Bende bazen cok minik deride oluyo ama arada her zaman degil. Odem bende olmadi. İgneyi cektigimde cok az bi kan gordum de korktum.Bemde deri değilde ödem oldu baya kanadı ilk vurduğumda hala bile nohut gibi duruyor. Nasıl bir kan gelme senin ki
Yaaa canım Allah gönlüne göre versin ben ilk oğlum olsun istemiştim hep öylede oldu peşinden ikinci oğluşum geldi bakalım bu ne olacak hep Allah'tan en hayırlısını istedim iki kayıptan sonra inan cinsiyetin benim için önemi yok ama bebişimin abileri yine erkek istiyor bakalım Allah neyi nasip edecek inşallah paylaşmak nasip olur birbirimizleBen de hep ilk çocuğum kız olsun isterdim ama oğlum olacak gibi hissediyorum, hepimizin günleri yakın olduğuna göre peşpeşe yazarız birkaç haftaya bebişlerin cinsiyetlerini Allah'ın izniyle
Hep karından mi yapiyorsnuz iğneyi acaba ben de karnımdan yapıyorum ama koldan yapsak sıkıntı olmaz dimi sormadım doktora unutuyorum hep çünkü karnim morardı içinde misket gibi şişlikler oluştuBende bazen cok minik deride oluyo ama arada her zaman degil. Odem bende olmadi. İgneyi cektigimde cok az bi kan gordum de korktum.
Bacak ve koldanda yapiliyo. Ama koldan biri tutmadan yapilmasi zor. Bacaktan yaptim ben 2 defa derisi biraz sert gobege gore o yuzden cok morardi. Hep gobekten yapıyorum artik. Sislik bende olmadi. Ne kadar süredir kullaniyosun igneyi ve 45 derecelik açı ile vurmuyomusun. Sislik neden oluyo ki acaba ?Hep karından mi yapiyorsnuz iğneyi acaba ben de karnımdan yapıyorum ama koldan yapsak sıkıntı olmaz dimi sormadım doktora unutuyorum hep çünkü karnim morardı içinde misket gibi şişlikler oluştu
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım inşallah 12. Haftaya kalmadan tez zamanda biter geçerKullanıyorum prilam Dr ama etkisini görmüyorum ki canim diğer hamilelikler imde böyle geçti bulanti hapları hiç yaramadı nedense bende sabırla geçmesini bekliyorum insallah geçer 12. Haftada uzamaz daha rabbim hepimize sabır ve şifa versin
Canım çok kötü. Ama park bahçeye çıkarsam temiz havada yürüyüş yaparsam çok rahatlıyorum kuru yağsız hafif tuzlu yiyecekler de tüketirsem iyiyim. Ama eve girdiğim anda yeniden bulantı başlıyor. Bütün ev kokuyorKızlar bulantılarınız ne durumda ya
Ben değilde ablam vuruyor canım ben cesaret edemem belki çok yakın vurduğunda olmuştur yaklaşık bi on gündür kullanmaya başladım kalp atışını aldığımız gün başladık hem coraspin hemde oksapar iğne kullanıyorumBacak ve koldanda yapiliyo. Ama koldan biri tutmadan yapilmasi zor. Bacaktan yaptim ben 2 defa derisi biraz sert gobege gore o yuzden cok morardi. Hep gobekten yapıyorum artik. Sislik bende olmadi. Ne kadar süredir kullaniyosun igneyi ve 45 derecelik açı ile vurmuyomusun. Sislik neden oluyo ki acaba ?
Allah şifa versin canım öksürüğe pekmez çok iyi geliyor hatta varsa organik köy pekmezi gün içinde ara ara bir tatlı kaşığı iç aklına geldikce iç sen hemen geçecektir öksürüğün ben bizde hep onu uygularim çocuklarımdada bendede esimdede hep işe yararBu gün de öksürüyorum. 10 gündür öksürükten doğru dürüst uyuyamadım, ruh gibiyimaOturarak uyumaya çalışıyorum Sizde mide bulantısı bende öksürük Her şeyim bir garip çok şükür
Korkma canım. Oluyor o kadar corsspın de kullanıyorsan kan aşırı sıvılaşıyor kanama yapabiliyor. Senin karaciğer enzimlerine tekrar bakıldı mı? Benim stabil yüksek devam ediyor Dr lar da tam bir şey demiyor sinirlerim bozuldu enox u 1 2 gün kesebiliriz dediler onu da kesmeyi göze alamıyorum. Başka Dr a da gitcemBende bazen cok minik deride oluyo ama arada her zaman degil. Odem bende olmadi. İgneyi cektigimde cok az bi kan gordum de korktum.
