Bilemedim ki cnm ben de un dediği şekilde içtim birde kullanma talimatı da Dr un söylediği şekildeydi. Sen bir dr na danış benceAcaba akşam iki tane alınmasının sebebi ne olabilir gece bulantın çok oluyor rahat geçirmen için mi yoksa gece 2 alınca gündüzü de rahat mı geçiriyorsun ben akşam olunca sanki daha iyi oluyorum gece de uyuyabiliyorum ilacın etkisi ile acaba sabah 2 içsem gün içerisinde daha iyi olabilir miyim kendimce çözüm arıyorum. Bu arada ben sabah akşam 1 içiyorum daha iyi olacaksa 2 içeyim diye düşündüm de
Canım prospektüsü okudun mu. Fayda etmediği zaman 2 ya da 3 e çıkarılıyor tek seferde. Ben 2 sabah 1 akşam alıyorum . İlkten sonraki doz 1 den fazla önerilmiyorAcaba akşam iki tane alınmasının sebebi ne olabilir gece bulantın çok oluyor rahat geçirmen için mi yoksa gece 2 alınca gündüzü de rahat mı geçiriyorsun ben akşam olunca sanki daha iyi oluyorum gece de uyuyabiliyorum ilacın etkisi ile acaba sabah 2 içsem gün içerisinde daha iyi olabilir miyim kendimce çözüm arıyorum. Bu arada ben sabah akşam 1 içiyorum daha iyi olacaksa 2 içeyim diye düşündüm de
Banada aynısını yazdı doktorum.İlk hamileliğimde sadece folibol yazmıştı dr ama kusmaktan asla içememiştim onu.Şimdi yine midem bulanıyor ama zorluyorum kendimi.Benim doktorum regenesis Max diye bişey verdi, içinde b c e vitaminleri, demir çinko selenyum, omega 3 ve folik asit var, miktarlarına baktım günlük ihtiyacı karşılayacak kadar var hepsinden, ama kafamı karıştıran bu bi ilaç değil, takviye edici gıda olarak geçiyor, umarım faydasını görüyorumdur
Ay biliyorum o hissi bende yaşadım onu da son aylarda daha beter oluyor canım malesef normal diyorlar ilkinde acaba suyum mu diye doktora gidip aşırı utanmisligim var ama geçiyor doğumdan sonra allahtan
Daha önce makalelerde okumuştum çok normal bi durummuş bu, bebişler için katlanıcaz
O kadar çok şey denedim kiİyi gelen aslında boğazında yapışıp kalması, o gıcıklanma gıdıklanma hissini biraz olsun bastırıyor.
Ben de öksürürken bu gün fıydırdımGülüyorum artık
Ay bir an önce düzelsem çok iyi olcak. Uyku dönemi derler hamilelikte bu döneme, ben öksürmekten hem uyanığım hem yorgunum
günaydın:)
bugün knt gittik kan sonuçlarımı göstermye kan ve demir takviyesi verdi.ama demir ilacı bulantı yapabilir bir dene içmeyede bilirsin dedi.
kalp atışlarını dinledik bebişi gördük maşallah baya baya bebek olmuş ya :))
Maşallah darısı başımıza..günaydın:)
bugün knt gittik kan sonuçlarımı göstermye kan ve demir takviyesi verdi.ama demir ilacı bulantı yapabilir bir dene içmeyede bilirsin dedi.
