• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba, bir kaç gündür sabahları bel ağrısıyla uyanıyorum, gün içerisinde geçiyor. İlk hamileliğimde böyle bir durum yaşamamıştım. Dış gebelik belirtisi falan değildir umarım, kalp atışını duyana kadar içim rahat etmeyecek galiba...
Kasım ayında hem iç hen dış gebelik aynı anda yaşadım ikisindende haberim yoktu normal regl olmaya devam ediyordum çünkü hiçbir belirti vermedi dış gebelik ta ki iç kanama geçirene kadar. Rabbim kimseye yaşatmasın. Kötüyü düşünmeyin hemen değer artışınız düzenli ise sorun yoktur inşaAllah

Kasım ayında hem iç hen dış gebelik aynı anda yaşadım ikisindende haberim yoktu normal regl olmaya devam ediyordum çünkü hiçbir belirti vermedi dış gebelik ta ki iç kanama geçirene kadar. Rabbim kimseye yaşatmasın. Kötüyü düşünmeyin hemen değer artışınız düzenli ise sorun yoktur inşaAllah
Çok çok geçmiş olsun, inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Bir yıldır uğraşıyordum hamile kalmak için sanırım o yüzden kaybetme korkusu var içimde. Değerim 27 den 87 ye yükselmişti en son Cumartesi günü daha sonra baktırmadım. Haftaya doktor randevum var bakalım inşallah yolundadır her şey...

Merhaba 27.04de bhcg 7.9 30.04de bhcg 63.9 04.05de bhcg 623.7 çıktı kızlar. Doktorum ayın 4ünde kan ver 250lerde çıkması gerek demişti iki katı çıkmış değerim acaba ikiz mi diye düşünmeye başladım🥰
Beta değeriyle ikizin ilgisi oluyor mu? Eğer öyleyse sizin ikiz olabilir epey artmış çünkü 🥰

Arkadaşlar merhaba, hareket durumunuz nasıl? Yürüyüş yapmakla ilgili doktorlarınız bir şeyler söyledi mi? Ben bugün 1 buçuk saat kadar yürüdükten sonra şiddetli kasık ağrısı ve acısı başladı tek tarafımda. Hala da devam ediyor. Acaba çok hareket etmek bir zarar vermiş midir diye endişe ettim. Önceki günlerde böyle bir rahatsızlığım olmamıştı. Sıradan bir ağrı mı yoksa bir sıkıntı olabilir mi bilemedim.

Çıkan değer kötü veya değil gibi bir yorum yapamayız çünkü herkesin döllenme zamanı bir değil benim gecikmenin 4.gününde 7.9 çıktı bu değere bakarak kötü diyemez kimse 2 gün arayla tekrar test yaptırıp düzenli bir artış var mı ona bakmak gerekiyor sağlıklı bir gebelikte düzenli artış gözlemlenir
Sizin değeriniz arttımı peki o zaman bende kötü düşünmiyeyim

Çıkan değer kötü veya değil gibi bir yorum yapamayız çünkü herkesin döllenme zamanı bir değil benim gecikmenin 4.gününde 7.9 çıktı bu değere bakarak kötü diyemez kimse 2 gün arayla tekrar test yaptırıp düzenli bir artış var mı ona bakmak gerekiyor sağlıklı bir gebelikte düzenli artış gözlemlenir

Ne takviyesi veriyorlar? Folik asit kullanıyorum epey zamandır. İlk gebeliğim olduğu için yeniyim de daha pek bir fikrim yok 🤗
Bugün birsürü kan istedi doktorum çok ilgili neşeli biriydi 😊 testlerin bı tanesi 10 gün sonra çıkıyomuş. artışın çok güzel 17 Mayısta keseyi görürüz dedi 😊

Merhaba kızlar benim bu halim bıkacak hiç bilmiyorum. Gerçekten sakınılan göze çöp batıyor galiba. Ben 5. Haftanın içindeyim. Bugün annem beni aşırı sinirlendirdi yatat pozisyonda bağırdım. Birden sinirden delirecek gibi oldum kasıklarıma kramp girdi. Sonra biraz rahatlarım diye dışarı çıkıp dolaşayım yürüyüş yapayım dedim apartmanın çıkışında arkam dönük aynaya bakarak geri geri yürüyordum. Ayağım birden boşa bastı merdivene. Az kalsın düşüyordum. Sonra bisikletle bir çocuk birden bana çarptı şiddetli değil kaçtım ama ayağıma çarptı. Kızlar birşey olmuş mudur ben çok korkuyorum. İşk aylarda ani hareketlerden sakının diyorlar çünkü ben pat diye boşa bastım.

