- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
Bende yediklerimden de tiksinmeye başladım, ne yicem bilmiyorumBen cok kustum 7. Ve 8. Haftada qllahtan doktor ilac verdi onun sayesinde kusmuyorum ama dün içememe rağmen ilaci kusmaya kadar geldim ağzıma atacak biseyde bulamıyorum her şeyden tiksindim
Benim doktor da verdi omega çok yararlı omegrav diye vitamin içinde bir kapsül omega bir kapsül folik asit vitamin varMutlu Pazarlar bu arada güzel anneler.
Doktor bana sadece folik asitine devam et dedi herhangi başka bir takviye vermedi. Bu süreçte omega 3 tableti falan kullanmalı mıydım sizce? Bazı arkadaşlara doktorları vermiş benimki folbiolu değiştirmedi bile.. Kafam karıştı açıkçası.
Kızlar bulantılarınız ne durumda yaPrilami yatmadan önce ic cnm ben Gündüz icme gibi hata yaptım bi kac gün sarhoş gibi oldum gün icinde
Kızlar benim ikinci gebeliğim kızımdayken bu zamanlarımda kusuyordum, ara ara hafif bulantı oluyor çay kahveden tiksindim ama hiç kusmadım 8+1 im bu saatten sonra artık kusmam heralde demi yiyip içebiliyorum gene çok şükürAy evet bulantım artınca Dr bir tane iç sonra gece içersin dedi öyle yapcam artık
Bi kac gün önce daha iyiydim ben, dun berbattim, bugün de şimdiden başladım ogurmeyeKızlar bulantılarınız ne durumda ya
Aynen Kraker yogurt ekmek mesela yiyemiyorum su an basta cok bulandıgi zaman cok yemiştim insallah leblebi bari bulandırmaz artık içimi bi onunla rahatlıyorum şimdiBende yediklerimden de tiksinmeye başladım, ne yicem bilmiyorum
Benim ikisinde de asıl 7 ve 8. Haftada başladı malesef yaKızlar benim ikinci gebeliğim kızımdayken bu zamanlarımda kusuyordum, ara ara hafif bulantı oluyor çay kahveden tiksindim ama hiç kusmadım 8+1 im bu saatten sonra artık kusmam heralde demi yiyip içebiliyorum gene çok şükür
Ayyy ben kızımda 6 haftalıkken kusmaya başlamıştım 8 i devirince dedim heralde kusmadan geçiricem bunu neyse artık sağlıklı olsunlarda geçecek bu günlerde elbet, açık havaya çıkın sahil havası alın iyi gelecek inanın akşam serinlikte mutlaka bi temiz hava almaya çıkın bulantınız hafiflerBenim ikisinde de asıl 7 ve 8. Haftada başladı malesef ya
Bemde deri değilde ödem oldu baya kanadı ilk vurduğumda hala bile nohut gibi duruyor. Nasıl bir kan gelme senin kiKan sulandirici igne kullanip, igneye cok minik te olsa kan gelen oldu mu ? Derinin kanamasını demiyorum o normalmiş zaten.
Malesef çıkamıyorum dışarı o yüzden bunalımın eşiğindeyim ya zaten kanamamdan dolayı sürekli yatiyorum yatmam lazım igneye bile gitsem hemen başlıyor kanamamAyyy ben kızımda 6 haftalıkken kusmaya başlamıştım 8 i devirince dedim heralde kusmadan geçiricem bunu neyse artık sağlıklı olsunlarda geçecek bu günlerde elbet, açık havaya çıkın sahil havası alın iyi gelecek inanın akşam serinlikte mutlaka bi temiz hava almaya çıkın bulantınız hafifler
Prilam iyi geldi bana şükürKızlar bulantılarınız ne durumda ya
Benim doktorum regenesis Max diye bişey verdi, içinde b c e vitaminleri, demir çinko selenyum, omega 3 ve folik asit var, miktarlarına baktım günlük ihtiyacı karşılayacak kadar var hepsinden, ama kafamı karıştıran bu bi ilaç değil, takviye edici gıda olarak geçiyor, umarım faydasını görüyorumdurMutlu Pazarlar bu arada güzel anneler.
Doktor bana sadece folik asitine devam et dedi herhangi başka bir takviye vermedi. Bu süreçte omega 3 tableti falan kullanmalı mıydım sizce? Bazı arkadaşlara doktorları vermiş benimki folbiolu değiştirmedi bile.. Kafam karıştı açıkçası.
Çok haklısın canım insan yiyebildiginide artık yiyemiyor ben üç günlük bi grip yaşadım geçen hafta o zmaan bir kez kustum çok şükür daha kusmadim hiçte sevmem kusmayı rabbim kimseye yaşatmasın evet ilaç en azından birazda olsa kusmayı engelliyor bugün içmedim bile ilacı nasıl olsa aynıyım diye ben aktarlarda satılan tuzsuz küçük çekirdekler var ondan yiyorum arada bazen meyve falan işte idare etmeye çalışıyorum suyuda soğuk içmeye çalışıyorum bazende az limon ve şeker katıp limonata yapıyorum öyle içiyorumBen cok kustum 7. Ve 8. Haftada qllahtan doktor ilac verdi onun sayesinde kusmuyorum ama dün içememe rağmen ilaci kusmaya kadar geldim ağzıma atacak biseyde bulamıyorum her şeyden tiksindim
Ben nedense yine oğlum olacakmış gibi hissediyorumCinsiyet tahminleriniz var mı kızlar ? Ne hissediyorsunuz
Şifa olsun kuzucuğa inşallahBenim doktor da verdi omega çok yararlı omegrav diye vitamin içinde bir kapsül omega bir kapsül folik asit vitamin var
Şifa olsun inşallahBenim doktorum regenesis Max diye bişey verdi, içinde b c e vitaminleri, demir çinko selenyum, omega 3 ve folik asit var, miktarlarına baktım günlük ihtiyacı karşılayacak kadar var hepsinden, ama kafamı karıştıran bu bi ilaç değil, takviye edici gıda olarak geçiyor, umarım faydasını görüyorumdur
Ben de hep ilk çocuğum kız olsun isterdim ama oğlum olacak gibi hissediyorum, hepimizin günleri yakın olduğuna göre peşpeşe yazarız birkaç haftaya bebişlerin cinsiyetlerini Allah'ın izniyleBen nedense yine oğlum olacakmış gibi hissediyorum
Bende çubuk yiyemiyorum galeta dan da tiksinmek uzereyim, beni de şimdilik leblebi rahatlatıyor ins dediğin gibi bikmayiz ondan da. Ben corba deniyorum aksam üzeri cnm dene istersen hem tok tutuyor ama tarhana corbasi falan öyle karışık corbalar değilAynen Kraker yogurt ekmek mesela yiyemiyorum su an basta cok bulandıgi zaman cok yemiştim insallah leblebi bari bulandırmaz artık içimi bi onunla rahatlıyorum şimdi