Allah yardımcın olsun canım bende aynı durumdayım evdeki herşeyi eşim hallediyor daha kötü durumdaydım dr prilam yazdı gerçekten faydasını gördüm tavsiye ederim sabah uyanır uyanmaz içiyorum biraz yatıyorum sonra kalkıyorum birde akşam aç içiyorum şükürler olsun biraz rahatladım kusmuyorum hiç ve az da olsa yiyebiliyorumO
Oğlum 3.5 yaşında canım. O da bir ayrı huysuz herşeyi benim yapmamı istiyor misal üstümü değiştir tuvalete götür vs bunları bile yapamıyorum halsizlikten .Öyle tabi canım bulantılarım geçsin tadını çıkaracağım inşallah . Hepimizin gebeliği çokk güzel geçer inşallah
Canım iki gündür devam ediyor gaz sancım çıkaramıyorum da çok fazla. Kafama takıyorum ister istemezBende de aynıları var canım gaz sancısını çok kişiden duydum ondan endişe etmiyorumda sarı akıntı benide korkutuyor bugün ilaç aldım kullancam bakalım
Bende herşeyde aman bişeymi oldu aman kötü bir durummu var diye diye kafayı bozucam valla artık benimde cumartesi randevum var ama o zamana kadar geçmezse gel dedi doktor akıntı için bir vajinal tabletle travazol kulllan dedi canımCanım iki gündür devam ediyor gaz sancım çıkaramıyorum da çok fazla. Kafama takıyorum ister istemezŞifa olur ilaç inşallah Ben de cumartesi günü randevumda söylicem akıntımı bakalım ilaç vericek mi? Akıntıyı da takıyorum kafama, gerçekten çok zor işimiz
Canım ben de prilam kullanıyorum sabah aç karnına 2 tane alıyorum. Ama bulantı başlamadan almak çok önemli sanırım çünkü bugün hiç etki etmedi ilaç. Bir de akşam 5 gibi alıyorum. Faydasını gördüm ama bugün nedense bulantım çok fazlaydı. İnşallah geçer ya.Allah yardımcın olsun canım bende aynı durumdayım evdeki herşeyi eşim hallediyor daha kötü durumdaydım dr prilam yazdı gerçekten faydasını gördüm tavsiye ederim sabah uyanır uyanmaz içiyorum biraz yatıyorum sonra kalkıyorum birde akşam aç içiyorum şükürler olsun biraz rahatladım kusmuyorum hiç ve az da olsa yiyebiliyorum
Aman Allahım inş bir süre sonra etkisi geçmiyordur seninde bugünlük belki öyle olmuştur yarın düzelirsin inş 12. Haftaya gün sayıyorum ilaçla biraz rahatladım diye çok mutluyum inş etkisi hep devam ederCanım ben de prilam kullanıyorum sabah aç karnına 2 tane alıyorum. Ama bulantı başlamadan almak çok önemli sanırım çünkü bugün hiç etki etmedi ilaç. Bir de akşam 5 gibi alıyorum. Faydasını gördüm ama bugün nedense bulantım çok fazlaydı. İnşallah geçer ya.
Aynı durumdayız inanki ben de öyleyimBende herşeyde aman bişeymi oldu aman kötü bir durummu var diye diye kafayı bozucam valla artık benimde cumartesi randevum var ama o zamana kadar geçmezse gel dedi doktor akıntı için bir vajinal tabletle travazol kulllan dedi canım
Ay canım ben de gün sayıyorum oğlumda 10. Haftada geçmişti ama böyle bir bulantı zaten yaşamamıştım inşallah geçer çabukAman Allahım inş bir süre sonra etkisi geçmiyordur seninde bugünlük belki öyle olmuştur yarın düzelirsin inş 12. Haftaya gün sayıyorum ilaçla biraz rahatladım diye çok mutluyum inş etkisi hep devam eder
Amin inş hepimizin geçer biran önce ve sağlıkla bebeklerimiz büyürAy canım ben de gün sayıyorum oğlumda 10. Haftada geçmişti ama böyle bir bulantı zaten yaşamamıştım inşallah geçer çabuk
Malesef bende öyle yaa dinlememek elde değil kiAynı durumdayız inanki ben de öyleyimSürekli kendimi dinliyorum istemdışı İdrar tahlili vermedim canım cumartesi vericem o yüzden doktora ilaç da soramadım tahlil yapmadan vermez diye düşünüyorum enfeksiyon varsa diye İnşallah cumartesi günü çook güzel haberler alırız da içimiz rahat eder
Benimde nerdeyse 2 katıda çabuk oldu diye düşünüyordum bendeOldu tabiki olmaz mı , neredeyse iki katı oldu benimkilerGüzel oldu…zaten 2.gebeliğim olduğu için biliyordum böyle olacağını, son aylarda hele sütle dolmaya başlayınca silikonlu gibi oluyorsun
