Benim de 87 çıkmıştı . Bugün 177 cıktı . İnşaallah katlanarak artar87 çıktı canım 1 Mayısta 30 çıkmıştı akşam üzeri yaptırmıştık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 87 çıkmıştı . Bugün 177 cıktı . İnşaallah katlanarak artar87 çıktı canım 1 Mayısta 30 çıkmıştı akşam üzeri yaptırmıştık
Amin inşallah çok sevindim senin adına demek aramızda iki gün var inşallah isteyen herkese nasip olurBenim de 87 çıkmıştı . Bugün 177 cıktı . İnşaallah katlanarak artar
Ayy ben de çok sevindim Amin canımAmin inşallah çok sevindim senin adına demek aramızda iki gün var inşallah isteyen herkese nasip olur
Sizin bat ne zamandi?Benim de yarın kontrolüm var ,o yüzden merak ettim .Kese görünür mü benim de ?Kızlar benim de yarın doktor randevum var. Betanın en kötü 2300lerde olması gerekiyor. Belki keseyi de görebiliriz.
Benim 26 nisandı. Ama 26 nisanda beta sadece 30du. Sizin benimkinden önce görünüyor doğum takviminiz. O yüzden görünür bana kalırsaSizin bat ne zamandi?Benim de yarın kontrolüm var ,o yüzden merak ettim .Kese görünür mü benim de ?
Benim bat 1 Mayıs ti .Görünür inşallah ..Çok sabırsızimBenim 26 nisandı. Ama 26 nisanda beta sadece 30du. Sizin benimkinden önce görünüyor doğum takviminiz. O yüzden görünür bana kalırsa
1 Mayısta 30, bugün de 87 çıktı benim değerim 17 Mayısta görebiliriz belki keseyi dedi doktorum acele etmeyin kızlar aynı sayılırızBenim bat 1 Mayıs ti .Görünür inşallah ..Çok sabırsızim
Betaya bağlı. Görünür inşallahBenim bat 1 Mayıs ti .Görünür inşallah ..Çok sabırsızim
Cnm sen erken mi öğrendin gebeliğini 3. Haftalık yazıyor ben yeni üyeyim gözümden kaçmış olabilirTeşekkür ederim ilk kaybım değildi ama aynı gün hem düşük yapıp hem dış gebelikten iç kanama geçirince arkadada emzikli bir bebeğin olunca çok çok zordu benim için Elhamdülillah Rabbim yeniden nasib etti. Ben kızıma 4 yıl sonra kavuştum tam tüp bebek sürecine girecekken kendi geldi meleğim seni ve e dişlerini çok iyi anlıyorum. Rabbim korktuklarından emin kılsın gönlünü ferahlatsın. Değerin güzel artmış merak etme
Bera daha yüksek çıkıyor ikiz olunca doktorum 250 çıkması gerek düşük olursa ara hemen beni demişti dış gebelik ihtimaline karşı. Şaşırdım 623 görünce
Bebeğin anneye tutunma dönemi olduğu için belki seni zorlamıştır uzun yürüyüş. Doktorunu bilgilendir eğer ağrın geçmezse
Arrtı elhamdülillah 7.9-63-623
Korkma canım birşey olmamıştır Allahın izni ile evet bebeğin anneye tutunma dönemi olduğu için hoplamak,zıplamak,yükseğe uzanmak,ıkınmak bunlara dikkat etmek gerekiyor ama bu söylediklerim süreli ve şiddetli yapılırsa sıkıntı olabilir
Ben İstanbul Tuzla’da yaşıyorum. Gebeliğimi öğreneli 1 hafta oldu. Fellik fellik kadın doğum doktoru arıyorum. Burda hiç çevrem filan da yok bana keşke birilerini önerebilseniz ne güzel olurdu.
Mutlaka haber bekliyorum canım senin de bebek haberin hayırlı olsun ben de Pendik bölge de Salim doğan cüceloğlu diye bir doktor buldum ondan randevu aldım ben de memnun kalırsam sana yazarımSelam canım Ben de İstanbul Tuzla'da yaşıyorum.Hayirli olsun bebeğin Tüp bebekle hamile kaldım Ben de doktor arıyorum wm Medical Park Pendik te bir doktor buldum yorumları iyi Neslihan Alan ona randevu buldum yogunmus baya en erken 20 Mayıs'ta buldum.Memnunnkalirsam yazarım sanada.
Yok benim geç döllenme oldu canım. Bat 24nisandı 4 günlük gecikmeyle 7.9du değerim çok yeniydi öğrendiğimde yaniCnm sen erken mi öğrendin gebeliğini 3. Haftalık yazıyor ben yeni üyeyim gözümden kaçmış olabilir
Hayırlı olsun cnm bende bekliyorum bu ay ilk denedik 9 mayıs bat 5 yaşında bir kızım var Bakalım hakkımızda hayırlısı inşYok benim geç döllenme oldu canım. Bat 24nisandı 4 günlük gecikmeyle 7.9du değerim çok yeniydi öğrendiğimde yani
Teşekkür ederim. Benimde 2.5 yaşında bir kızım var Allah bağışlarla. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllahHayırlı olsun cnm bende bekliyorum bu ay ilk denedik 9 mayıs bat 5 yaşında bir kızım var Bakalım hakkımızda hayırlısı inş
Hayırlı olsun..Kızlar merhaba biz bugün nokta kadar kesemizi gördük
4+6 görürsünüz inşallahHayırlı olsun..
kaç haftadasın canım. ben de bugün gideceğim doktora ben de görürüm inşallah..