- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.462
Benlim kervana hosgeldin maalesef☹Kızlar sizi güldürmeye geldimHiç hamilelik belirtim yok diye sızlanıyordum ya hani... Bir sabah bir kalktım sesim yok, ama hiç yok. Üç dört gün sürdü bu ve sonra boğazım gıdıklanmaya başlarken sesim geldi yavaş yavaş. Şimdide kuru öksürükten uyuyamıyorum bile ama hiç burnum akmıyo, burnum açık hatta, hiç ateşlenmedim, halsizliğim de yok. Doktora gittim mecbur. Zaten alerjik hassasiyeti olan insanlarda çok nadir de olsa bu alerjiler benimki gibi azarmış. Hamilelikten sesim gitti ve kuru öksürüğüm var nasıl ama
Kiminde erken başlıyor canım. Bende kızımda hamile olduğumu bulantı ile anladım regl günüMerhaba hanımlar ben de 4 haftalığım şu an ama aşırı bulantım ve baş dönmem var bunlar için erken değil mi ne yapmam lazım hiç uyuyamadım
Neyin var canım? Benim de içimden geçen hep bu hamile değil de hasta gibiyim. İlk 2 Ayın özelliği bu galiba hastalıklı hissetmek.bu sabah sağlık ocağına kan verdim.ya ben ne zmn düzelcemhamile gibi değil hasta gbiyim (
Evet canım tüp bebekNeeee üçüz gebe misintüp bebek miydi canım, maşallah ev bir anda şenlencek desene ❤❤
Doktor vajinadan bakmadıysa henüz kese için erken, karından ultrasonda herşey 1 hafta geç oluyorMerhaha arkadaşlardün idrar testim pozitif çıktı doktora gittim önce usg ile baktı henüz kese yok dedi daha sonra kan testi verip eve geldim. Beta hcg 5044 çıktı.
4 gün gecikmişti adetim bu gecikmeye göre değer çok yüksek değil mi sizce?
Kese gözükmemesi normal zaten ama eve geldikten sonra bu değere neden kese gözükmedi diye biraz endişelendim. Sata göre bugun 4+4 gözüküyor.
Serum mu takicaklar cnm geçmiş olsun.Kızlar merhaba iki gündür fena durumdayım bugün ilk kontrolüm vardı şükür benek iyi kalp atışını duyduk haftasına göre büyük bile çıktı ama günlerdir bişey yiyip içmediğim için çok halsiz ve susuz kaldım doktor direk yatış verdi bir kaç gün yatacağım dua edin kolayca geçsin bu süreç
Benimki fitil değil hap canim duphaston kullanıyorum ben progestan iğnesini oluyorumKızlar niye ağızdan alıyorsunuz fitilmoşarak alın daha hızlı kesilir lekelenmeler, ben de üçüz gebeyim
Bisey olmaz canım ultrason cihazıyla bastırıyor doktor bazen görmek için zarar olsa onlar öyle bastırmazdi o korunaklı yerindeHerkese Gunaydin. Dun oglum ile kuzeni plastik top oynarken karnima denk geldi herhangi bir agri olmadi aslinda. Sabah uyandim bulantim yok icime kurt düştü bisey olmusmudur diye . Insallah olmamıştır
Çok teşekkür ederim canımMaşallah sağlıkla alin üçüzlerine güzel mucize resmen
Canım çok üzülüyorum bunları duyunca sabahtan beri ağlıyorum çünkü ben de çok kötüyüm yiyip içemiyorum bunaltılardan oğluma ilgim faydam azaldı. İnşallah düzeliriz çarçabuk sen de hemen toparlanıp evine dönersin İnşallahKızlar merhaba iki gündür fena durumdayım bugün ilk kontrolüm vardı şükür benek iyi kalp atışını duyduk haftasına göre büyük bile çıktı ama günlerdir bişey yiyip içmediğim için çok halsiz ve susuz kaldım doktor direk yatış verdi bir kaç gün yatacağım dua edin kolayca geçsin bu süreç
Üzülme canım biraz toparlanirsin senin içinde iyi olur bende çok üzülmüştüm hastanede çocuktan ayrı kalıyorum diye ama çok rahatlıyorsun bulantina biseyler verirler mutlaka biraz yemek yersinKızlar merhaba iki gündür fena durumdayım bugün ilk kontrolüm vardı şükür benek iyi kalp atışını duyduk haftasına göre büyük bile çıktı ama günlerdir bişey yiyip içmediğim için çok halsiz ve susuz kaldım doktor direk yatış verdi bir kaç gün yatacağım dua edin kolayca geçsin bu süreç
Yaa ne güzel insallah sağlıkla alırsın kucağınaEvet canım tüp bebek2 embriyo konmuştu birisi tek yumurta ikizi olmuş
Geçmiş olsun cnm serum falan verirler cnm biraz daha iyi olursun sağlıkla atlatacaksin bu süreci insllahKızlar merhaba iki gündür fena durumdayım bugün ilk kontrolüm vardı şükür benek iyi kalp atışını duyduk haftasına göre büyük bile çıktı ama günlerdir bişey yiyip içmediğim için çok halsiz ve susuz kaldım doktor direk yatış verdi bir kaç gün yatacağım dua edin kolayca geçsin bu süreç
Sizde durumlar nasıl?Benlim kervana hosgeldin maalesef☹
Ayyy çok geçmiş olsunKızlar merhaba iki gündür fena durumdayım bugün ilk kontrolüm vardı şükür benek iyi kalp atışını duyduk haftasına göre büyük bile çıktı ama günlerdir bişey yiyip içmediğim için çok halsiz ve susuz kaldım doktor direk yatış verdi bir kaç gün yatacağım dua edin kolayca geçsin bu süreç
Anladım canım çok teşekkürlerBenimde başta tek taraflı ağrı oldu. Sanırım sonra büyüdükçe çift taraflı ağrı olmaya başladı. Şu an ani hareket yaparsam yorulursam ağrı hissediyorum