2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tecrübeli anneler var mı aramızda ya da benim gibi böyle bir durum yaşayan, sağ tarafımda bir haftadır bir doluluk var bazen kramp gibi hissediyorum bazen gaz sıkışması gibi sadece sağ kasigim ağrıyor bazen de hapsirirken sağ tarafim çekiliyor , tuvalate sıkışık olduğumda sadece sağ tarafı hissediyorum, solumda bişey yok bebek sağ tarafa yerleştiği için mi böyle hissediyorum yoksa başka bir sorun yoktur demi, normaldir diyerek aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama yine de elde değil taktım kafama

Hepimiz aynıyız malesef keşke bulantısı olmayan şanslı guruptan olabilseydik bide üstüne grip oldum baş ağrısı burun akıntısı çok hastayım çok

Herkse merhaba benim bat yarin öncesinde erken gebelik testi ile silik gördüm ardından kan tahlili yaptırdım. İlkinde 13.5 ikincide bir gün arayla 41.07 çıktı yarın bat. Cumartesi doktora gideceğim. Henüz bişey net değil diye katılamadım size. Sizden ricam doktora gözüktüğünuz icn bu bilgiye ulasanildinizmi ben ayın 15 inde asi oldum hicbisey bilmeden bebeğe zarar verirmi?bilgilendirebilir misiniz

ben oldum canım ilk dozu. o ay hamile kaldım. bir arkadaşımda aynı şekilde oldu onun bebeği büyüdü 26 haftalık falan. dr bir zararı olmaz dedi bana

Sizde durumlar nasıl?
Hic ic acıcı değil dun nörolojiye gittim migren olabilir ama 8 haftaliksin mr çekemem dedi yolladı dun aksam hic uyuyamadim dun ne guzel daha iiydim disimi de yaptirdim hic acımadı.grip oldugum icin burnum tikali zor nefes aldigim icin hep uyandim yine basim zonkladi tek tarafli agri kesici ictim sabaha kadar uyumadim desem yeri.kardiyolojiye randevu almıştım tansiyonum da fırlıyor ama yarim saat once bir agrim tuttu sag tarafli anlatamam sag gozum küçüldü resmen kendi doktoruma yazdim mr cekilebilir dedi artik çıldırıcam dedim doktora ben niye boyleyim diye

ben oldum canım ilk dozu. o ay hamile kaldım. bir arkadaşımda aynı şekilde oldu onun bebeği büyüdü 26 haftalık falan. dr bir zararı olmaz dedi bana
Ay iyi çok şükür bı arkadas içime kurt düşürdü resmen onunla konuştuğumdan beri belim kopuyor

Amin canım inş hepimiz bir an önce toparlanıp eski halimize döneriz bence serum taktır yada yatış verrirse falan hiç direnme yat serum taktılar bitmeden etkisini gösterdi şuan kesinlikle iyi geliyor inş sende toparlanırsın hemen

Üzülme canım biraz toparlanirsin senin içinde iyi olur bende çok üzülmüştüm hastanede çocuktan ayrı kalıyorum diye ama çok rahatlıyorsun bulantina biseyler verirler mutlaka biraz yemek yersin
Kesinlikle iyi oldu canım çok şükür serumu takınca gözüm açıldı hala bulantım var ama gözümü açabiliyorum en azından insan çocuklarına dayanamıyor zaten ama biz böyle kötü olursak onlardan bi faydamız yok iyi olalım inş kaç gündür bişi yememiştim az önce tuzlu haşlanmış patates yiyebildik şükür ona bile sevindim

Bugun 6+0ım benimde bulantılarım basladı kızlar araniza katildim ilk hamileligimdede tam 6.hafta baslamisti hic sasirmadim bekliyordum ama bu hissi ozlememisim inanilmaz keyifsizim oglumla ilgilenemiyorum bende. Zarzor agzina biseyler koydum uzandim. Hepimize gecmis olsun hersey miniklerimiz icin

Haftamız aynı canım ama ben de tık yok, iştahım arttı… sürekli meyve ve bir şeyler yemek istiyorum ve doymuyorum içimdeki tırtıl ne yesem löp löp yutuyor

Ayyy ne güzel bir mucize olmuş canım yaaa şoke olmuşsunuzdur eşinizle 3’üz olduğunu duyunca , ne yaptınız ? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet şok geçirdik ikize hazırdık ilk başta doktor iki kese gördü sonra eyvaah bu neee bi kese daha var siz naptınız niye iki tane koydurdunuz falan dedi biz de hem kahkaha attık hem şok olduk biranda evde 5 kişi olacağız 3 senedir bekliyoruz 9. Tüp bebek tedavim.O yüzden sonsuz kere elhamdulillah

Benim resmen ağzımın tadı gitti, hiç bir şeyin tadını alamıyorum canlar gerçekten çok garip şeyler yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…