Ay evet kime desem çok normal canım az kaldı geçecek bir kaç aya diyor ama bu şekilde bir kaç ay daha nasıl geçecek acabaSık dişini herkes geçicek diyor keşke birkaç ay sonraya ışınlanabilsek bi bakıp gelsek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet kime desem çok normal canım az kaldı geçecek bir kaç aya diyor ama bu şekilde bir kaç ay daha nasıl geçecek acabaSık dişini herkes geçicek diyor keşke birkaç ay sonraya ışınlanabilsek bi bakıp gelsek
İçini ferah tut canım. aklına kötü bir şey getirme nasibimizde varsa kucağımıza da alırız inşallahAy iyi çok şükür bı arkadas içime kurt düşürdü resmen onunla konuştuğumdan beri belim kopuyor
Umarım en kısa sürede geçer canım.Kızlar merhaba iki gündür fena durumdayım bugün ilk kontrolüm vardı şükür benek iyi kalp atışını duyduk haftasına göre büyük bile çıktı ama günlerdir bişey yiyip içmediğim için çok halsiz ve susuz kaldım doktor direk yatış verdi bir kaç gün yatacağım dua edin kolayca geçsin bu süreç
İnşallah canım cumlemizinİçini ferah tut canım. aklına kötü bir şey getirme nasibimizde varsa kucağımıza da alırız inşallah
Çoğumuz öyleyiz canım. Sanki midemi üşütmüs yada bi enfeksiyon geçiriyor gibiyim bende.geçecek ama çok az kaldıbu sabah sağlık ocağına kan verdim.ya ben ne zmn düzelcem hamile gibi değil hasta gbiyim(
İyi olmuş canım biraz kendine gelirsin serumla . Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlanirsin.Kızlar merhaba iki gündür fena durumdayım bugün ilk kontrolüm vardı şükür benek iyi kalp atışını duyduk haftasına göre büyük bile çıktı ama günlerdir bişey yiyip içmediğim için çok halsiz ve susuz kaldım doktor direk yatış verdi bir kaç gün yatacağım dua edin kolayca geçsin bu süreç
Evet, suyun tadı bile farklı değil mi,sanki şeker atılmış gibi böyle bi tuhafBenim resmen ağzımın tadı gitti, hiç bir şeyin tadını alamıyorum canlar gerçekten çok garip şeyler yaşıyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bi kerede 3 çocukEvet şok geçirdik ikize hazırdık ilk başta doktor iki kese gördü sonra eyvaah bu neee bi kese daha var siz naptınız niye iki tane koydurdunuz falan dedi biz de hem kahkaha attık hem şok olduk biranda evde 5 kişi olacağız 3 senedir bekliyoruz 9. Tüp bebek tedavim.O yüzden sonsuz kere elhamdulillah
aynen .covid olduğumda da böyleydim demir tadı var sanki ağzımdaBenim resmen ağzımın tadı gitti, hiç bir şeyin tadını alamıyorum canlar gerçekten çok garip şeyler yaşıyorum
Amin çok teşekkür ederim canımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bi kerede 3 çocuk
şimdi ocak annelerine baktım 14. hafta da hala kötü allahım lütfen acı bize :))Çoğumuz öyleyiz canım. Sanki midemi üşütmüs yada bi enfeksiyon geçiriyor gibiyim bende.geçecek ama çok az kaldı
İyi olmuş canım biraz kendine gelirsin serumla . Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlanirsin.
