Insallah yoktur canim benim bu hafta akintim baya olmaya başladı bakalım Mantar da var görünüyor bende ama söylemedim çarşambaya kaldı oda öncesinde olmuyordu belki öyle biseydir sende de enfeksiyonun her türlüsü korkutuyor ama çok takmıyorlar mi doktorlar anlayamadımİdrar yaparken ağrım yok ama bazen sarı akıntım oluyor her zaman sarı değil anlamadım gerçektenGaz sancım oluyor iki gündür sadece. Sana da çok geçmiş olsun canım Allah beterlerinden korusun
Ben hiç kusmadım ama hiç bişey yemek istemiyo canım, iştahım yok, acıkıyorum da aslında ama biraz yiyince kapanıyo zorlasam midem bulanacak gibi oluyorumBaygınlık geçireceğim bugün bulantidan gercekten gecmiyor sizler ne durumdasınız
Bende kusmadim biseyde yiyemedim bulantımi geçirecek hiç bisey olmadı denemeye çalışıyorum daha beter bulanıyor bu saat oldu daha bi oh diyemedim bisuru de ilac içmem lazım nasil içeceğim onu düşünüyorumBen hiç kusmadım ama hiç bişey yemek istemiyo canım, iştahım yok, acıkıyorum da aslında ama biraz yiyince kapanıyo zorlasam midem bulanacak gibi oluyorum
12. haftadan sonra bu şikayetler azalarak bitmeye başlar dedi doktorum, en rahatı ikinci üç aylık dönemmiş, umutla bekliyoruzBende kusmadim biseyde yiyemedim bulantımi geçirecek hiç bisey olmadı denemeye çalışıyorum daha beter bulanıyor bu saat oldu daha bi oh diyemedim bisuru de ilac içmem lazım nasil içeceğim onu düşünüyorum
Bende fena durumdayım bulantı hiç gecmiyor bir dakika bile şuana kadar bende sadece bir kez kustum öğürme çok var ama hemen ağzıma birşey atıyorum biraz sakinleştiriyor kahvaltı sıfır hiç yiyemiyorum yemek desen bir çok şeyden tiksindim bazen salatalık ekmek yada elma ekmek yiyorumBende kusmadim biseyde yiyemedim bulantımi geçirecek hiç bisey olmadı denemeye çalışıyorum daha beter bulanıyor bu saat oldu daha bi oh diyemedim bisuru de ilac içmem lazım nasil içeceğim onu düşünüyorum
Yaa dimii ne zaman geçecek acaba bu durumBenim canim iki üç gün öncesine kadar su cok icerdim artik su isyemiyorum agzim tadsiz yedigim hicbir sey zevk vermiyor ki ben yemek yemeyi cok severim
Valla 12.hafta deniyor ama cok sukur benim midem bulanmıyor bende baş ağrısı var açıkçası hangisi kötü bilemedimYaa dimii ne zaman geçecek acaba bu durum
Canım bulantı giderici ilaç kullanmıyor musun çok kötüysen kullanBende fena durumdayım bulantı hiç gecmiyor bir dakika bile şuana kadar bende sadece bir kez kustum öğürme çok var ama hemen ağzıma birşey atıyorum biraz sakinleştiriyor kahvaltı sıfır hiç yiyemiyorum yemek desen bir çok şeyden tiksindim bazen salatalık ekmek yada elma ekmek yiyorum
Aynen kızlara göre okadar güzel kıyafetler var kiiAz bebek kıyafeti bakayım desem gözüm hep kız kıyafetlerine kayıyor
Benim ilk gebeliğimde de üç ay sürdü canım herkesde bambaşka oluyor çubuk krakerle yaşadım ben vallaKızlar 2 haftadır bulantilarim var gelince resmen hayattan kopuyorum bide sicak havalar iyice kötü oluyorum, öğürmekten karnim acıyo bazen, kendimi mutsuz hissediyorum eşim de bazen cok şikayet ediyosun diyor ama bu şikayet degil ki durumumu anlatıyorum diyorum ama gerçekten mutsuz oluyorum özellikle aksam saatlerinde bulantı iilacinin etkisi gitmeye baslayinca, siz ne durumdasınız özellikle bulantı yaşayanlardan fikir almak istedim. Bi kaybım var eylulde cok istedim bu bebeğimi ama gerçekten bazen sanki hiç gecmicek bu bulantilar gibi hissediyorum
Geçen marketten Erikli su aldım ki çok severim iğrenç geldi tadı geçen hafta Demir yalamışım gibi hissediyordumKızlar ağzının tadı bi tuhaf olan var mı? Suyun tadı bile iğrenç geliyor,günde 4 litre su içen ben şuanda sudan tiksindim ancak soğuk su olursa öyle icebiliyorum. Ne yesem tadı çok kötü geliyor
Kullanıyorum prilam Dr ama etkisini görmüyorum ki canim diğer hamilelikler imde böyle geçti bulanti hapları hiç yaramadı nedense bende sabırla geçmesini bekliyorum insallah geçer 12. Haftada uzamaz daha rabbim hepimize sabır ve şifa versinCanım bulantı giderici ilaç kullanmıyor musun çok kötüysen kullan
Merhaba şiringaya kan gelmesinin nedeni damara denk gelmiş olması diye biliyorum, geçmiş olsunKan sulandirici igne kullanip, igneye cok minik te olsa kan gelen oldu mu ? Derinin kanamasını demiyorum o normalmiş zaten.
Ben cok kustum 7. Ve 8. Haftada qllahtan doktor ilac verdi onun sayesinde kusmuyorum ama dün içememe rağmen ilaci kusmaya kadar geldim ağzıma atacak biseyde bulamıyorum her şeyden tiksindimBende fena durumdayım bulantı hiç gecmiyor bir dakika bile şuana kadar bende sadece bir kez kustum öğürme çok var ama hemen ağzıma birşey atıyorum biraz sakinleştiriyor kahvaltı sıfır hiç yiyemiyorum yemek desen bir çok şeyden tiksindim bazen salatalık ekmek yada elma ekmek yiyorum
Anladim teşekkürlerMerhaba şiringaya kan gelmesinin nedeni damara denk gelmiş olması diye biliyorum, geçmiş olsun