2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
arkadaşlar folık asıt kullanmaya başladınız mı neler kullanıyorsunuz ben daha hıc ıcmedim folbi ol aldım bugun başlıycam kardesımın esıne doktoru onu tavsıye etnmıstı bende onu aldım bakalım sızler ne durumdasınız
Bende hamile oldugumu ogrendigm gun basldim folidoce kullaniyorum

Malesf cok dikkat etmeme rağmen buldu yine beni bu arada 5+2 de keseyi gördük henüz kalp atışı duyamadık gidecek olan arkadaşların işine yarar belki
Merhaba,hayırlı olsun sizin de. Ben de yarın 5+2 yim inşallah ve ilk kontrolüme gideceğim. Acaba vajinal muayene ile mi kese göründü, karından mı?

Folbiol yüksek tavsiye etmiyor bazı doktorlar 5 mg normalde bizim 400 mg almamız lazım banada folbiol verdi tereddütteyim bende kullanmakla.

Merhaba,hayırlı olsun sizin de. Ben de yarın 5+2 yim inşallah ve ilk kontrolüme gideceğim. Acaba vajinal muayene ile mi kese göründü, karından mı?
Karından baktı canim biraz bastırdı ama çok belirgindi kese ben bile anlayabildim

Benimde 5+3 randevum var kese gozukurmu acaba sizin bthcg kan degeriniz kacti biliyormusunuz kese gozuktugunde yuksek oldugunda gozukuyormus diye duymustum

Benimde 5+3 randevum var kese gozukurmu acaba sizin bthcg kan degeriniz kacti biliyormusunuz kese gozuktugunde yuksek oldugunda gozukuyormus diye duymustum
Ben bu randevuda kan vermedim değerimi bilmiyorum malesef ilk ogrendigimde 4 haftalikken 216 idi

Kızlar ben de aranıza katıldım 🤗🥰🙏🧿 benim gibi 10 şubatta tahmini doğum yapacak olanlar var mı ?
Kasıklarımda ağrı var 2 gündür, sizin de öyle mi ? Rahim genişlediği için galiba, gaz da var acayip söylemesi ayıp 😄😄🙃🤗

Henüz kan vermedim bu arada, gebelik testi yaptım sadece, pazartesi vereceğim kan..hayırlısı bakalım 🙏🙏🙏🧿

Yarin regl günüm. Reglden 5 gün once ogrendim gebeligi. 3 gun kala beta 129 cikti. Bugun regl olcakmis gibi hissediyorum cok gaz var ve karnimda gurultu. Yarin tekrar kan vericem deger yukselmis mi diye. Tabi regl olmazsam.

arkadaşlar folık asıt kullanmaya başladınız mı neler kullanıyorsunuz ben daha hıc ıcmedim folbi ol aldım bugun başlıycam kardesımın esıne doktoru onu tavsıye etnmıstı bende onu aldım bakalım sızler ne durumdasınız
Ben gebe kalmadan 10 gün önceden beri bunu kullanıyorum , hamilelik boyunca da kullanacağım canım...🤗 bebeğin anne karnındaki oluşumu, düzgün gelişimi için önemli folik asit. İlk gebeliğimde de kullanmıştım 🙏

Eklentiler

• 48359969-5BE6-44C1-889B-29A2F9A18D8A.jpeg
    48359969-5BE6-44C1-889B-29A2F9A18D8A.jpeg
    167,2 KB · Görüntüleme: 42
Yarin regl günüm. Reglden 5 gün once ogrendim gebeligi. 3 gun kala beta 129 cikti. Bugun regl olcakmis gibi hissediyorum cok gaz var ve karnimda gurultu. Yarin tekrar kan vericem deger yukselmis mi diye. Tabi regl olmazsam.
Beta yüksekmiş , kimyasaldan mı şüpheleniyorsun canım ? Bende de acayip gaz ve sancı var, pazartesi kan vereceğim, acele etmiyorum bilerek, bat 3 haziran yani bugündü benim. Gebelik testiyle öğrendim.

Beta yüksekmiş , kimyasaldan mı şüpheleniyorsun canım ? Bende de acayip gaz ve sancı var, pazartesi kan vereceğim, acele etmiyorum bilerek, bat 3 haziran yani bugündü benim. Gebelik testiyle öğrendim.
Aslinda beta iyi . Ama adet olcak gibi his olunca kimyasal mi diyorum. Hic kan vermedin mi. ben verdim 1 kere ya katlanmis mi diye bakayim diyorum

Aslinda beta iyi . Ama adet olcak gibi his olunca kimyasal mi diyorum. Hic kan vermedin mi. ben verdim 1 kere ya katlanmis mi diye bakayim diyorum
Bence değerin gayet güzel canım inşallah hayırlı olsun

X