2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben cok kustum 7. Ve 8. Haftada qllahtan doktor ilac verdi onun sayesinde kusmuyorum ama dün içememe rağmen ilaci kusmaya kadar geldim ağzıma atacak biseyde bulamıyorum her şeyden tiksindim
Bende yediklerimden de tiksinmeye başladım, ne yicem bilmiyorum

Benim doktor da verdi omega çok yararlı omegrav diye vitamin içinde bir kapsül omega bir kapsül folik asit vitamin var

Merhaba hanımlar. Dün doktora gittim 4+3 ve değerim geçen hafta başka hastanede yapılan beta HCG de 41.07 çıktı tam bir hafta sonra yani dun 1971 çıktı. Doktor tahlil öncesi beklentisini 500 lerde söyledi. Bu kadar yüksek çıkma sebebi çoğul gebelik olabilir mi. Ultrason görüntüsünü de ekliyorum.mini bir kesemiz var 3mm

Eklentiler

• IMG_20210704_125827.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 28
Ay evet bulantım artınca Dr bir tane iç sonra gece içersin dedi öyle yapcam artık
Kızlar benim ikinci gebeliğim kızımdayken bu zamanlarımda kusuyordum, ara ara hafif bulantı oluyor çay kahveden tiksindim ama hiç kusmadım 8+1 im bu saatten sonra artık kusmam heralde demi yiyip içebiliyorum gene çok şükür

Bende yediklerimden de tiksinmeye başladım, ne yicem bilmiyorum
Aynen Kraker yogurt ekmek mesela yiyemiyorum su an basta cok bulandıgi zaman cok yemiştim insallah leblebi bari bulandırmaz artık içimi bi onunla rahatlıyorum şimdi

Ben 16. Haftadan önce rahatlamamistim ilkinde yine öyle olur diye tahmin ediyorum ama inşallah geçer bir an önce 12 de geçse de hiç hayır demem akşamları cok beter oluyorum ben

Benim ikisinde de asıl 7 ve 8. Haftada başladı malesef ya

Benim ikisinde de asıl 7 ve 8. Haftada başladı malesef ya
Ayyy ben kızımda 6 haftalıkken kusmaya başlamıştım 8 i devirince dedim heralde kusmadan geçiricem bunu neyse artık sağlıklı olsunlarda geçecek bu günlerde elbet, açık havaya çıkın sahil havası alın iyi gelecek inanın akşam serinlikte mutlaka bi temiz hava almaya çıkın bulantınız hafifler

Malesef çıkamıyorum dışarı o yüzden bunalımın eşiğindeyim ya zaten kanamamdan dolayı sürekli yatiyorum yatmam lazım igneye bile gitsem hemen başlıyor kanamam

Benim doktorum regenesis Max diye bişey verdi, içinde b c e vitaminleri, demir çinko selenyum, omega 3 ve folik asit var, miktarlarına baktım günlük ihtiyacı karşılayacak kadar var hepsinden, ama kafamı karıştıran bu bi ilaç değil, takviye edici gıda olarak geçiyor, umarım faydasını görüyorumdur

Ben cok kustum 7. Ve 8. Haftada qllahtan doktor ilac verdi onun sayesinde kusmuyorum ama dün içememe rağmen ilaci kusmaya kadar geldim ağzıma atacak biseyde bulamıyorum her şeyden tiksindim
Çok haklısın canım insan yiyebildiginide artık yiyemiyor ben üç günlük bi grip yaşadım geçen hafta o zmaan bir kez kustum çok şükür daha kusmadim hiçte sevmem kusmayı rabbim kimseye yaşatmasın evet ilaç en azından birazda olsa kusmayı engelliyor bugün içmedim bile ilacı nasıl olsa aynıyım diye ben aktarlarda satılan tuzsuz küçük çekirdekler var ondan yiyorum arada bazen meyve falan işte idare etmeye çalışıyorum suyuda soğuk içmeye çalışıyorum bazende az limon ve şeker katıp limonata yapıyorum öyle içiyorum

Benim doktor da verdi omega çok yararlı omegrav diye vitamin içinde bir kapsül omega bir kapsül folik asit vitamin var
Şifa olsun kuzucuğa inşallah Ben de cumartesi günü randevumda soracağım
Şifa olsun inşallah Vitaminlerde genelde takviye edici gıda yazıyor zaten, faydası vardır elbette, yarasın miniğe

Aynen Kraker yogurt ekmek mesela yiyemiyorum su an basta cok bulandıgi zaman cok yemiştim insallah leblebi bari bulandırmaz artık içimi bi onunla rahatlıyorum şimdi
Bende çubuk yiyemiyorum galeta dan da tiksinmek uzereyim, beni de şimdilik leblebi rahatlatıyor ins dediğin gibi bikmayiz ondan da. Ben corba deniyorum aksam üzeri cnm dene istersen hem tok tutuyor ama tarhana corbasi falan öyle karışık corbalar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…