Geçmiş olsun. Yeniden güzel haber alırsınız ve sağlıkla ilerler umarım.Benimki kimyasal gebelik oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Yeniden güzel haber alırsınız ve sağlıkla ilerler umarım.Benimki kimyasal gebelik oldu
Çoookkk teşekkür ederim pozitif enerjiniz için inşallah hepimiz sağ Salim kavuşuruz evlatlarımızaİnşallah bu sefer güzel bir hamilelik süreci olur sizin için. Hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız bebekleri :) İlk iki kez aksilik oldu diye bu kez de olacağı anlamına gelmez. Zaten önlem de almışsınız iğneler vs. Bence güzel geçecek, öyle hissettim.
Amin canım inşallah Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınCanım ya. Rabbim hepimize sağlıklı bir gebelik geçirmeyi sağlıkla kucaklarımiza almayı o mükemmel duyguyu tatmayi nasip etsin
AminAmin canım inşallah Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
İnşallah normaldir. Ben bir de hamileligimi bilmeden biontech aşısı oldum, tedirginliğim daha da büyüdü o yüzdenMerhaba, benim 4-5 gündür hep sol tarafımda ağrı oluyor. Sebebini bilmiyorum. Ağrının olduğu ilk gün hastaneye gittim ama doktor bir sorun görmedi. İdrar enfeksiyonu olabilir demişti ama öyle bir şey çıkmadı. Geçmedikçe ben de tedirgin oluyorum. Umarım sizinki de benimki de normal, olağan ağrılardır.
Doktoruma normal mi diye sordum. Hamilelikte kanama hiç bir zaman normal değildir ama kırmızıya dönen bir kanaman yoksa boşuna hastaneye gitme yat dinlen dedi. Zaten 5 haftalıktı o zaman. Hastaneye gtsen de keseyi göremezler sadece beta kontrolü yapabilirsin dedi. Onun için de gitmeye gerek yok iş yapma dinlen dedi. Bir sonraki gittiğimde : 4 gün sonra. Keseyi gördük, progestan fitil verdi. Benim lekelenmem de bitmişti. Yine de al evde dursun lekelenme olursa kullan dedi. Ben ne olur ne olmaz bir gece kullandım. Lekelenme de devam etmedi çok şükür bayram dönüşü randevum var.Neden olmuş peki doktorun ne demişti
Zaten bulantı için biraz erken değil mi ?Benimde kızlar 2. Hamileliğim ilkinden hemen mide bulantısı kusma 9 ay sürdü nerdeyse bunda ise maşallah iştahım bir açıldı sormayın korkuyorum BÖyle giderse kaç kilo alırım artık kaşık agrısı bende de bar ateş basma şişkinlik hiç bir yere sığamıyorum ve çok öfkeliyim bu evde kaldığımız süreçte etkiliyor belki
Anladım, umarım aşının hiçbir olumsuz bir etkisi olmaz. Gebeler yeni covid mutasyonlarını ağır geçirebiliyormuş diye haberler gördüm. Sizin hastalığa yakalanma ihtimaliniz azalmış oldu aşıyla. O açıdan avantajınız var. Sakin olmaya çalışalım, pozitif düşünelim diyeceğim ama ben de ağrıdan dolayı tedirgin oluyorum.İnşallah normaldir. Ben bir de hamileligimi bilmeden biontech aşısı oldum, tedirginliğim daha da büyüdü o yüzden
Bir kaç yerde okudum normal diyenler çoğunlukta. Güzel düşünelim güzel olsun inşallahAnladım, umarım aşının hiçbir olumsuz bir etkisi olmaz. Gebeler yeni covid mutasyonlarını ağır geçirebiliyormuş diye haberler gördüm. Sizin hastalığa yakalanma ihtimaliniz azalmış oldu aşıyla. O açıdan avantajınız var. Sakin olmaya çalışalım, pozitif düşünelim diyeceğim ama ben de ağrıdan dolayı tedirgin oluyorum.
Kızlar sakin olun bu ağrılar batma hissi normal bebeğiniz size sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor ve rahminiz büyüyor bütün sebebi bu:) tabikide çok şiddetli ağrılarsa doktorla görüşülmeliMerhaba, benim 4-5 gündür hep sol tarafımda ağrı oluyor. Sebebini bilmiyorum. Ağrının olduğu ilk gün hastaneye gittim ama doktor bir sorun görmedi. İdrar enfeksiyonu olabilir demişti ama öyle bir şey çıkmadı. Geçmedikçe ben de tedirgin oluyorum. Umarım sizinki de benimki de normal, olağan ağrılardır.
İnşallah normaldir. Ben bir de hamileligimi bilmeden biontech aşısı oldum, tedirginliğim daha da büyüdü o yüzden
Cok teşekkür ederim güzel yorumunuz icinBen bildiğim zamandan sorumluyum bilmediğim zamanda bir şekilde Allah tarafından korunduğumu düşünüyorum :) hep bu şekilde düşünürüm .Sonuçta bilseniz aşı olmayabilirdiniz :) madem aşı oldunuz antikorunuz bol olsun :) rahat olun , iyi düşünün iyi olur herşey .
Cok teşekkür ederim güzel yorumunuz icin
Evet tabiki hamile olduğumu bilsem asi olmazdim hatta son ilişkiden sonra 8gun bekledim betaya baktırdım asi olmadan önce 0.54 çıkmıştı gönül rahatlığıyla asi oldum meğer kana geçmemiş afacan
Ben de sinovac olmak istedim ama biz öğretmenlerin şansına biontech kalmıştı :) hiç bir yerde bulamadım sinovac daha masum diyorlar sinovac için ama belirsiz tabiki her şey gibi :) umarım tek dozla antikor oluşmuşturSabah Fox TV de Harward üniversitesinden bir Türk doktor gebelerde aşının yüksek oranda koruyucuu olduğunu söyledi .Keşke ben de biontech olabilseydim .Biz sağlıkçılar ilk kurban sinovac olduk :) umarım antikor oluşmuştur :)
gözükür canım çok rahatlıklaKızlar ben en son beta hcg perşembe günü baktırmıştım 450ydi yarın doktor randevum var acaba kese görünür mü 5+1 olucak bir de sıkışık mı gitmek gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim çok tecrübesizim♀