2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım hayırlı olsun herkeste beta farklı olabiliyor benimde son adet 14 mayıs 11 haziranda 44 ile yakaladım seninde buna benzer ikiz gebelikte olabilir erken yakalamışaın çünkü bende adetten önce yakalamıştım önemli olan iki günde bir iki katına çıkması biliyorsun . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur

Bazen de erken dölleniyor . Değişiyor kişiden kişiye

Ayyy inşallah 12 de biter her şey bebişler için en önemlisi sağlıklı olsunlar ama bu da çok tatsızmış benim ilk gebeliğim Her şey çok yeni ve bilinmez
Geçiyor canım benim hem de öyle bir Geçiyor ki nasıl bir ağız tadı iştah geliyor herşeyi yemek istiyorsun merak etme güzel günler yakın

Evet doktorum çok iyi demişti , bazen ikiz gebeliklerde de yüksek çıkıyormuş ama bende tek kese muhtemelen erken döllenme dediğiniz gibi
Beta kaç çıkmıştı benim 4+5 te 4300 çıktı çoğul gebelik mi acaba dedim ama erken döllenme mi oluyor ki regl den hemen sonra mı hamile kalmış oluyoruz

Önerin için teşekkürler cnm içeyim ben hayirlisi ile ilk 3 ayi güzel atlatsaydik kuzum
Canım benim de ani kalkış oturuşlar da beynim dönüyor dün gece yatağa uzandım gebelikle ilgili bişeyler okumaya dalmışım ay kalkayım yatayım dedim. Kalkmamla kafama 10 tonluk kaya yedim sanki düşüyordum hemen yattım kafam çok ağırlaşıyor ya normaldir inşallah bunlar

Kızlar bu arada yaşlarınız kaç . Kaç çocuğunuz var. Bir de hangi şehirlerdensiniz diğer arkadaşlar da merak etmiştir eminim

Beta kaç çıkmıştı benim 4+5 te 4300 çıktı çoğul gebelik mi acaba dedim ama erken döllenme mi oluyor ki regl den hemen sonra mı hamile kalmış oluyoruz
Adet günümden iki gün sonra beta 11 bindi hamileliğimi idrar testinde öğrenmiştim zaten hemen kan vermeye gitmedim

Adet günümden iki gün sonra beta 11 bindi hamileliğimi idrar testinde öğrenmiştim zaten hemen kan vermeye gitmedim
Benim ozaman çoğul değildir canım çünkü ben adet tarihimden 4 gün sonra kan verdim

bende de oluyor bas donmesi. ani hareket edince, ayaga kalkinca hafif bi bas donmesi oluyor...
Teşekkür ederim kizlar demek normalmiş acaba dedim tansiyondan falanmi diye düşünmüştüm insllah sağlıkla ilerleriz herbirimiz

Merhaba. .
Aynı durumdayız eksiği var fazlası yok. Yiyemiyorum yemedikce daha çok bulanıyor. Akşam patates haşladim o iyi geldi 2 tane yedim ay doydum vallahi aklınızda bulunsun sizinde.
Ayyy düşünemiyorum inş hepimizin 12 de biter rahat ederiz sağlıkla ilerleriz seni tebrik ediyorum gerçekten çok zorlanmış olmalısın ben şuan 43 kiloyum 10 versem 33 kilo ile ölürüm heralde
İnşallah biter en geç 12. Haftada. Bende 44 kiloyum, cok halsiz hissediyorum kendimi..
Kızlar bu arada yaşlarınız kaç . Kaç çocuğunuz var. Bir de hangi şehirlerdensiniz diğer arkadaşlar da merak etmiştir eminim
30 yaşındayım ,6 bucuk yaşında bi oğlum var,Eskişehirliyim

Adet günü geçince mi test vermistin cnm
Benim beta değerlerim
Adet günü 55
Ikigun sonra 208
Sonrasinda 5020 çıkmıştı
Ben yum günü gebe kaldigim tarihi bildigim icin bana fazla gelmişti
Senin belkide erken dollenme olmuştur cnm sağlıkla kese ve bebegi görürsün insllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…