Merhaba kızlar benim bu halim bıkacak hiç bilmiyorum. Gerçekten sakınılan göze çöp batıyor galiba. Ben 5. Haftanın içindeyim. Bugün annem beni aşırı sinirlendirdi yatat pozisyonda bağırdım. Birden sinirden delirecek gibi oldum kasıklarıma kramp girdi. Sonra biraz rahatlarım diye dışarı çıkıp dolaşayım yürüyüş yapayım dedim apartmanın çıkışında arkam dönük aynaya bakarak geri geri yürüyordum. Ayağım birden boşa bastı merdivene. Az kalsın düşüyordum. Sonra bisikletle bir çocuk birden bana çarptı şiddetli değil kaçtım ama ayağıma çarptı. Kızlar birşey olmuş mudur ben çok korkuyorum. İşk aylarda ani hareketlerden sakının diyorlar çünkü ben pat diye boşa bastım.
İlk gebeliğin galiba endişe etme hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Bunlar küçük şeyler Allah büyüğünden korusun zaten boşuna evham yapma bebisler korunaklı sividalar kolay kolay bir şey olmaz😊

İlk gebeliğin galiba endişe etme hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Bunlar küçük şeyler Allah büyüğünden korusun zaten boşuna evham yapma bebisler korunaklı sividalar kolay kolay bir şey olmaz😊
Evet ilk gebeliğim internette atlamalı zıplamalı sporlar yapmayın yazıyor benim de atlama gibi bi etki oldu sonuçta bir ayağım boşa geldi o yüzden korktum

Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasib etsin🥰 bebek ne kadar izin verirse o kadar yatabilirsiniz demişti bir doktor zaten bir süre sonra yatamıyorsunuz 🥰tedaviniz devam ediyor mu yoksa tamamen iyileştiniz mi. Allah Şafi ismi ile tüm hastalara şifa versin amin.
Tedavim tamamlanmıştı Allah büyük demisti dr iyileştikten 6ay sonra gelen mucizemiz..

Çok çok geçmiş olsun, inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Bir yıldır uğraşıyordum hamile kalmak için sanırım o yüzden kaybetme korkusu var içimde. Değerim 27 den 87 ye yükselmişti en son Cumartesi günü daha sonra baktırmadım. Haftaya doktor randevum var bakalım inşallah yolundadır her şey...
Teşekkür ederim ilk kaybım değildi ama aynı gün hem düşük yapıp hem dış gebelikten iç kanama geçirince arkadada emzikli bir bebeğin olunca çok çok zordu benim için Elhamdülillah Rabbim yeniden nasib etti. Ben kızıma 4 yıl sonra kavuştum tam tüp bebek sürecine girecekken kendi geldi meleğim seni ve e dişlerini çok iyi anlıyorum. Rabbim korktuklarından emin kılsın gönlünü ferahlatsın. Değerin güzel artmış merak etme
Beta değeriyle ikizin ilgisi oluyor mu? Eğer öyleyse sizin ikiz olabilir epey artmış çünkü 🥰
Bera daha yüksek çıkıyor ikiz olunca doktorum 250 çıkması gerek düşük olursa ara hemen beni demişti dış gebelik ihtimaline karşı. Şaşırdım 623 görünce 🥰
Arkadaşlar merhaba, hareket durumunuz nasıl? Yürüyüş yapmakla ilgili doktorlarınız bir şeyler söyledi mi? Ben bugün 1 buçuk saat kadar yürüdükten sonra şiddetli kasık ağrısı ve acısı başladı tek tarafımda. Hala da devam ediyor. Acaba çok hareket etmek bir zarar vermiş midir diye endişe ettim. Önceki günlerde böyle bir rahatsızlığım olmamıştı. Sıradan bir ağrı mı yoksa bir sıkıntı olabilir mi bilemedim.
Bebeğin anneye tutunma dönemi olduğu için belki seni zorlamıştır uzun yürüyüş. Doktorunu bilgilendir eğer ağrın geçmezse
Arrtı elhamdülillah 7.9-63-623
Korkma canım birşey olmamıştır Allahın izni ile evet bebeğin anneye tutunma dönemi olduğu için hoplamak,zıplamak,yükseğe uzanmak,ıkınmak bunlara dikkat etmek gerekiyor ama bu söylediklerim süreli ve şiddetli yapılırsa sıkıntı olabilir

Back