2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım tokluk aclik farkeder mutlaka ama tansiyonun yukseksede şekere etki edebilir insallah bulurlar bir an önce nedenini

şimdi ocak annelerine baktım 14. hafta da hala kötü allahım lütfen acı bize :))
ay onlar cinsiyetleri görmeye başlamışlar ne güzel.biz şuan bulantı kusma başka muhabbetimiz yok
Sayıyorum sayıyorum düzelmeme 2 3 ay var bıraktım saymayı ünlü düşünür serdar ortacin dediği gibi bundan sonra kafayı takmam sonuma bakmam ben adam olmam

balık yağınızın markası nedir

Bi baksak gelmeyiz bence son aylarda zor ama hayat enerjimin bu kadar çekildiğini hic hatırlamıyorum
Dün doktora dedim hocam herkes hamile olduğunu öğrenip havaya uçuyor ben niye böyleyim diye baya bi güldü ülkemizde hamilelik basite alınıyor aslında mantıklı yaklaşmak ve riskleri kabullenmek daha doğru ama her aşamayı atladığında biraz daha rahatla ve işin stres kısmını bize bırak dedi tehlike olursa müdahale etcek olan biziz dedi. Hocam cocugu da biraz siz taşıyıverin diyemedim

İmkanım olsa ilk eşime teklif ederim bu taşıma işini ya risk kısmı da değil ben bu ruh hali çok yorucu sürekli ağlak her şeye

Evet canım hemen bi serum taktılar bulantı ilacı olan iyi geldi şükür hemen gözüm açıldı eşim getirmiş bol meyve uzun süredir ilk defa öğürmeden meyve yedim gerçekten kötü olanlara tavsiyem gidip serum taktırın

Yusra-61 kuzum bak ne mucizeler dönüyor hayatta sana moral olsun

Bende senin gibiyim malesef cnm az önce dolabı açtım ogurdum hemen. Annem yapıyor atıştırmalık bişeyler bana, eşime de yemek yapıyor ama bütün kapıları kapattiriyorum yine de kokuyor parfüm falan sıkıyor eşim her yere ama gene kokusu geliyor

İnşallah canım faydasını görmene çok sevindim inanki rahatlamışsındır

Tansiyon yüksek olduğu için olabilir şeker de. Anlık da olabilir. Benim de 7. Haftada yüksek çıkmıştı, tekrar bakıldı, normal sınıra girmiş.
aa, aynıyızzz benimde ıkıncı bebegım ılkı 7 yaşında :) yaşım 33 bursa :)
Ben 39 yaşındayım, Ankaradayım
Gel sarılalım kader arkadaşı buldum kendime

İmkanım olsa ilk eşime teklif ederim bu taşıma işini ya risk kısmı da değil ben bu ruh hali çok yorucu sürekli ağlak her şeye
Ya kıyamam ben sana bebeğin çok tatlı olcak bence hemde güzel bir annesi var öyle hissediyorum

Yusra-61 kuzum bak ne mucizeler dönüyor hayatta sana moral olsun

Ama canıms tepkileri çook şaşırtıcı neden iki tane koydunuz demişler baya tüp denenmiş ayy gönüllerine göre vermiş Rabbim ol deyince oluyor bende ikiz istiyorm olmasın diye düşüncem yok içimde olanı saklayamam. P pandaaa çok sevindim sizin adınıza sağlıklı sıhhatli doğumunuz olur dilerim birgün ben de bu duyguyu yaşarım inşallah özlemim biter anne olmak özlemim

Hafta olarak aynı ilerliyoruz canım benim bulantım 1 hafta öncesinde başladı gerçi. Özlenecek birşey değil bütün günümüzü berbat ediyor ama sonunda miniklere kavuşmak var ne yapalım

İnşallah Yüsra senin için özel dua edeceğim Yaşım 27 doktor gençsiniz niye iki tane koydunuz böyle olacağı belliydi falan dedi riskli gebelikler olduğu için doktorlar sevmiyor, bile bile yağınca da niye yaptınız diyorlar ama biz takmıyoruz Rabbim kaldırabilecek olana verir diye düşünüyorum 4 senelik evliyim 3 yıldır sürekli tedavi görüyordum, çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…