Kıyamam ya kıskanmış da olabilir belki cnm. Amin ins su zamanlar hayırlısıyla geçer insO
Oğlum 3.5 yaşında canım. O da bir ayrı huysuz herşeyi benim yapmamı istiyor misal üstümü değiştir tuvalete götür vs bunları bile yapamıyorum halsizlikten .Öyle tabi canım bulantılarım geçsin tadını çıkaracağım inşallah . Hepimizin gebeliği çokk güzel geçer inşallah
Plansız olduğu için öyle hissediyorsun ama üzülme canım hepimiz aynı durumdayiz su anda benim planli olmasına az çok bunların olacağını tahmin etmeme rağmen çok bunalıyorum birine yardıma muhtaç hale gelmek hissi çok zor ama geçecek bu günler oyle düşünAmin hepimizin yardımcısı olsun canım psikolojik olarak çok etkilendim yetememek hiçbir işe yetişememek kendi işimi yapamayacak durumda olmak beni çok yordu. Eşim evdeyken çok yardımcı oluyor uyyorum ama malesef işinden dolayı o da 1 hafta evde yok şuan çok zor durumdayım. Bebeği planlamamıştık sürpriz oldu henüz kendimi yeniden anne olmaya hazırlamamıştım. Sanırım bir anda böyle olmak beni çok yıprattı
İdrar yolu enfeksiyonu ben oldum ama akintim yoktu canim ikinci defa tekrarladı hatta şu an idrar yaparken ağrın oluyor mu o zaman anlaşılıyor net şekilde aslında ama korkma çok normal diyorlar bebeğe zararı olmayan antibiyotik verdiler ilac kullanmak kısmı midemi bulandıriyir sadece onun dışında korkulacak bi durum yok. Sadece kanamam ondan olabilir mi diye korkmuştum doktorumda o kadar kanama yapmaz enfeksiyon dedi rahatlattı içimi merak etme ama doktoruna söyle mutlaka tahlil jste rahatsızsanCanım iki gündür devam ediyor gaz sancım çıkaramıyorum da çok fazla. Kafama takıyorum ister istemezŞifa olur ilaç inşallah Ben de cumartesi günü randevumda söylicem akıntımı bakalım ilaç vericek mi? Akıntıyı da takıyorum kafama, gerçekten çok zor işimiz
İlacın etkisi geçiyor mu bilmiyorum ama bende bazı günler ekstra kötü oluyorum ilaci aynı içiyorum hatta bugün yemek te pişmedi evde koku uok ama çok fenayım geciremedim zofer içtim yine başladı bi kac saat sonraAman Allahım inş bir süre sonra etkisi geçmiyordur seninde bugünlük belki öyle olmuştur yarın düzelirsin inş 12. Haftaya gün sayıyorum ilaçla biraz rahatladım diye çok mutluyum inş etkisi hep devam eder
Hayırlısıyla bakalım benimde içimden hep kız geçiyorda sağlıklı olsun yeterEvet bende öyle hissediyorum çevremdekilere sorduğumda kız bebek belirtisi dedilerbakalım hayırlısıyla
Çabucak geçsin haftalar şöyle keyifli gebelik geçirelim yiyelim içelim gezelimPlansız olduğu için öyle hissediyorsun ama üzülme canım hepimiz aynı durumdayiz su anda benim planli olmasına az çok bunların olacağını tahmin etmeme rağmen çok bunalıyorum birine yardıma muhtaç hale gelmek hissi çok zor ama geçecek bu günler oyle düşün
İdrar yaparken ağrım yok ama bazen sarı akıntım oluyor her zaman sarı değil anlamadım gerçektenİdrar yolu enfeksiyonu ben oldum ama akintim yoktu canim ikinci defa tekrarladı hatta şu an idrar yaparken ağrın oluyor mu o zaman anlaşılıyor net şekilde aslında ama korkma çok normal diyorlar bebeğe zararı olmayan antibiyotik verdiler ilac kullanmak kısmı midemi bulandıriyir sadece onun dışında korkulacak bi durum yok. Sadece kanamam ondan olabilir mi diye korkmuştum doktorumda o kadar kanama yapmaz enfeksiyon dedi rahatlattı içimi merak etme ama doktoruna söyle mutlaka tahlil jste rahatsızsan
Benim canim iki üç gün öncesine kadar su cok icerdim artik su isyemiyorum agzim tadsiz yedigim hicbir sey zevk vermiyor ki ben yemek yemeyi cok severimKızlar ağzının tadı bi tuhaf olan var mı? Suyun tadı bile iğrenç geliyor,günde 4 litre su içen ben şuanda sudan tiksindim ancak soğuk su olursa öyle icebiliyorum. Ne yesem tadı çok kötü geliyor