2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhaba iki gündür fena durumdayım bugün ilk kontrolüm vardı şükür benek iyi kalp atışını duyduk haftasına göre büyük bile çıktı ama günlerdir bişey yiyip içmediğim için çok halsiz ve susuz kaldım doktor direk yatış verdi bir kaç gün yatacağım dua edin kolayca geçsin bu süreç
Umarım en kısa sürede geçer canım.

bu sabah sağlık ocağına kan verdim.ya ben ne zmn düzelcem:KK43: hamile gibi değil hasta gbiyim:KK43:(
Çoğumuz öyleyiz canım. Sanki midemi üşütmüs yada bi enfeksiyon geçiriyor gibiyim bende.geçecek ama çok az kaldı 😊
Kızlar merhaba iki gündür fena durumdayım bugün ilk kontrolüm vardı şükür benek iyi kalp atışını duyduk haftasına göre büyük bile çıktı ama günlerdir bişey yiyip içmediğim için çok halsiz ve susuz kaldım doktor direk yatış verdi bir kaç gün yatacağım dua edin kolayca geçsin bu süreç
İyi olmuş canım biraz kendine gelirsin serumla . Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlanirsin.
Benim resmen ağzımın tadı gitti, hiç bir şeyin tadını alamıyorum canlar 🙈 gerçekten çok garip şeyler yaşıyorum 🙃
Evet, suyun tadı bile farklı değil mi,sanki şeker atılmış gibi böyle bi tuhaf 🙃

Evet şok geçirdik ikize hazırdık🥰 ilk başta doktor iki kese gördü sonra eyvaah bu neee bi kese daha var siz naptınız niye iki tane koydurdunuz falan dedi biz de hem kahkaha attık hem şok olduk biranda evde 5 kişi olacağız😁 3 senedir bekliyoruz 9. Tüp bebek tedavim.O yüzden sonsuz kere elhamdulillah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 bi kerede 3 çocuk 😍😍😍

Çoğumuz öyleyiz canım. Sanki midemi üşütmüs yada bi enfeksiyon geçiriyor gibiyim bende.geçecek ama çok az kaldı 😊

İyi olmuş canım biraz kendine gelirsin serumla . Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlanirsin.

Evet, suyun tadı bile farklı değil mi,sanki şeker atılmış gibi böyle bi tuhaf 🙃
şimdi ocak annelerine baktım 14. hafta da hala kötü :KK43: allahım lütfen acı bize :))
ay onlar cinsiyetleri görmeye başlamışlar ne güzel.biz şuan bulantı kusma başka muhabbetimiz yok

Benimde başta tek taraflı ağrı oldu. Sanırım sonra büyüdükçe çift taraflı ağrı olmaya başladı. Şu an ani hareket yaparsam yorulursam ağrı hissediyorum
Benimde ağrım oluyor ilk gebelikte yaşadım mı hatırlamıyorum kardımın hemen altında önce sağ tarafında hapşırınca yani ani kalkınca ağrı oluyor doktora söyledim hiç birşey söylemedi.Demek ağrı var dedi.
Tecrübeli anneler var mı aramızda ya da benim gibi böyle bir durum yaşayan, sağ tarafımda bir haftadır bir doluluk var bazen kramp gibi hissediyorum bazen gaz sıkışması gibi sadece sağ kasigim ağrıyor bazen de hapsirirken sağ tarafim çekiliyor , tuvalate sıkışık olduğumda sadece sağ tarafı hissediyorum, solumda bişey yok bebek sağ tarafa yerleştiği için mi böyle hissediyorum yoksa başka bir sorun yoktur demi, normaldir diyerek aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama yine de elde değil taktım kafama

Benimde ağrım oluyor ilk gebelikte yaşadım mı hatırlamıyorum kardımın hemen altında önce sağ tarafında hapşırınca yani ani kalkınca ağrı oluyor doktora söyledim hiç birşey söylemedi.Demek ağrı var dedi.
İlk yazdığımdan bende birşey anlamadım tekrar yazayım benimde sağda ağrım var hapşırınca bıçak saplanır gibi oluyorum birde yataktan falan ani kalkınca ağrım oluyor genelde sağ bazen solda da hissettiğim oluyor.Doktor hanıma sordum hiç bir açıklama yapmadı kaynadı araya.

İlk yazdığımdan bende birşey anlamadım tekrar yazayım benimde sağda ağrım var hapşırınca bıçak saplanır gibi oluyorum birde yataktan falan ani kalkınca ağrım oluyor genelde sağ bazen solda da hissettiğim oluyor.Doktor hanıma sordum hiç bir açıklama yapmadı kaynadı araya.
Hapşırınca bende de ağrı oluyordu bir ara ama dr a gittiğimde ultrasonda bir şey olmayınca sormadım

Evet şok geçirdik ikize hazırdık🥰 ilk başta doktor iki kese gördü sonra eyvaah bu neee bi kese daha var siz naptınız niye iki tane koydurdunuz falan dedi biz de hem kahkaha attık hem şok olduk biranda evde 5 kişi olacağız😁 3 senedir bekliyoruz 9. Tüp bebek tedavim.O yüzden sonsuz kere elhamdulillah
Maşallah, sizin için çok güzel bir haber olmuştur 😊 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah üçünü de🙏

Benim de solumda oluyor. Endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. İlkinde de öyleydi. Rahim büyüdüğü için olabilir. Endişelenecek bir şey olsaydı doktor söylerdi.

Merhaba 😊 Aslında Ocak annesiyim ama ayın sonunda olunca o grupta her şeyi en son yaşıyorum, o yüzden arada buraya da bakıyorum
hoşgeldın canım :) bende subat başıyım ama ocak annesı olucakmısım gıbı hıssedıyourum yınede burdayım ordada gerı kalmak ıstemıyorum cunku cınsıyet çğrenmeye başlamışlar bile ehheheheh :)

hoşgeldın canım :) bende subat başıyım ama ocak annesı olucakmısım gıbı hıssedıyourum yınede burdayım ordada gerı kalmak ıstemıyorum cunku cınsıyet çğrenmeye başlamışlar bile ehheheheh :)
Hoşbulduk😊
Onlar cinsiyet öğrenmeye başladığında ben daha kalp atışı duymamıştım🙈 Bu gruba göre de erken öğreniyorum ama İki tarafa da bakıyorum😁

Kesinlikle iyi oldu canım çok şükür serumu takınca gözüm açıldı hala bulantım var ama gözümü açabiliyorum en azından insan çocuklarına dayanamıyor zaten ama biz böyle kötü olursak onlardan bi faydamız yok iyi olalım inş kaç gündür bişi yememiştim az önce tuzlu haşlanmış patates yiyebildik şükür ona bile sevindim
Doktoruna dedin mi canim bana çıkıncaya kadar metpamid vermişti cok bulantim var o yüzden kötüyüm diyince çok iyi yemek yemiştim hastanede yanında biri varsa meyve falan aldır iyiyken meyve ye mutlaka canim insallah geçer iyi gelir çıkınca da sana çok sevindim iyi olmana önce kendimize bakacağız ki onlara faydamız olacak dediğin gibi üzülme ayri kaldığına bol bol dinlen

Kızlar kardiyolojiye gittim ekg çektiler doktor ne zamandır kan alınmamış kan alalim dedi yarin da holter takılacak yalniz şimdi sonuclarima bakiyorumda glukoz degeri ust sınır 115 diyor beni 125 cıkmış yani şimdi bende şekerde mi var yani🙄

X