2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arkadaşlar merhaba
Ben bugun kontrole gittim maalesef bebeğimin kalp sesini duyamadık 6+5günlükken bebeğimin kalbi durmus cuma günü kürtaj olacagım😔
2 haftadır kahverengi ve değişik akıntılarla uğrasıyorduk progesteron kullanıyordum ama nasip değilmiş😞
Rabbim sizlere sağlıklı hamilelik nasip etsin hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah birde hiç mide bulantısını falan kafaya takmayın hepsi gelip geciyor bende takıyordum şimdi niye takmışım kafama diye kızıyorum 😢
Çok geçmiş olsun.Üzülme.İnşallah bir an önce yeniden hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın.

Valla canım haşimato hastalarına endokrin uzmanları bakıyor, benim doktorum memorial’da doçent, iyi bir doktor gerçekten, geçen sene öyle bir doz ayarlamıştı ki 1 sene boyunca hiç bozulmadı. Ama yine de sen kendi doktorunu dinle çünkü benim tsh seninkinden biraz daha yukarıda değer olarak, 1 ay sonra da gitceksin zaten, benimki de bana 1 ay sonra gel dedi mesela 😉
Benimki dahiliye canım ya endokrin varmı bulunduğum ilçede hiç bilmiyorum bile. Bir bakayım takip ediyim olmazsa hemen endokrin arayışına gireyim ama bende haftasonları 100 içebilirim 😬

Gunaydinnn
Aç olup mide bulantısından yemek yiyemeyen var mı ? Açlıktan bulanıyor biliyorum ama yiyemiyorum doğru düzgün bişey... 12.hafta gel artik🙄
İki gundur bende cok fenayim mide bulantisi beni mahvetti. Cocuklarimi zor doyuruyorum insaAllah cabuk gecer

Hoşgeldin tatlım 🤗 beta kaç çıktı kan da verdin mi ? Evet şubatta doğar kesin, benim kızımın 23 şubattı, 17 şubatta doğdu ☺️ 5-6 gün geri gidiyor tarih genelde 😉
Günaydın kızlar
Beni de aranıza alın 4+0 hamileyim. 2 Mart gözüküyor ama %99 Subatta olacaktır doğum o yüzden buraya gelmek istedim😍

Gunaydinnn
Aç olup mide bulantısından yemek yiyemeyen var mı ? Açlıktan bulanıyor biliyorum ama yiyemiyorum doğru düzgün bişey... 12.hafta gel artik🙄
Az ama sık yemek lazım. Çubuk kraker, galeta biraz hafifletiyor benim bulantilarimi bende cok zor yiyorum ama yemezsem daha kötü oluyorum biraz zorla cnm kendini

Evet birde beyaz leblebi iyi geliyor bana, yemediğim zaman daha kötü oluyo gerçekten
Onu da deniyeyim bakalım, resmen çubuk kraker, galetayla besleniyorum 3 4 gündür baslamisim kilo vermeye. Allahtan minikler ilk 3 ay anne depolarından bahsediyor yoksa beslenemezdi yavrular bu kadar az ve sağlıksız yemeye

Bugünkü kahvaltım, 3 yumurtalı omlet ( 4 yaşındaki kızımla bölüştük ☺️) , zeytin, peynir, salatalık domates, kırmızı tatlı biber, 2 adet ceviz ve küçük bir ekmeğe fıstık ezmesi ve tabiki 2 bardak çay ( açık,ince bellide) .

not : kızlar kızımda da her gün 2 yumurtalı omlet yemiştim abartmıyorum, yumurta bebeğin zeka gelişimi için çok önemli. Biliyorum yemesi zor hele hamileyken ama omlet şeklinde tereyağında kokusu pek olmuyor, karabiber, pul biber ya da kekik de dökebilirsiniz 👍🏻

Kızlar selam 7 haftalık hamileyim bartolin kistim şişti bayağa. Yazlıkta olduğum için doktorda yok çevremde. Acaba başına böyle birşey gelen var mı? Nasıl çözüm bulabilirim.

Hoşgeldin tatlım 🤗 beta kaç çıktı kan da verdin mi ? Evet şubatta doğar kesin, benim kızımın 23 şubattı, 17 şubatta doğdu ☺️ 5-6 gün geri gidiyor tarih genelde 😉
35ti dün canım
Haftaya salı tekrar vereceğim kan inşallah
Ben çocukları böyle hep erken yakalıyorum😄

Bugünkü kahvaltım, 3 yumurtalı omlet ( 4 yaşındaki kızımla bölüştük ☺️) , zeytin, peynir, salatalık domates, kırmızı tatlı biber, 2 adet ceviz ve küçük bir ekmeğe fıstık ezmesi ve tabiki 2 bardak çay ( açık,ince bellide) .

not : kızlar kızımda da her gün 2 yumurtalı omlet yemiştim abartmıyorum, yumurta bebeğin zeka gelişimi için çok önemli. Biliyorum yemesi zor hele hamileyken ama omlet şeklinde tereyağında kokusu pek olmuyor, karabiber, pul biber ya da kekik de dökebilirsiniz 👍🏻
Masallah ben 9 ay eve Yumurta almamıştım ilkinde simdide yediremiyorum oğluma yine iyi dayanıyorsun peynir vs geçiştiriyorum veya esim annem yediriyor

X