Evet ben de öyle düşünüyorum, cinsiyet belli olunca tulum zıbın gibi sembolik bişey almayı düşünüyorumhevesin vardır ilk oldugu için belki cinsiyet belli olunca bijkaç parça alırsın. ama çok da erken almatya gerek yok. ben kızımda cinsiyeti öğrenince 16. haftada gidip 2li önlük almıstım. o günün sembolü olsun diye. sonra 20lrerin ortasına kadar bişey almadım. 32den sonra biraz agırlaşıyorsun ama internwetten alabiklirsin. daha cok secenekle daha çok araştırarak alabiliyorsun netten. sabahtan akşama öldüresiye gezmedikten sonra 32den sonra alışveriş yapılıyor. beb çok erken almamak taraftarıyım. sen seç belirle ama daha uzzuuuun bir süreç var.
Ben iki oglumda 7.aydan başladım alışverişe ne olur ne olmaz erken doğum olur falan diye riske atmak istemedim sonra hepsini bir güzel yıkadım ütüledim çantalara yerlestirip doğumu bekledim inşaallah bundada nasip olur alışveriş çünkü bende çok özledim bebek alışverişi yapmayıBenim erken doğum riskim vardi o yüzden 28. Haftada ufak tefek 4 5 zibin battaniye 2 3 takım almıştım sadece ama son aylarda yapmak daha mantıklı koyacak yer bulmakta zorlanmıştim son aylarda odası yapılınca daha kolay oldu yerleştirdim odayı da erken yapmak doğru değil benim evde hiç dolabim olmadığı için almıştım ama bir yıl kapalı kaldı oda sadece kıyafetlerini koydum dolaba besiginde yatti hep o ayrıntıya karar vermelisin öncelikle durumuna göre bir de pandemi var şimdi malum avmler yine kapalı olabilir ocak şubatta o yüzden o ihtimali de göz önünde bulundur derim İnternet alışverişi yapmayacaksan ben 8. Aydan sonra yaparım galiba alışverişi oyle düşünüyorum
Amin canım inşallah da niye sordun senin baslamadimi bulantın hala benimde 5gibi başladı hala tam gaz devam ediyor prilam Dr kullanıyorum bende pek işe yaradigini söyleyemem ama en azından arada kusmayı engelliyorKızlar merhaba inşallah hepimiz sağlıkla huzurla bebişlerimizi kucağımıza alırızSize bi sorum var Bulantınız kaçıncı hafta başladı yada başlamadı mı?
Kullanıyorum cnm evet bazen hafifletiyor bazen bi ise yaramıyor gibi hissediyorum, günüm günümü anım anımı tutmuyorAnladım kuzum Allah yardımcın olsunnİlaç falan kullanıyor musun işe yaramıyor mu peki
6 da başladı 7 de kötü oldum hala devamKızlar merhaba inşallah hepimiz sağlıkla huzurla bebişlerimizi kucağımıza alırızSize bi sorum var Bulantınız kaçıncı hafta başladı yada başlamadı mı?
E bebekte saatlerimi geçirirdim evcilik oynar gibi ben 6. Aylık hamileyken taşınmıştım ve tanındığım evde bitane bile dolap yoktu resmen ortada kalmıştım neysek erken doğmadı doğumdan bir hafta önce odası geldi yerleştirdim her şeyi benim çantam hep hazırdı zaten erken doğum riski olunca ama evde düzen olmayınca bisey anlamıyor insan çok güzel hislerdi ya her gün acar açar koklardim kıyafetleriniBen iki oglumda 7.aydan başladım alışverişe ne olur ne olmaz erken doğum olur falan diye riske atmak istemedim sonra hepsini bir güzel yıkadım ütüledim çantalara yerlestirip doğumu bekledim inşaallah bundada nasip olur alışveriş çünkü bende çok özledim bebek alışverişi yapmayı
6.haftanın ilk günü başladı.Kızlar merhaba inşallah hepimiz sağlıkla huzurla bebişlerimizi kucağımıza alırızSize bi sorum var Bulantınız kaçıncı hafta başladı yada başlamadı mı?
Yok kuzum bende puan sıfır elhamdulillah ama kimisinin de 2 Aydan sonra başlıyormuş başlayadabilir korkutuyor biraz beni bulantı şuan hiç yok inşallah hiç olmasınAmin canım inşallah da niye sordun senin baslamadimi bulantın hala benimde 5gibi başladı hala tam gaz devam ediyor prilam Dr kullanıyorum bende pek işe yaradigini söyleyemem ama en azından arada kusmayı engelliyor
Anladım canım inş 3. Ay itibariyle hafiflerKullanıyorum cnm evet bazen hafifletiyor bazen bi ise yaramıyor gibi hissediyorum, günüm günümü anım anımı tutmuyor
Anladım kuzum allah yardımcın olsun bende şimdilik yok inş başlamaz yada dayanabileceğim boyutta olur6 da başladı 7 de kötü oldum hala devam
Kalp atısını duyduktan sonra mi :) Bizde daha yeni duyduk da :)6.haftanın ilk günü başladı.
