2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Umarım en kısa sürede geçer canım.

bu sabah sağlık ocağına kan verdim.ya ben ne zmn düzelcem hamile gibi değil hasta gbiyim(
Çoğumuz öyleyiz canım. Sanki midemi üşütmüs yada bi enfeksiyon geçiriyor gibiyim bende.geçecek ama çok az kaldı
İyi olmuş canım biraz kendine gelirsin serumla . Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlanirsin.
Benim resmen ağzımın tadı gitti, hiç bir şeyin tadını alamıyorum canlar gerçekten çok garip şeyler yaşıyorum
Evet, suyun tadı bile farklı değil mi,sanki şeker atılmış gibi böyle bi tuhaf

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bi kerede 3 çocuk

şimdi ocak annelerine baktım 14. hafta da hala kötü allahım lütfen acı bize :))
ay onlar cinsiyetleri görmeye başlamışlar ne güzel.biz şuan bulantı kusma başka muhabbetimiz yok

Benimde başta tek taraflı ağrı oldu. Sanırım sonra büyüdükçe çift taraflı ağrı olmaya başladı. Şu an ani hareket yaparsam yorulursam ağrı hissediyorum
Benimde ağrım oluyor ilk gebelikte yaşadım mı hatırlamıyorum kardımın hemen altında önce sağ tarafında hapşırınca yani ani kalkınca ağrı oluyor doktora söyledim hiç birşey söylemedi.Demek ağrı var dedi.

İlk yazdığımdan bende birşey anlamadım tekrar yazayım benimde sağda ağrım var hapşırınca bıçak saplanır gibi oluyorum birde yataktan falan ani kalkınca ağrım oluyor genelde sağ bazen solda da hissettiğim oluyor.Doktor hanıma sordum hiç bir açıklama yapmadı kaynadı araya.

Hapşırınca bende de ağrı oluyordu bir ara ama dr a gittiğimde ultrasonda bir şey olmayınca sormadım

Maşallah, sizin için çok güzel bir haber olmuştur Sağlıkla kucağınıza alın inşallah üçünü de

Benim de solumda oluyor. Endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. İlkinde de öyleydi. Rahim büyüdüğü için olabilir. Endişelenecek bir şey olsaydı doktor söylerdi.

Merhaba Aslında Ocak annesiyim ama ayın sonunda olunca o grupta her şeyi en son yaşıyorum, o yüzden arada buraya da bakıyorum
hoşgeldın canım :) bende subat başıyım ama ocak annesı olucakmısım gıbı hıssedıyourum yınede burdayım ordada gerı kalmak ıstemıyorum cunku cınsıyet çğrenmeye başlamışlar bile ehheheheh :)

Hoşbulduk
Onlar cinsiyet öğrenmeye başladığında ben daha kalp atışı duymamıştım Bu gruba göre de erken öğreniyorum ama İki tarafa da bakıyorum

Doktoruna dedin mi canim bana çıkıncaya kadar metpamid vermişti cok bulantim var o yüzden kötüyüm diyince çok iyi yemek yemiştim hastanede yanında biri varsa meyve falan aldır iyiyken meyve ye mutlaka canim insallah geçer iyi gelir çıkınca da sana çok sevindim iyi olmana önce kendimize bakacağız ki onlara faydamız olacak dediğin gibi üzülme ayri kaldığına bol bol dinlen

Kızlar kardiyolojiye gittim ekg çektiler doktor ne zamandır kan alınmamış kan alalim dedi yarin da holter takılacak yalniz şimdi sonuclarima bakiyorumda glukoz degeri ust sınır 115 diyor beni 125 cıkmış yani şimdi bende şekerde mi var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…