2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende sizle aynı durumdayım, ilk dozu vuruldum 10 mayıs ikinci randevjm vardı, hamile kaldım, randevumu erteleyeceğim 3. Aya kadar, henüz dontora gitmedim soramadım
Döllenme döneminde mi aşı oldunuz ben 14 ünde aşı oldum 22 sinde hamile olduğumu öğrendim yani aşı olduğumda gebeydim

Arkadaşlar aşıyla alakalı şöyle duydum bende gebeliğin ilk 3 ayından sonra yaptırılabilir ama ilk 3 ayda bebeğe zarar verebilirmiş tavsiye edilmiyor. bilgisi olan var mi bu konuda
Ben doktoruma sordum .İlk 3 aydan sonra yaptırabilirsin ama biz sorumluluk almıyoruz.Kendi kararıniz.Sonucta bu aşının etkilerinin görülebilmesi için 2 sene geçmesi gerekiyor .Ama ben olsam yaptirirdim ama.biontech yaptırma sakın gebeler için çok tehlikeli,düşüğe sebep olabilir .Sinovac yaptır dedi .Ben de 3 ay dolunca yaptırmayı düşünüyorum .

Benim de 2. Günde 33 çıktı yükselir mi acaba geç döllenme mi ki benim de ya bana değer çok düşük geldi de herkes 300-400 şerden bahsediyor
Birinci gün 81 çıktı iki gün sonra 221 oldu döllenme zamaniyla ilgili bu değer 48 saatsonra 60 veya 70 gibi artıyorsa sorun yok canım tekrarla testi

Ben iki doktora sordum ikisinde ilk üç ay asla dedi bende ikinci dozu almadım ilerleyen dönemde araştıracağım bakalım

Birinci gün 81 çıktı iki gün sonra 221 oldu döllenme zamaniyla ilgili bu değer 48 saatsonra 60 veya 70 gibi artıyorsa sorun yok canım tekrarla testi
Ben ilk öğrendiğimde 10.86ydı 5 mayısta
7 mayısta 33 e çıkmış Dr salı tekrar kan ver dedi

Benim de 2. Günde 33 çıktı yükselir mi acaba geç döllenme mi ki benim de ya bana değer çok düşük geldi de herkes 300-400 şerden bahsediyor
Yükselir inşaAllah canım sen 2 gün sonra tekrar kan ver en az %60 artış göstermesi gerekiyor. Değeri başkası ile kıyaslamak mantıksız çünkü herkesin döllenme zamanı bir değil

Yükselir inşaAllah canım sen 2 gün sonra tekrar kan ver en az %60 artış göstermesi gerekiyor. Değeri başkası ile kıyaslamak mantıksız çünkü herkesin döllenme zamanı bir değil
3 mayıs 0.81
4 mayıs 3.46
5 mayıs 10.89
6 mayıs 18.20
7 mayıs 33.00
Çok azar azar artıyor ya korkyorum bişey olacak diye tedavi ile oldu zaten böyle

3 mayıs 0.81
4 mayıs 3.46
5 mayıs 10.89
6 mayıs 18.20
7 mayıs 33.00
Çok azar azar artıyor ya korkyorum bişey olacak diye tedavi ile oldu zaten böyle
Az artmıyor her gün hemen hemen iki katı artmış çok güzel bence her gün vermeyin belliki çok stres yapıyorsunuz

Kızlar bugün 5 haftam doldu doktora gittik ultrasonda 22 mm keseyi gördü ama bebeği göremedik bu normal mi acaba ?

Selam kizlar, bende sizin araniza katilabildigim icin cok mutluyum. Biz bi ay denedik hemen hamis kaldik. Almanyada kaldigim icin öyle kan verilmiyor istedigim zaman. Doktora gitmisdi hersey yolundaydi, tabi daha kase gözükmüyordu cok erkendi diye. Bidahaki randevum 02.06.. benim bat aslinda yarin, erken gebelik test yapip ögrendim. Simdide cok korkuyorum acaba yarin adet olurumuyum diye. 3 gün arka arka test yaptim ve koyulasdi..

Merhaba kızlar. Bende yeni öğrendim hamile oldugumu. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız yavrularımızı. Bende geçmeyen bir bel ağrısı var yumurtlamadan bir kaç gün sonra başlayan ve halen devam eden. Hatta son günlerde daha da arttı. Normal mi acaba? Sizlerde bel ağrısı yaşayan var mı aranızda?

Hayirli olsun canim, insallah sag salim aliriz kucagmiza bebisleri. Evet benim de belim baya agriyor.

Hayırlı olsun canım hoşgeldin, benimde sırtım ağrıyor, geceleri ateş basıyor terliyorum sanırım tutuldu her yanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…