Kaşınmışsın al sana gibi olmuşKızlar sizi güldürmeye geldimHiç hamilelik belirtim yok diye sızlanıyordum ya hani... Bir sabah bir kalktım sesim yok, ama hiç yok. Üç dört gün sürdü bu ve sonra boğazım gıdıklanmaya başlarken sesim geldi yavaş yavaş. Şimdide kuru öksürükten uyuyamıyorum bile ama hiç burnum akmıyo, burnum açık hatta, hiç ateşlenmedim, halsizliğim de yok. Doktora gittim mecbur. Zaten alerjik hassasiyeti olan insanlarda çok nadir de olsa bu alerjiler benimki gibi azarmış. Hamilelikten sesim gitti ve kuru öksürüğüm var nasıl ama
Kızlar niye ağızdan alıyorsunuz fitilmoşarak alın daha hızlı kesilir lekelenmeler, ben de üçüz gebeyimBenimde devam ediyor canim lekelenmem doktor rahimde kanama olmadığı için normal diyor bu duruma
Benimki de öyle oh rahatladımBende hep sol kasık sancıdı hatta uzandım şuan da sol zonkluyor
Günaydın canım. Bişey olmamıştır inşallah zaten bebek başlarda kasık hizasında olduğu için bulunduğu yere denk gelmemiştir. Ama ağrı falan olursa dr ile görüşHerkese Gunaydin. Dun oglum ile kuzeni plastik top oynarken karnima denk geldi herhangi bir agri olmadi aslinda. Sabah uyandim bulantim yok icime kurt düştü bisey olmusmudur diye . Insallah olmamıştır
Maşallah sağlıkla alin üçüzleriKızlar niye ağızdan alıyorsunuz fitilmoşarak alın daha hızlı kesilir lekelenmeler, ben de üçüz gebeyim
bol corba ve bol marullu salatata canım . ıkıncı ogunde yumusatıyorBen de yarın ilk defa ultrasona gideceğim. Dualarınızı bekliyorum. Bu aralar keyifsizim çok. Kabizim ve gazım var bu da şişkinlik bazen de ağrı yapıyor. Ne önerirsiniz hanımlar bunun için incir ve kayisi haricinde
İçinde cıva bulunan bazı balıklar varmış onlar dışında diğerleri yenebilir sanırım. Ama dondurulmuş için bilgim yok maalesefselam kızlar 8+2 olduk bız bugun, ama ben daha hıc balık yemedımm.. Balık yemeğe başladınız mı ne tür balıklar yıyorsunuz ben cokta sevmem bebek ıcın zorlıycam kendımı işte. buzlu balık olurmu a101 bım dekı dondurulmuşlar
Benımde hiçç bilgim yokk :)İçinde cıva bulunan bazı balıklar varmış onlar dışında diğerleri yenebilir sanırım. Ama dondurulmuş için bilgim yok maalesef
Yk ya öyle marketten almayın bence taze mahallenizdeki balıkçı ile konuşun geldiği gün balığın bellidir öğrenip o gün alabilirsiniz fırında en işe yarayanı mis gibi benim doktorum omega balık yağı da verdi ilk 3 ay çok önemliymiş destek olarak vitaminde alabilir sinizselam kızlar 8+2 olduk bız bugun, ama ben daha hıc balık yemedımm.. Balık yemeğe başladınız mı ne tür balıklar yıyorsunuz ben cokta sevmem bebek ıcın zorlıycam kendımı işte. buzlu balık olurmu a101 bım dekı dondurulmuşlar
Neeee üçüz gebe misinKızlar niye ağızdan alıyorsunuz fitilmoşarak alın daha hızlı kesilir lekelenmeler, ben de üçüz gebeyim
Normal canım genelde 5-6 hafta da kese 7 den sonra da kalp diyorlarMerhaha arkadaşlardün idrar testim pozitif çıktı doktora gittim önce usg ile baktı henüz kese yok dedi daha sonra kan testi verip eve geldim. Beta hcg 5044 çıktı.
4 gün gecikmişti adetim bu gecikmeye göre değer çok yüksek değil mi sizce?
Kese gözükmemesi normal zaten ama eve geldikten sonra bu değere neden kese gözükmedi diye biraz endişelendim. Sata göre bugun 4+4 gözüküyor.
Biliyorum aslında kızımda dediğiniz gibi oldu ama değer çok yüksek çıkınca biraz korktum birde rahmim ters belki ondan mı gözükmedi acaba bilemiyorum. Yarın tekrar gidicem bakalım.Normal canım genelde 5-6 hafta da kese 7 den sonra da kalp diyorlar
e nabız üzerinde görülüyorsa özel de verilen bence almazlar ya da hastaneden çıktılarını alıp gösterin en azından yapılmamış test varsa onları yaparlarÖzelde veriyorsak nasıl olacak.Birde sağlık ocağımı kan alacak 9 yıl olmuş unutmuşum
Devlet hastanesine gitmiyorum ki özel hastanede yapılan testleri versem kabul ederler mi acaba
Devlet hastanesine gitmiyorum ki özel hastanede yapılan testleri versem kabul ederler mi acaba
Çıktılarını alıp götürürseniz bence yeniden yapılan tahlilleri tekrar yapmazlar. Özeldeki dr um testlerin ismini yazdı bana ben gidip şehir hastanesinde verdim. onları hem dr ma hem de sağlık ocağına gösterdim tekrar almaya gerek yok dediler.Devlet hastanesine gitmiyorum ki özel hastanede yapılan testleri versem kabul ederler mi acaba
Benimde başta tek taraflı ağrı oldu. Sanırım sonra büyüdükçe çift taraflı ağrı olmaya başladı. Şu an ani hareket yaparsam yorulursam ağrı hissediyorumKızlar
İlk hamileligimde ne yaşadığımı tam hatırlamıyorum da benim su an sadece sol kasığımda bir his var sağda bir şey yok. Zaten soldan yumurtladım biliyorum ama sizde de böyle mi olmuştu yoksa iki kasıkta da mı olmuştu