Hepimiz aynıyız malesef keşke bulantısı olmayan şanslı guruptan olabilseydik bide üstüne grip oldum baş ağrısı burun akıntısı çok hastayım çokBen de yine bu sabah da bulantıyla uyandım tabiki, ağzımın tadı da gitti resmen her şey bozukmuş gibi geliyor. Hiç yemek pişiremediğim için bize yardımcı olan abladan rica ettim, o yemek pişirirken kokusundan çok fena oldum kendimi tuvalete zor attım. Çok garipmiş ya hamileliğin bu evreleri gerçekten, ben mi çok hassasım herkes böyle mi?
Amin inşallahAnladım canım çok teşekkürler
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
ben oldum canım ilk dozu. o ay hamile kaldım. bir arkadaşımda aynı şekilde oldu onun bebeği büyüdü 26 haftalık falan. dr bir zararı olmaz dedi banaHerkse merhaba benim bat yarin öncesinde erken gebelik testi ile silik gördüm ardından kan tahlili yaptırdım. İlkinde 13.5 ikincide bir gün arayla 41.07 çıktı yarın bat. Cumartesi doktora gideceğim. Henüz bişey net değil diye katılamadım size. Sizden ricam doktora gözüktüğünuz icn bu bilgiye ulasanildinizmi ben ayın 15 inde asi oldum hicbisey bilmeden bebeğe zarar verirmi?bilgilendirebilir misiniz
Hic ic acıcı değil dun nörolojiye gittim migren olabilir ama 8 haftaliksin mr çekemem dedi yolladı dun aksam hic uyuyamadim dun ne guzel daha iiydim disimi de yaptirdim hic acımadı.grip oldugum icin burnum tikali zor nefes aldigim icin hep uyandim yine basim zonkladi tek tarafli agri kesici ictim sabaha kadar uyumadim desem yeri.kardiyolojiye randevu almıştım tansiyonum da fırlıyor ama yarim saat once bir agrim tuttu sag tarafli anlatamam sag gozum küçüldü resmen kendi doktoruma yazdim mr cekilebilir dedi artik çıldırıcam dedim doktora ben niye boyleyim diyeSizde durumlar nasıl?
Ay iyi çok şükür bı arkadas içime kurt düşürdü resmen onunla konuştuğumdan beri belim kopuyorben oldum canım ilk dozu. o ay hamile kaldım. bir arkadaşımda aynı şekilde oldu onun bebeği büyüdü 26 haftalık falan. dr bir zararı olmaz dedi bana
Evet canım serum taktılar hemen şaka gibi ama gözüm açıldı resmen iki gündür su bile içememiştimSerum mu takicaklar cnm geçmiş olsun.
Amin canım inş hepimiz bir an önce toparlanıp eski halimize döneriz bence serum taktır yada yatış verrirse falan hiç direnme yat serum taktılar bitmeden etkisini gösterdi şuan kesinlikle iyi geliyor inş sende toparlanırsın hemenCanım çok üzülüyorum bunları duyunca sabahtan beri ağlıyorum çünkü ben de çok kötüyüm yiyip içemiyorum bunaltılardan oğluma ilgim faydam azaldı. İnşallah düzeliriz çarçabuk sen de hemen toparlanıp evine dönersin İnşallah
Kesinlikle iyi oldu canım çok şükür serumu takınca gözüm açıldı hala bulantım var ama gözümü açabiliyorum en azından insan çocuklarına dayanamıyor zaten ama biz böyle kötü olursak onlardan bi faydamız yok iyi olalım inş kaç gündür bişi yememiştim az önce tuzlu haşlanmış patates yiyebildik şükür ona bile sevindimÜzülme canım biraz toparlanirsin senin içinde iyi olur bende çok üzülmüştüm hastanede çocuktan ayrı kalıyorum diye ama çok rahatlıyorsun bulantina biseyler verirler mutlaka biraz yemek yersin
Bugun 6+0ım benimde bulantılarım basladı kızlar araniza katildimBen de yine bu sabah da bulantıyla uyandım tabiki, ağzımın tadı da gitti resmen her şey bozukmuş gibi geliyor. Hiç yemek pişiremediğim için bize yardımcı olan abladan rica ettim, o yemek pişirirken kokusundan çok fena oldum kendimi tuvalete zor attım. Çok garipmiş ya hamileliğin bu evreleri gerçekten, ben mi çok hassasım herkes böyle mi?
Ayyy ne güzel bir mucize olmuş canım yaaaEvet canım tüp bebek2 embriyo konmuştu birisi tek yumurta ikizi olmuş
Haftamız aynı canım ama ben de tık yok, iştahım arttı…Ben de yine bu sabah da bulantıyla uyandım tabiki, ağzımın tadı da gitti resmen her şey bozukmuş gibi geliyor. Hiç yemek pişiremediğim için bize yardımcı olan abladan rica ettim, o yemek pişirirken kokusundan çok fena oldum kendimi tuvalete zor attım. Çok garipmiş ya hamileliğin bu evreleri gerçekten, ben mi çok hassasım herkes böyle mi?
Evet şok geçirdik ikize hazırdıkAyyy ne güzel bir mucize olmuş canım yaaaşoke olmuşsunuzdur eşinizle 3’üz olduğunu duyunca , ne yaptınız ? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ay ne güzel vallahi kıymetini bil canım, çok şanslısınHaftamız aynı canım ama ben de tık yok, iştahım arttı…sürekli meyve ve bir şeyler yemek istiyorum ve doymuyorum içimdeki tırtıl ne yesem löp löp yutuyor
bulantı ,yanma ,halsizlik ve uyku.ruh gibi dolaşıyorum 2 güne kadar iyidim 2 gündür çok zorlamaya başladı.Neyin var canım? Benim de içimden geçen hep bu hamile değil de hasta gibiyim. İlk 2 Ayın özelliği bu galiba hastalıklı hissetmek.
Evet kahverengi doktorda sorun olmaz dikkat et dediCumartesi gittim doktora bunun için acil kahverengi ise çamur gibi sorun yk dedi
Sık dişini herkes geçicek diyoraa biz :)