dahaki aya Türkiyeye yola cikicaz arabayla nasil yapicam ben bilmiyorum

Biraz karpuz yiyorum cnm o biraz karsiliyodur heralde diye düşünüyorum. 2 gündür kötüyüm cok az içebildim, normalde suyun içine meyve atıp ictim az az

Merhaba anneler , ben bugün 7+0 oldum bulantilarim var ama kusmuyorum yani agzimin tadi degisik suyu bile zor iciyorum bana önerebileceginiz bisiler varmi iyi gelecek
Bende de aynı şekilde anlık hafif bulantı. Beyaz nohut ya da leblebi de diyolar sanırım. O iyi geliyor bana bi de tuzlu fıstık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…