• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimde kızlar 2. Hamileliğim ilkinden hemen mide bulantısı kusma 9 ay sürdü nerdeyse bunda ise maşallah iştahım bir açıldı sormayın korkuyorum BÖyle giderse kaç kilo alırım artık kaşık agrısı bende de bar ateş basma şişkinlik hiç bir yere sığamıyorum ve çok öfkeliyim bu evde kaldığımız süreçte etkiliyor belki

Benimde kızlar 2. Hamileliğim ilkinden hemen mide bulantısı kusma 9 ay sürdü nerdeyse bunda ise maşallah iştahım bir açıldı sormayın korkuyorum BÖyle giderse kaç kilo alırım artık kaşık agrısı bende de bar ateş basma şişkinlik hiç bir yere sığamıyorum ve çok öfkeliyim bu evde kaldığımız süreçte etkiliyor belki
Ben de kilo alma peşindeyim herkesin sorunu başka 😄😄😄 inşallah bulantımiz hic olmaz çok güzel hamilelik geçiririz

Merhaba kızlar ben inanılmaz gerginim bir dış gebelik bir de düşük yaşamıştım şimdi iğne ilaç bir sürü şey kullanıyorum ama kendimi sakinleştiremiyorum korkularımı kaygılarımı yenemiyorum cuma günü öğrendim hamile olduğumu günler geçmiyor bana da dua edin bu defa bir aksilik olmaz inşallah

Merhaba kızlar ben inanılmaz gerginim bir dış gebelik bir de düşük yaşamıştım şimdi iğne ilaç bir sürü şey kullanıyorum ama kendimi sakinleştiremiyorum korkularımı kaygılarımı yenemiyorum cuma günü öğrendim hamile olduğumu günler geçmiyor bana da dua edin bu defa bir aksilik olmaz inşallah
Canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun çalışmıyorsan bol bol istirahat et artık

Canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun çalışmıyorsan bol bol istirahat et artık
Çalışıyorum ama okullar bir hafta daha tatil en azından bir hafta yatarım ama ikisinde de öğrendikten 9 gün sonra lekelenmem oldu şimdi öyle korkuyorum ki zaman geçmiyor günler bana zulüm oldu

Merhaba benim de bugün özellikle sol tarafımda ağrı oldu. 5+2 deyim. Normal mi sizce sizde de oluyor mu? Daha önce de bir defa düşük yapmıştım tedirgin oldum.
Merhaba, benim 4-5 gündür hep sol tarafımda ağrı oluyor. Sebebini bilmiyorum. Ağrının olduğu ilk gün hastaneye gittim ama doktor bir sorun görmedi. İdrar enfeksiyonu olabilir demişti ama öyle bir şey çıkmadı. Geçmedikçe ben de tedirgin oluyorum. Umarım sizinki de benimki de normal, olağan ağrılardır.

Cuma günü 98 di bugün aynı saatte yeniden yaptırdım 260 çıktı doktor 17 sinde kese için gel dedi ama ben sakin kalamıyorum
Sakin ol canım kendini strese sokma olumlu düşün en çok stres zarar insana zaten sen güzel düşünmeye çalış aynı şeyler olcak diye bişey yok ki 😊 bak Allah sana bir mucize daha nasip etmis güzel düşün hep

İnşallah bu sefer güzel bir hamilelik süreci olur sizin için. Hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız bebekleri :) İlk iki kez aksilik oldu diye bu kez de olacağı anlamına gelmez. Zaten önlem de almışsınız iğneler vs. Bence güzel geçecek, öyle hissettim.

Sakin ol canım kendini strese sokma olumlu düşün en çok stres zarar insana zaten sen güzel düşünmeye çalış aynı şeyler olcak diye bişey yok ki 😊 bak Allah sana bir mucize daha nasip etmis güzel düşün hep
Çok şükrediyorum Evlat hasreti çeken herkese çok dua ediyorum ama böyle her şeyi diğer gebeliklerimle kıyaslıyorum mesela dış gebelikte beta değerim şimdikinden daha çok artmıştı niye böyle oldu falan deyip duruyorum bunda göğüslerim çok ağrımıyor acaba niye diyorum galiba ufaktan sıyırıyorum ☺️

Çok şükrediyorum Evlat hasreti çeken herkese çok dua ediyorum ama böyle her şeyi diğer gebeliklerimle kıyaslıyorum mesela dış gebelikte beta değerim şimdikinden daha çok artmıştı niye böyle oldu falan deyip duruyorum bunda göğüslerim çok ağrımıyor acaba niye diyorum galiba ufaktan sıyırıyorum ☺️
Canım ya. Rabbim hepimize sağlıklı bir gebelik geçirmeyi sağlıkla kucaklarımiza almayı o mükemmel duyguyu tatmayi nasip etsin🥰

Back