2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bemde deri değilde ödem oldu baya kanadı ilk vurduğumda hala bile nohut gibi duruyor. Nasıl bir kan gelme senin ki
Bende bazen cok minik deride oluyo ama arada her zaman degil. Odem bende olmadi. İgneyi cektigimde cok az bi kan gordum de korktum.

Ben de hep ilk çocuğum kız olsun isterdim ama oğlum olacak gibi hissediyorum, hepimizin günleri yakın olduğuna göre peşpeşe yazarız birkaç haftaya bebişlerin cinsiyetlerini Allah'ın izniyle
Yaaa canım Allah gönlüne göre versin ben ilk oğlum olsun istemiştim hep öylede oldu peşinden ikinci oğluşum geldi bakalım bu ne olacak hep Allah'tan en hayırlısını istedim iki kayıptan sonra inan cinsiyetin benim için önemi yok ama bebişimin abileri yine erkek istiyor bakalım Allah neyi nasip edecek inşallah paylaşmak nasip olur birbirimizle

Bende bazen cok minik deride oluyo ama arada her zaman degil. Odem bende olmadi. İgneyi cektigimde cok az bi kan gordum de korktum.
Hep karından mi yapiyorsnuz iğneyi acaba ben de karnımdan yapıyorum ama koldan yapsak sıkıntı olmaz dimi sormadım doktora unutuyorum hep çünkü karnim morardı içinde misket gibi şişlikler oluştu

Bulantı hapını bugün almadım yazmıştım gecede icmemistim büyük hata etmişim yine çıkardım yediğim iki lokmayı hemen içeceğim simdi

Bu gün de öksürüyorum. 10 gündür öksürükten doğru dürüst uyuyamadım, ruh gibiyim aOturarak uyumaya çalışıyorum Sizde mide bulantısı bende öksürük Her şeyim bir garip çok şükür

Hep karından mi yapiyorsnuz iğneyi acaba ben de karnımdan yapıyorum ama koldan yapsak sıkıntı olmaz dimi sormadım doktora unutuyorum hep çünkü karnim morardı içinde misket gibi şişlikler oluştu
Bacak ve koldanda yapiliyo. Ama koldan biri tutmadan yapilmasi zor. Bacaktan yaptim ben 2 defa derisi biraz sert gobege gore o yuzden cok morardi. Hep gobekten yapıyorum artik. Sislik bende olmadi. Ne kadar süredir kullaniyosun igneyi ve 45 derecelik açı ile vurmuyomusun. Sislik neden oluyo ki acaba ?

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım inşallah 12. Haftaya kalmadan tez zamanda biter geçer

Kızlar bulantılarınız ne durumda ya
Canım çok kötü. Ama park bahçeye çıkarsam temiz havada yürüyüş yaparsam çok rahatlıyorum kuru yağsız hafif tuzlu yiyecekler de tüketirsem iyiyim. Ama eve girdiğim anda yeniden bulantı başlıyor. Bütün ev kokuyor

Ben değilde ablam vuruyor canım ben cesaret edemem belki çok yakın vurduğunda olmuştur yaklaşık bi on gündür kullanmaya başladım kalp atışını aldığımız gün başladık hem coraspin hemde oksapar iğne kullanıyorum

Allah şifa versin canım öksürüğe pekmez çok iyi geliyor hatta varsa organik köy pekmezi gün içinde ara ara bir tatlı kaşığı iç aklına geldikce iç sen hemen geçecektir öksürüğün ben bizde hep onu uygularim çocuklarımdada bendede esimdede hep işe yarar

şeeyyyhh, ımmmm kem küm mırın kırın
ben 3 gündür her hapşırmam da altıma az bucuk kaçırıyorum
halbuki dolu da değil sıkıyorum da bi anda oluyor

Korkma canım. Oluyor o kadar corsspın de kullanıyorsan kan aşırı sıvılaşıyor kanama yapabiliyor. Senin karaciğer enzimlerine tekrar bakıldı mı? Benim stabil yüksek devam ediyor Dr lar da tam bir şey demiyor sinirlerim bozuldu enox u 1 2 gün kesebiliriz dediler onu da kesmeyi göze alamıyorum. Başka Dr a da gitcem

Şiş
Şişlik damara denk geldiğinde oluyor sanırım. Kızımda da olmuştu bende unutmuşum tekrar alışınca 1 kereden sonra olmadı şükür

Evrt benide artık soğuk şeyler rahatlatıyor onu farkettim bugün limonlu soda içtim bir bardak hic su içemiyordum biraz olsun ferahlatıcı meyve de sorun yok allahtan günde 3 öğün meyve yiyebiliyorum

Hayir baktirmadim. Carsamba baktircam asm de. Gastroenteroloji ye gittigimde progestan yuzunden oluyo demisti. Kadin dogumcum da bana ilaci fitil seklinde al dedi kana karismadigi icin degerleri etkilemez dedi. Ve yaklaşık 1 haftadir o sekilde alıyorum. Bakalim Çarşamba durum ne olur. Moralini bozma ne sıklıkla tahlil veriyisun peki

Cinsiyet tahminleriniz var mı kızlar ? Ne hissediyorsunuz
Ya oglumda direk hissetmiştim hala kafam çok karışık ama oğlum olacak gibi hissediyorum kızı çok istiyorum bakalım inşallah hayırlısı olur hile yapmıştım yumurtlamadan önceki ilişkiyle hamile kaldım tutarsa oradan kiz olur diye aklima geliyor eğer teoriler doğruysa

Evet canım bende yoğurtlu corba yiyebiliyorum sukur kayinvalidem yapiyor bol tuzlu az nane çok rahatlatıyor şükür

çile olduktan sonra hepimiz aynı yoldayız bacım valla hangisi daha kötü bilemiyorum ya inşallah duzeliriz bir an önce

şeeyyyhh, ımmmm kem küm mırın kırın
ben 3 gündür her hapşırmam da altıma az bucuk kaçırıyorum
halbuki dolu da değil sıkıyorum da bi anda oluyor
Ay biliyorum o hissi bende yaşadım onu da son aylarda daha beter oluyor canım malesef normal diyorlar ilkinde acaba suyum mu diye doktora gidip aşırı utanmisligim var ama geçiyor doğumdan sonra allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…