2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kaşınmışsın al sana gibi olmuş

Herkese Gunaydin. Dun oglum ile kuzeni plastik top oynarken karnima denk geldi herhangi bir agri olmadi aslinda. Sabah uyandim bulantim yok icime kurt düştü bisey olmusmudur diye . Insallah olmamıştır

Herkese Gunaydin. Dun oglum ile kuzeni plastik top oynarken karnima denk geldi herhangi bir agri olmadi aslinda. Sabah uyandim bulantim yok icime kurt düştü bisey olmusmudur diye . Insallah olmamıştır
Günaydın canım. Bişey olmamıştır inşallah zaten bebek başlarda kasık hizasında olduğu için bulunduğu yere denk gelmemiştir. Ama ağrı falan olursa dr ile görüş

bol corba ve bol marullu salatata canım . ıkıncı ogunde yumusatıyor

selam kızlar 8+2 olduk bız bugun, ama ben daha hıc balık yemedımm.. Balık yemeğe başladınız mı ne tür balıklar yıyorsunuz ben cokta sevmem bebek ıcın zorlıycam kendımı işte. buzlu balık olurmu a101 bım dekı dondurulmuşlar

İçinde cıva bulunan bazı balıklar varmış onlar dışında diğerleri yenebilir sanırım. Ama dondurulmuş için bilgim yok maalesef

Merhaba hanımlar ben de 4 haftalığım şu an ama aşırı bulantım ve baş dönmem var bunlar için erken değil mi ne yapmam lazım hiç uyuyamadım

Yk ya öyle marketten almayın bence taze mahallenizdeki balıkçı ile konuşun geldiği gün balığın bellidir öğrenip o gün alabilirsiniz fırında en işe yarayanı mis gibi benim doktorum omega balık yağı da verdi ilk 3 ay çok önemliymiş destek olarak vitaminde alabilir siniz

bu sabah sağlık ocağına kan verdim.ya ben ne zmn düzelcem hamile gibi değil hasta gbiyim(

Merhaha arkadaşlar dün idrar testim pozitif çıktı doktora gittim önce usg ile baktı henüz kese yok dedi daha sonra kan testi verip eve geldim. Beta hcg 5044 çıktı.

4 gün gecikmişti adetim bu gecikmeye göre değer çok yüksek değil mi sizce?

Kese gözükmemesi normal zaten ama eve geldikten sonra bu değere neden kese gözükmedi diye biraz endişelendim. Sata göre bugun 4+4 gözüküyor.

Normal canım genelde 5-6 hafta da kese 7 den sonra da kalp diyorlar

Normal canım genelde 5-6 hafta da kese 7 den sonra da kalp diyorlar
Biliyorum aslında kızımda dediğiniz gibi oldu ama değer çok yüksek çıkınca biraz korktum birde rahmim ters belki ondan mı gözükmedi acaba bilemiyorum. Yarın tekrar gidicem bakalım.

Devlet hastanesine gitmiyorum ki özel hastanede yapılan testleri versem kabul ederler mi acaba
Devlet hastanesine gitmiyorum ki özel hastanede yapılan testleri versem kabul ederler mi acaba
Çıktılarını alıp götürürseniz bence yeniden yapılan tahlilleri tekrar yapmazlar. Özeldeki dr um testlerin ismini yazdı bana ben gidip şehir hastanesinde verdim. onları hem dr ma hem de sağlık ocağına gösterdim tekrar almaya gerek yok dediler.

Benimde başta tek taraflı ağrı oldu. Sanırım sonra büyüdükçe çift taraflı ağrı olmaya başladı. Şu an ani hareket yaparsam yorulursam ağrı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…