ŞişBen değilde ablam vuruyor canım ben cesaret edemem belki çok yakın vurduğunda olmuştur yaklaşık bi on gündür kullanmaya başladım kalp atışını aldığımız gün başladık hem coraspin hemde oksapar iğne kullanıyorum
Şişlik damara denk geldiğinde oluyor sanırım. Kızımda da olmuştu bende unutmuşum tekrar alışınca 1 kereden sonra olmadı şükürBacak ve koldanda yapiliyo. Ama koldan biri tutmadan yapilmasi zor. Bacaktan yaptim ben 2 defa derisi biraz sert gobege gore o yuzden cok morardi. Hep gobekten yapıyorum artik. Sislik bende olmadi. Ne kadar süredir kullaniyosun igneyi ve 45 derecelik açı ile vurmuyomusun. Sislik neden oluyo ki acaba ?
Evrt benide artık soğuk şeyler rahatlatıyor onu farkettim bugün limonlu soda içtim bir bardak hic su içemiyordum biraz olsun ferahlatıcı meyve de sorun yok allahtan günde 3 öğün meyve yiyebiliyorumÇok haklısın canım insan yiyebildiginide artık yiyemiyor ben üç günlük bi grip yaşadım geçen hafta o zmaan bir kez kustum çok şükür daha kusmadim hiçte sevmem kusmayı rabbim kimseye yaşatmasın evet ilaç en azından birazda olsa kusmayı engelliyor bugün içmedim bile ilacı nasıl olsa aynıyım diye ben aktarlarda satılan tuzsuz küçük çekirdekler var ondan yiyorum arada bazen meyve falan işte idare etmeye çalışıyorum suyuda soğuk içmeye çalışıyorum bazende az limon ve şeker katıp limonata yapıyorum öyle içiyorum
Hayir baktirmadim. Carsamba baktircam asm de. Gastroenteroloji ye gittigimde progestan yuzunden oluyo demisti. Kadin dogumcum da bana ilaci fitil seklinde al dedi kana karismadigi icin degerleri etkilemez dedi. Ve yaklaşık 1 haftadir o sekilde alıyorum. Bakalim Çarşamba durum ne olur. Moralini bozma ne sıklıkla tahlil veriyisun pekiKorkma canım. Oluyor o kadar corsspın de kullanıyorsan kan aşırı sıvılaşıyor kanama yapabiliyor. Senin karaciğer enzimlerine tekrar bakıldı mı? Benim stabil yüksek devam ediyor Dr lar da tam bir şey demiyor sinirlerim bozuldu enox u 1 2 gün kesebiliriz dediler onu da kesmeyi göze alamıyorum. Başka Dr a da gitcem
Anladim ben de 1 aydir falan kullanıyorum ve surekli de kullanicam artikŞiş
Şişlik damara denk geldiğinde oluyor sanırım. Kızımda da olmuştu bende unutmuşum tekrar alışınca 1 kereden sonra olmadı şükür
Ya oglumda direk hissetmiştim hala kafam çok karışık ama oğlum olacak gibi hissediyorum kızı çok istiyorum bakalım inşallah hayırlısı olur hile yapmıştım yumurtlamadan önceki ilişkiyle hamile kaldım tutarsa oradan kiz olur diye aklima geliyor eğer teoriler doğruysaCinsiyet tahminleriniz var mı kızlar ? Ne hissediyorsunuz
Evet canım bende yoğurtlu corba yiyebiliyorum sukur kayinvalidem yapiyor bol tuzlu az nane çok rahatlatıyor şükürBende çubuk yiyemiyorum galeta dan da tiksinmek uzereyim, beni de şimdilik leblebi rahatlatıyor ins dediğin gibi bikmayiz ondan da. Ben corba deniyorum aksam üzeri cnm dene istersen hem tok tutuyor ama tarhana corbasi falan öyle karışık corbalar değil
Bu gün de öksürüyorum. 10 gündür öksürükten doğru dürüst uyuyamadım, ruh gibiyimaOturarak uyumaya çalışıyorum Sizde mide bulantısı bende öksürük Her şeyim bir garip çok şükür
Ay biliyorum o hissi bende yaşadım onu da son aylarda daha beter oluyor canım malesef normal diyorlar ilkinde acaba suyum mu diye doktora gidip aşırı utanmisligim var ama geçiyor doğumdan sonra allahtanşeeyyyhh, ımmmm kem küm mırın kırın
ben 3 gündür her hapşırmam da altıma az bucuk kaçırıyorum
halbuki dolu da değil sıkıyorum da bi anda oluyor