• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sizin bat ne zamandi?Benim de yarın kontrolüm var ,o yüzden merak ettim .Kese görünür mü benim de ?
Benim 26 nisandı. Ama 26 nisanda beta sadece 30du. Sizin benimkinden önce görünüyor doğum takviminiz. O yüzden görünür bana kalırsa

Teşekkür ederim ilk kaybım değildi ama aynı gün hem düşük yapıp hem dış gebelikten iç kanama geçirince arkadada emzikli bir bebeğin olunca çok çok zordu benim için Elhamdülillah Rabbim yeniden nasib etti. Ben kızıma 4 yıl sonra kavuştum tam tüp bebek sürecine girecekken kendi geldi meleğim seni ve e dişlerini çok iyi anlıyorum. Rabbim korktuklarından emin kılsın gönlünü ferahlatsın. Değerin güzel artmış merak etme

Bera daha yüksek çıkıyor ikiz olunca doktorum 250 çıkması gerek düşük olursa ara hemen beni demişti dış gebelik ihtimaline karşı. Şaşırdım 623 görünce 🥰

Bebeğin anneye tutunma dönemi olduğu için belki seni zorlamıştır uzun yürüyüş. Doktorunu bilgilendir eğer ağrın geçmezse

Arrtı elhamdülillah 7.9-63-623

Korkma canım birşey olmamıştır Allahın izni ile evet bebeğin anneye tutunma dönemi olduğu için hoplamak,zıplamak,yükseğe uzanmak,ıkınmak bunlara dikkat etmek gerekiyor ama bu söylediklerim süreli ve şiddetli yapılırsa sıkıntı olabilir
Cnm sen erken mi öğrendin gebeliğini 3. Haftalık yazıyor ben yeni üyeyim gözümden kaçmış olabilir 🤔

Selam canım Ben de İstanbul Tuzla'da yaşıyorum.Hayirli olsun bebeğin🌿 Tüp bebekle hamile kaldım 💚 Ben de doktor arıyorum wm Medical Park Pendik te bir doktor buldum yorumları iyi Neslihan Alan ona randevu buldum yogunmus baya en erken 20 Mayıs'ta buldum.Memnunnkalirsam yazarım sanada.

Selam canım Ben de İstanbul Tuzla'da yaşıyorum.Hayirli olsun bebeğin🌿 Tüp bebekle hamile kaldım 💚 Ben de doktor arıyorum wm Medical Park Pendik te bir doktor buldum yorumları iyi Neslihan Alan ona randevu buldum yogunmus baya en erken 20 Mayıs'ta buldum.Memnunnkalirsam yazarım sanada.
Mutlaka haber bekliyorum canım senin de bebek haberin hayırlı olsun 🥰🥰 ben de Pendik bölge de Salim doğan cüceloğlu diye bir doktor buldum ondan randevu aldım ben de memnun kalırsam sana yazarım😉

Cnm sen erken mi öğrendin gebeliğini 3. Haftalık yazıyor ben yeni üyeyim gözümden kaçmış olabilir 🤔
Yok benim geç döllenme oldu canım. Bat 24nisandı 4 günlük gecikmeyle 7.9du değerim çok yeniydi öğrendiğimde yani

Yok benim geç döllenme oldu canım. Bat 24nisandı 4 günlük gecikmeyle 7.9du değerim çok yeniydi öğrendiğimde yani
Hayırlı olsun cnm bende bekliyorum bu ay ilk denedik 9 mayıs bat 5 yaşında bir kızım var Bakalım hakkımızda hayırlısı inş

Hayırlı olsun cnm bende bekliyorum bu ay ilk denedik 9 mayıs bat 5 yaşında bir kızım var Bakalım hakkımızda hayırlısı inş
Teşekkür ederim. Benimde 2.5 yaşında bir kızım var Allah bağışlarla. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah

Merhabalar bende çok yeniyim sat 4 nisan
1.beta 52
2.beta 148
3yü 3 gün sonra ver dedi doktorum sata göre 4+3 çıkıyorum insallah sağlıklısıyla Allah tamamına erdirsin hepimizi🙏🏻 Benim gibi olan var mı

Bende dün öğrendim 🙈🥰 oğlumda idrar testlerde çıkmamıştı adetim geçmesine rağmen,geç döllenme olmuştu. Bu sefer 5 gün kala yaptım ve çift çizgi. 9 aydır deniyorduk gidip gelip testime bakıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻😌. Ama henüz onaylayamadın eşim Covid pozitif dışarı çıkamıyoruz 😆. Kendi doğum günüm 12 ocak inşallah bebişim hediyem olucak 🥰🥰🥰

Back