2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah.

Kolay gelsin tatlı anneler!

Herkesin keyfi yerindedir inşallah.

Çok şükür biz iyiyiz.

Tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyoruz. Yavru sürekli yuvarlanıyor. Sonsuz şükürler olsun inşallah Büyük Allahım…

Pazartesi kontrolü vardı. Çok beğendi doktor, çok şükür.

Burada bir arkadaş RSV aşısından bahsetmişti. Geçen ay sormuştum. Tatile gideceğiz diye bu aya ertelemiştik. Dün ilk dozu oldu. Dünden beri huysuz ve burun akıntısı var aşının yan etkisi. Bu aşıyı araştırın isterseniz. Özellikle prematüre bebeklerin raporu var, ücretsiz. Normal bebeklere ücretli olabilir.

Sağlıklıyız, huzurluyuz, umutluyuz şükürler olsun inşallah Rabbime bugünlerimize…

Herkese sağlık ve mutluluk dolu anlar diliyorum…

Selam kızlar bayadır yazamamıştım. Ilk gribini yasiyor bizimki ne yazik ki benden bulasti ates var cok huzursuz ediyor beni ya. Gece 4 ten beri ugraslardayiz. Calpol da dusuremiyor pek. Aşı atesinde de etkili olmamisti. Zibinla dolastiriyorum genelde. Kilo 8.5 oldu ama ne emeklerle. Surekli yeme plani yaparak ve yesin diye sekilden sekile girerek yemeyen cocuk zormus gercekten hak verdim diyenlere bu arada soran arkadaslar vardi gec oldu ama cevap yazayim 9. Ay asisi bizde rahat gecti sukur sizin bebelerin atesi genelde kac gun surdu. Grip nezle vs atlatan bebegi olan var mi aramizda?

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Merhaba canım çook geçmiş olsun öncelikle benim kızımda geçen aylarda faranjit oldu sonra ben grip oldum benden bi daha bulaştı sonra eşimden tekrar derken nerdeyse 3 hafta hasta kaldı çocuk hiçbi yere de gitmemize rağmen.
Ateş olduğunda calpolle birlikte antibiyotik başladığımız için kısa sürede düşüyor ateşi.
Mesela 2 hafta önce yine ateşlendi dişten sandık biz daha bitane yeni çıktı dişimiz doktoru aradım 38 oldu çünkü getir dedi calpol vermeme rağmen 37.7 ye düştü meğer boğazında kızarıklık varmış bu sefer orda iğne yaptı antibiyotik verdi fitil yazdı bide daha çabuk etki eder diye ama o kadar hareketli ki nasıl fitil atarım bilmiyorum.
Tekrardan geçmiş olsun canım hiçbi çocuk hasta olmasın evin tadı tuzu kaçıyor

Size de cok gecmis olsun ne kadar üst üste gelmiş cok yipratmistir sizi.
Bizim ates 38.8 i gorunce ilik dus ve ibuprofen şurup verdim sukur su an düştü. Gece takip edeceğim tekrar cikarsa sabah acile gidecegiz mecburen bizimki buyuk ihtimal viral bir hastalik. İnşallah cabuk gecer

Günaydın mutlu pazarlar tatlı anneler!
Geçen haftaki doktor kontrolünde doktor fantomalt yazmıştı. Mama ile karıştırmak içinmiş.

Yavrumuzu çok etkiledi, çok üzülüyorum. Normalde tık diye gazını çıkaran bebek gazını çıkaramıyor.

Uykusunu uyuyamıyor.

3 gündür çok yoruluyoruz.

Kendisi uyuyamadıkça sinirleniyor tabii.

Ben de çok üzülüyorum.

Merhaba ne için yazdı bunu peki ben tam anlayamadım

merhaba herkese biz 9. Ay kontrolüne gitmedik neredeyse 10 a girecek gerçi.

Bu aylarda kaç öğün nasıl besliyorsunuz bebişleri acaba.

merhaba herkese biz 9. Ay kontrolüne gitmedik neredeyse 10 a girecek gerçi.

Bu aylarda kaç öğün nasıl besliyorsunuz bebişleri acaba.
Merhaba
Sabah erkenden mama.
Üzerine yumurta,labne,ekmek içi,tereyağ ya da zeytinyağ. Yediği kadar işte.
Öğlen kabak,kapya,kereviz,enginar,patates gibi sebzelerle birlikte yoğurt.
Akşamüstü meyve.
Akşam bizim yediklerimizden köfte,balık,tavuk dokunuyor,pilav,makarna ve yoğurt ne tırtıklarsa artık.
Yemek sonrası mama ve uyku.
Gece 12’de bazen yulaflı bazen irmikli mama.

Bir de hipp denemek istiyorum nasip olursa.

Bu saydıklarıma aldanma, uzatıyorum da canı isterse bir kaç kaşık yiyor işte.

Çorba asla istemiyor!!!

Tüm yavrular iştahlı, yedikleri içtikleri şifa olsun inşallah.

Sağolun kızlar bende ara öğün emme oluyor uyku öncesi oluyor sadece. Öğünleride 2 anca yedirebiliyorum. Alerjik bebek olduğu için hep ona özel yapıyorum bugün bi köfte deniyim kuşuma.

Merhabalar bende uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir. Kızım 10 aylık oldu çok şükür. Hastalıktan kurtulamadık bir türlü abla hasta oluyor ona bulaştırıyor ondan bana derken hop bi bakıyoruz yine ablamız hasta başa sarıyoruz. Benim iki kızımda alerjik. Büyük kızımda inanılmaz zorlandım ek gıda sürecinde o yüzden bu kez kızımada kendimede bunu yaşatmak istemedim 4.aydan itibaren hacamat yaptırdım ve hemen diyeti bıraktım o gün bu gündür bir daha sorun yaşamadık şifa oldu elhamdülillah özgürce korkmadan her şeyi veriyorum çok şükür. Alerjik bebeği olanlar bir araştırın derim harcamat yaptırmayı

Merhaba bebeğinizin gözündeki kanal tıkanıklığı geçti mi

selam herkese iyisinisdir insallah. Bizim kiz uzun zamandir 8-9 arasi derin uykusuna dalardi ama su 3-4 gundur yeni adet cikti. 8de uyuyor yataga koyar koymaz uyanip agliyor asla tekrar yatmiyor sonra 11e kadar bu sekilde bir odaya bir salona. psikolojik deli olcam gecicidir insallah. Dislerle ilgili bir durum degil yeni cikti ust disleri de suan baska gorunen yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…