2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benlim kervana hosgeldin maalesef☹

Merhaba hanımlar ben de 4 haftalığım şu an ama aşırı bulantım ve baş dönmem var bunlar için erken değil mi ne yapmam lazım hiç uyuyamadım
Kiminde erken başlıyor canım. Bende kızımda hamile olduğumu bulantı ile anladım regl günü bana naneli sakız iyi geliyordu bir dene istersen birde bol su iç miden bulandıkça susuz kalma limon damlatırsan daha rahat içersin

bu sabah sağlık ocağına kan verdim.ya ben ne zmn düzelcem hamile gibi değil hasta gbiyim(
Neyin var canım? Benim de içimden geçen hep bu hamile değil de hasta gibiyim. İlk 2 Ayın özelliği bu galiba hastalıklı hissetmek.

Kızlar merhaba iki gündür fena durumdayım bugün ilk kontrolüm vardı şükür benek iyi kalp atışını duyduk haftasına göre büyük bile çıktı ama günlerdir bişey yiyip içmediğim için çok halsiz ve susuz kaldım doktor direk yatış verdi bir kaç gün yatacağım dua edin kolayca geçsin bu süreç

Doktor vajinadan bakmadıysa henüz kese için erken, karından ultrasonda herşey 1 hafta geç oluyor

Serum mu takicaklar cnm geçmiş olsun.

Herkese Gunaydin. Dun oglum ile kuzeni plastik top oynarken karnima denk geldi herhangi bir agri olmadi aslinda. Sabah uyandim bulantim yok icime kurt düştü bisey olmusmudur diye . Insallah olmamıştır
Bisey olmaz canım ultrason cihazıyla bastırıyor doktor bazen görmek için zarar olsa onlar öyle bastırmazdi o korunaklı yerinde

Canım çok üzülüyorum bunları duyunca sabahtan beri ağlıyorum çünkü ben de çok kötüyüm yiyip içemiyorum bunaltılardan oğluma ilgim faydam azaldı. İnşallah düzeliriz çarçabuk sen de hemen toparlanıp evine dönersin İnşallah

Üzülme canım biraz toparlanirsin senin içinde iyi olur bende çok üzülmüştüm hastanede çocuktan ayrı kalıyorum diye ama çok rahatlıyorsun bulantina biseyler verirler mutlaka biraz yemek yersin

merhabalar aslında mart annesiyim ama içimden bir ses şubat annesi olacaksın diyo
Bir kızım var 6 yaşında.
perşembe günü bhcg 260tı bugun 2548 olmuş. Bat a 2 gün var diye tahmin ediyorum aşırı düzensiz bi döngüm var çünkü :) herkese hayırlı olsun , sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah miniklerimizi

Geçmiş olsun cnm serum falan verirler cnm biraz daha iyi olursun sağlıkla atlatacaksin bu süreci insllah

Ben de yine bu sabah da bulantıyla uyandım tabiki, ağzımın tadı da gitti resmen her şey bozukmuş gibi geliyor. Hiç yemek pişiremediğim için bize yardımcı olan abladan rica ettim, o yemek pişirirken kokusundan çok fena oldum kendimi tuvalete zor attım. Çok garipmiş ya hamileliğin bu evreleri gerçekten, ben mi çok hassasım herkes böyle mi?

Ayyy çok geçmiş olsun ama kesin çok iyi gelecektir

Benimde başta tek taraflı ağrı oldu. Sanırım sonra büyüdükçe çift taraflı ağrı olmaya başladı. Şu an ani hareket yaparsam yorulursam ağrı hissediyorum
Anladım canım çok teşekkürler
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…