Benim de gecikmeden 1 gün sonra 23 çıktı cok mu kotu değer4. Günümde 15 çıkmıştı benim sıkıntı yok bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de gecikmeden 1 gün sonra 23 çıktı cok mu kotu değer4. Günümde 15 çıkmıştı benim sıkıntı yok bence
Bende cok korkuyorum reglim 1 gün gecti değerim 23 cıktı sizce artış olurm
Maşallah ne güzel değerleriniz benim 4 gün gecikmiştim test yaptırdığımda 30 çıkmıştı ayın 17 sine randevu almıştım kadın doğuma ama eşim dayanamadı bugün gittik gebelik var deyince araya aldı bizi sağolsun doktor kan verdim şimdi öğleden sonra sonucu almaya gidicem doktora... Bi şansını dene istersen sende konuş doktorlaMerhaba ocak anneleri Cumartesi günü beta hcg 115’ti dün yani pazartesi günü kan aldırdım beta 275 çıktı. Sat 7 Nisan bat 5 mayıs. Sizce nasıl değerlerim ? 17 Mayıs’a aldım kadın doğum randevusunu. O zamana kadar beklemek zor valla
Çok teşekkür ederim. Bana da değerlerim biraz yüksek geliyor. Yumurtlama günü 18’iydi. Bu kadar kısa sürede böyle artması normaldir inşallah. Biz doktora gitmek için özellikle beklemek istedik. O tarihlerde keseyi görebiliriz diyeMaşallah ne güzel değerleriniz benim 4 gün gecikmiştim test yaptırdığımda 30 çıkmıştı ayın 17 sine randevu almıştım kadın doğuma ama eşim dayanamadı bugün gittik gebelik var deyince araya aldı bizi sağolsun doktor kan verdim şimdi öğleden sonra sonucu almaya gidicem doktora... Bi şansını dene istersen sende konuş doktorla
Belki takviye falan verirdi ama sizin tercihiniz tabi sağlıkla gelsinÇok teşekkür ederim. Bana da değerlerim biraz yüksek geliyor. Yumurtlama günü 18’iydi. Bu kadar kısa sürede böyle artması normaldir inşallah. Biz doktora gitmek için özellikle beklemek istedik. O tarihlerde keseyi görebiliriz diye
Ne takviyesi veriyorlar? Folik asit kullanıyorum epey zamandır. İlk gebeliğim olduğu için yeniyim de daha pek bir fikrim yokBelki takviye falan verirdi ama sizin tercihiniz tabi sağlıkla gelsin
Merhaba, adetimin üzerinden 4gün geçmişti ki bir rüya gördüm eşim elinde bir bebek onu biberonla bekliyordu hayatim çocuğumuz acıkmış diordu,arkadaş önerisi ile test yaptım ilki silik çıktı, ikincisini sabah aç olarak yaptım..Çok duygulandım çünkü rahim ağzı kanseri tedavisi ardından gebe kalmam bir mucizeydi.Testin ardından iki gün sonra kan testi yaptırarak emin oldum. Artık 5hafta 3günlük gebeyim. Allah isteyen herkese nasip etsin dilerim..Mucizemi beklerken...Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2022
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Gözünüz aydın. Sağlıkla doğar inşallah :)Merhaba, adetimin üzerinden 4gün geçmişti ki bir rüya gördüm eşim elinde bir bebek onu biberonla bekliyordu hayatim çocuğumuz acıkmış diordu,arkadaş önerisi ile test yaptım ilki silik çıktı, ikincisini sabah aç olarak yaptım..Çok duygulandım çünkü rahim ağzı kanseri tedavisi ardından gebe kalmam bir mucizeydi.Testin ardından iki gün sonra kan testi yaptırarak emin oldum. Artık 5hafta 3günlük gebeyim. Allah isteyen herkese nasip etsin dilerim..Mucizemi beklerken...
Burdan deneyimli anne adaylarına sormak isterim..Hangi aya kadar yüzüstü yapabiliriz.. :))
Merhaba, adetimin üzerinden 4gün geçmişti ki bir rüya gördüm eşim elinde bir bebek onu biberonla bekliyordu hayatim çocuğumuz acıkmış diordu,arkadaş önerisi ile test yaptım ilki silik çıktı, ikincisini sabah aç olarak yaptım..Çok duygulandım çünkü rahim ağzı kanseri tedavisi ardından gebe kalmam bir mucizeydi.Testin ardından iki gün sonra kan testi yaptırarak emin oldum. Artık 5hafta 3günlük gebeyim. Allah isteyen herkese nasip etsin dilerim..Mucizemi beklerken...
Burdan deneyimli anne adaylarına sormak isterim..Hangi aya kadar yüzüstü yapabiliriz.. :))
Kanser tedavisinin ardından böyle bir mucize size ne iyi gelmiştir Sağlıkla büyütürsünüz inşallah
Benim de gecikmeden 1 gün sonra 23 çıktı cok mu kotu değer
Değeriniz güzel artmış MaşaAllahMerhaba ocak anneleri Cumartesi günü beta hcg 115’ti dün yani pazartesi günü kan aldırdım beta 275 çıktı. Sat 7 Nisan bat 5 mayıs. Sizce nasıl değerlerim ? 17 Mayıs’a aldım kadın doğum randevusunu. O zamana kadar beklemek zor valla
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasib etsin bebek ne kadar izin verirse o kadar yatabilirsiniz demişti bir doktor zaten bir süre sonra yatamıyorsunuz tedaviniz devam ediyor mu yoksa tamamen iyileştiniz mi. Allah Şafi ismi ile tüm hastalara şifa versin amin.Merhaba, adetimin üzerinden 4gün geçmişti ki bir rüya gördüm eşim elinde bir bebek onu biberonla bekliyordu hayatim çocuğumuz acıkmış diordu,arkadaş önerisi ile test yaptım ilki silik çıktı, ikincisini sabah aç olarak yaptım..Çok duygulandım çünkü rahim ağzı kanseri tedavisi ardından gebe kalmam bir mucizeydi.Testin ardından iki gün sonra kan testi yaptırarak emin oldum. Artık 5hafta 3günlük gebeyim. Allah isteyen herkese nasip etsin dilerim..Mucizemi beklerken...
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasib etsinMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım ve 28 nisanda hamile olduğumu öğrendim kısmetse ocak annesiyim avcılara yakın hastane ve doktor tavsiyesine ihtiyacım var