Ooo 2 çocuk annesi olarak kıdemlisin vallaBen iki oglumda 7.aydan başladım alışverişe ne olur ne olmaz erken doğum olur falan diye riske atmak istemedim sonra hepsini bir güzel yıkadım ütüledim çantalara yerlestirip doğumu bekledim inşaallah bundada nasip olur alışveriş çünkü bende çok özledim bebek alışverişi yapmayı
Hayır maalesef cnm keseyi bile ultrasyonla tam göremedi vajina kontrolünde gördü bebeği ve keseyi 6. haftaya kadar buraya yazıyordum benim niye midem bulanmıyor diye şuan herşeyden tiksiniyorum.Kalp atısını duyduktan sonra mi :) Bizde daha yeni duyduk da :)
Canım zaten doğumlarımız kışa denk gelicek Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahKızlar benim ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim, haliyle şu anda bebekle ilgili hiç bi eşyam yok, benim fikrim ne olur ne olmaz 7. aya kadar beklemek birşeyler almaya başlamak için, daha cinsiyet de belli değil nasılsa, ama kimileri de diyor ki son aylarda ağırlaşıldığı için zor oluyo alışveriş işleri, cinsiyet belli olunca başlamak lazım diyolar. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda, tecrübeli anneler bize fikir versin
Canım sağlıkla güle güle kullansınlar inşallahİlk bebişlerini kucaklarına alacak annelere bir tavsiye olsun o zaman. Ben kızımda gardrop almamıştım, onun yerine ikeadaki bu şifonyeri almıştım, bir tekerlekli beşik ve sallanan emzirme sandalyem vardı ayak uzatmalı. Odaya çok da doldurmamıştım. Gardrobu şimdi aldık kızıma, 4 yaşında. Şimdi bu şifonyeri de kardeşi kullanacak inşallah
Bu sifonyer işi gerçekten çok mantıklı ben hala kendi eşyalarımin sigmayanlarini koyuyorum canim takım yapilmayacaksa tek parça çok iyi oluyor çünkü zaten oda oyuncak doluyor oyun için boş alana ihtiyaçları oluyor emeklerken yürürken bileCanım sağlıkla güle güle kullansınlar inşallahDolap lazım olmaz mı sahiden? Yorgan yastık vb eşyalarını da dolabına koyarım kolaylık olur diye düşünmüştüm ben
Valla canım , bebek gardropları atıl kalıyor gözlemlediğime göre, alan arkadaşlarım pişman olmuştu. Yorgan yastık da koydum battaniye de sığmıştı bu şifonyere. Hatta daha sonra evin girişinde bile kullanabilirsin şifonyeri ya da misafir odası varsa orada, sonra da çocuğuna güzel bir oda takımı alırsın. Bu şifonyer tavsiyesi 2017 şubat annelerindeyken kıdemli annelerden gelmiştiCanım sağlıkla güle güle kullansınlar inşallahDolap lazım olmaz mı sahiden? Yorgan yastık vb eşyalarını da dolabına koyarım kolaylık olur diye düşünmüştüm ben
Gerçekten haklısın canım düşününce şimdi, odada boş alan kalmayacak. Şifonyer daha da mantıklı geldi şuanBu sifonyer işi gerçekten çok mantıklı ben hala kendi eşyalarımin sigmayanlarini koyuyorum canim takım yapilmayacaksa tek parça çok iyi oluyor çünkü zaten oda oyuncak doluyor oyun için boş alana ihtiyaçları oluyor emeklerken yürürken bile
Canımm yorgan yastık da sığıyorsa baya kullanışlıymış, epey geniş bir şifonyer. Ben de bundan bakayım öyleyseValla canım , bebek gardropları atıl kalıyor gözlemlediğime göre, alan arkadaşlarım pişman olmuştu. Yorgan yastık da koydum battaniye de sığmıştı bu şifonyere. Hatta daha sonra evin girişinde bile kullanabilirsin şifonyeri ya da misafir odası varsa orada, sonra da çocuğuna güzel bir oda takımı alırsın. Bu şifonyer tavsiyesi 2017 şubat annelerindeyken kıdemli annelerden gelmişti