kalp atışlarını dinledik bebişi gördük maşallah baya baya bebek olmuş ya :))
Canım ben kızımda 32. Haftada başladım almaya. Zorlanmadım o kadar açıkçası zaten 1 2 yere gidip her şeyi alıyorsun mağazaların elinde listeler var ihtiyaç için yardımcı oluyorlarKızlar benim ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim, haliyle şu anda bebekle ilgili hiç bi eşyam yok, benim fikrim ne olur ne olmaz 7. aya kadar beklemek birşeyler almaya başlamak için, daha cinsiyet de belli değil nasılsa, ama kimileri de diyor ki son aylarda ağırlaşıldığı için zor oluyo alışveriş işleri, cinsiyet belli olunca başlamak lazım diyolar. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda, tecrübeli anneler bize fikir versin
hevesin vardır ilk oldugu için belki cinsiyet belli olunca bijkaç parça alırsın. ama çok da erken almatya gerek yok. ben kızımda cinsiyeti öğrenince 16. haftada gidip 2li önlük almıstım. o günün sembolü olsun diye. sonra 20lrerin ortasına kadar bişey almadım. 32den sonra biraz agırlaşıyorsun ama internwetten alabiklirsin. daha cok secenekle daha çok araştırarak alabiliyorsun netten. sabahtan akşama öldüresiye gezmedikten sonra 32den sonra alışveriş yapılıyor. beb çok erken almamak taraftarıyım. sen seç belirle ama daha uzzuuuun bir süreç var.Kızlar benim ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim, haliyle şu anda bebekle ilgili hiç bi eşyam yok, benim fikrim ne olur ne olmaz 7. aya kadar beklemek birşeyler almaya başlamak için, daha cinsiyet de belli değil nasılsa, ama kimileri de diyor ki son aylarda ağırlaşıldığı için zor oluyo alışveriş işleri, cinsiyet belli olunca başlamak lazım diyolar. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda, tecrübeli anneler bize fikir versin
Benim 2. olacağı için kızımın beşik , mama sandalyesi ,bebek arabası ve hatta bazı kıyafetlerini saklamıştım.Cinsiyet erkek olursa kıyafetler bir işe yaramayacak:) Ama cinsiyet öğrenme sonrası zıbın bir iki parça kıyafet almayı düşünüyorum açıkçası..Kızlar benim ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim, haliyle şu anda bebekle ilgili hiç bi eşyam yok, benim fikrim ne olur ne olmaz 7. aya kadar beklemek birşeyler almaya başlamak için, daha cinsiyet de belli değil nasılsa, ama kimileri de diyor ki son aylarda ağırlaşıldığı için zor oluyo alışveriş işleri, cinsiyet belli olunca başlamak lazım diyolar. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda, tecrübeli anneler bize fikir versin
Ben akşam bide gece alıyorum aynı anda 2 değilde arada zaman bırakarak alıyorum bi sorun olur mu ki doktorum ilk gun aksam yemeğinden önce al demisti sabah aksam yemeğinden önce ve gece alıyorumCanım prospektüsü okudun mu. Fayda etmediği zaman 2 ya da 3 e çıkarılıyor tek seferde. Ben 2 sabah 1 akşam alıyorum . İlkten sonraki doz 1 den fazla önerilmiyor
Bende cinsiyetten sonra biseyler alirim cok ozledim çünkü bebek reyonlarina bakmayi :)) allahim nasip etsin insallah cok cok guzel bir duygu. Gecen gun oğlum deniz sortu almis 3 6 ay anne bak kardesim icin diyordu :)Benim 2. olacağı için kızımın beşik , mama sandalyesi ,bebek arabası ve hatta bazı kıyafetlerini saklamıştım.Cinsiyet erkek olursa kıyafetler bir işe yaramayacak:) Ama cinsiyet öğrenme sonrası zıbın bir iki parça kıyafet almayı düşünüyorum açıkçası..
Aynen canım birazcık modumuz değişsin diye bir kaç parça alışveriş güzel olur.Bende cinsiyetten sonra biseyler alirim cok ozledim çünkü bebek reyonlarina bakmayi :)) allahim nasip etsin insallah cok cok guzel bir duygu. Gecen gun oğlum deniz sortu almis 3 6 ay anne bak kardesim icin diyordu :)
Benim erken doğum riskim vardi o yüzden 28. Haftada ufak tefek 4 5 zibin battaniye 2 3 takım almıştım sadece ama son aylarda yapmak daha mantıklı koyacak yer bulmakta zorlanmıştim son aylarda odası yapılınca daha kolay oldu yerleştirdim odayı da erken yapmak doğru değil benim evde hiç dolabim olmadığı için almıştım ama bir yıl kapalı kaldı oda sadece kıyafetlerini koydum dolaba besiginde yatti hep o ayrıntıya karar vermelisin öncelikle durumuna göre bir de pandemi var şimdi malum avmler yine kapalı olabilir ocak şubatta o yüzden o ihtimali de göz önünde bulundur derim İnternet alışverişi yapmayacaksan ben 8. Aydan sonra yaparım galiba alışverişi oyle düşünüyorumKızlar benim ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim, haliyle şu anda bebekle ilgili hiç bi eşyam yok, benim fikrim ne olur ne olmaz 7. aya kadar beklemek birşeyler almaya başlamak için, daha cinsiyet de belli değil nasılsa, ama kimileri de diyor ki son aylarda ağırlaşıldığı için zor oluyo alışveriş işleri, cinsiyet belli olunca başlamak lazım diyolar. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda, tecrübeli anneler bize fikir versin
Yazdim cevap gelmedi cnm gelince yazarim.sana
5.haftada hafiften basladi, 6 da cok kotu oldum hala kötüyüm malesefKızlar merhaba inşallah hepimiz sağlıkla huzurla bebişlerimizi kucağımıza alırızSize bi sorum var Bulantınız kaçıncı hafta başladı yada başlamadı mı?
Anladım kuzum Allah yardımcın olsunn5.haftada hafiften basladi, 6 da cok kotu oldum hala kötüyüm malesef