Evet, suyun tadı bile farklı değil mi,sanki şeker atılmış gibi böyle bi tuhaf
Benimde ağrım oluyor ilk gebelikte yaşadım mı hatırlamıyorum kardımın hemen altında önce sağ tarafında hapşırınca yani ani kalkınca ağrı oluyor doktora söyledim hiç birşey söylemedi.Demek ağrı var dedi.Benimde başta tek taraflı ağrı oldu. Sanırım sonra büyüdükçe çift taraflı ağrı olmaya başladı. Şu an ani hareket yaparsam yorulursam ağrı hissediyorum
Tecrübeli anneler var mı aramızda ya da benim gibi böyle bir durum yaşayan, sağ tarafımda bir haftadır bir doluluk var bazen kramp gibi hissediyorum bazen gaz sıkışması gibi sadece sağ kasigim ağrıyor bazen de hapsirirken sağ tarafim çekiliyor , tuvalate sıkışık olduğumda sadece sağ tarafı hissediyorum, solumda bişey yok bebek sağ tarafa yerleştiği için mi böyle hissediyorum yoksa başka bir sorun yoktur demi, normaldir diyerek aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama yine de elde değil taktım kafama
İlk yazdığımdan bende birşey anlamadım tekrar yazayım benimde sağda ağrım var hapşırınca bıçak saplanır gibi oluyorum birde yataktan falan ani kalkınca ağrım oluyor genelde sağ bazen solda da hissettiğim oluyor.Doktor hanıma sordum hiç bir açıklama yapmadı kaynadı araya.Benimde ağrım oluyor ilk gebelikte yaşadım mı hatırlamıyorum kardımın hemen altında önce sağ tarafında hapşırınca yani ani kalkınca ağrı oluyor doktora söyledim hiç birşey söylemedi.Demek ağrı var dedi.
Hapşırınca bende de ağrı oluyordu bir ara ama dr a gittiğimde ultrasonda bir şey olmayınca sormadımİlk yazdığımdan bende birşey anlamadım tekrar yazayım benimde sağda ağrım var hapşırınca bıçak saplanır gibi oluyorum birde yataktan falan ani kalkınca ağrım oluyor genelde sağ bazen solda da hissettiğim oluyor.Doktor hanıma sordum hiç bir açıklama yapmadı kaynadı araya.
Maşallah, sizin için çok güzel bir haber olmuştur Sağlıkla kucağınıza alın inşallah üçünü deEvet şok geçirdik ikize hazırdık ilk başta doktor iki kese gördü sonra eyvaah bu neee bi kese daha var siz naptınız niye iki tane koydurdunuz falan dedi biz de hem kahkaha attık hem şok olduk biranda evde 5 kişi olacağız 3 senedir bekliyoruz 9. Tüp bebek tedavim.O yüzden sonsuz kere elhamdulillah
Benim de solumda oluyor. Endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. İlkinde de öyleydi. Rahim büyüdüğü için olabilir. Endişelenecek bir şey olsaydı doktor söylerdi.İlk yazdığımdan bende birşey anlamadım tekrar yazayım benimde sağda ağrım var hapşırınca bıçak saplanır gibi oluyorum birde yataktan falan ani kalkınca ağrım oluyor genelde sağ bazen solda da hissettiğim oluyor.Doktor hanıma sordum hiç bir açıklama yapmadı kaynadı araya.
hoşgeldın canım :) bende subat başıyım ama ocak annesı olucakmısım gıbı hıssedıyourum yınede burdayım ordada gerı kalmak ıstemıyorum cunku cınsıyet çğrenmeye başlamışlar bile ehheheheh :)Merhaba Aslında Ocak annesiyim ama ayın sonunda olunca o grupta her şeyi en son yaşıyorum, o yüzden arada buraya da bakıyorum
Hoşbuldukhoşgeldın canım :) bende subat başıyım ama ocak annesı olucakmısım gıbı hıssedıyourum yınede burdayım ordada gerı kalmak ıstemıyorum cunku cınsıyet çğrenmeye başlamışlar bile ehheheheh :)
Doktoruna dedin mi canim bana çıkıncaya kadar metpamid vermişti cok bulantim var o yüzden kötüyüm diyince çok iyi yemek yemiştim hastanede yanında biri varsa meyve falan aldır iyiyken meyve ye mutlaka canim insallah geçer iyi gelir çıkınca da sana çok sevindim iyi olmana önce kendimize bakacağız ki onlara faydamız olacak dediğin gibi üzülme ayri kaldığına bol bol dinlenKesinlikle iyi oldu canım çok şükür serumu takınca gözüm açıldı hala bulantım var ama gözümü açabiliyorum en azından insan çocuklarına dayanamıyor zaten ama biz böyle kötü olursak onlardan bi faydamız yok iyi olalım inş kaç gündür bişi yememiştim az önce tuzlu haşlanmış patates yiyebildik şükür ona bile sevindim