2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet KKK olduk.ates olmadı şükür atlattık.ama bize isteğe bağlı demediler hiç.
Bizde bugün yaptırdık bizim hemşire sağlık bakanlığı Suriye'den gelip bölge de ikamet edenlerin ve vakalar varmış çocuklar yoğun olan bölgelerde yapılsın denmiş zorunlu degildi kendi özel doktorunuza sordum yaptirin bölgenizde vaka var demekki dedi bizde yaptırdık şimdilik ateş falan yok ama huzursuz bayağı

Sevgili anneler uyku egitimi alan varmi aranızda.artik uykusuzluktan zombi oldum.2 cocukla cok zorlanıyorum.instg.da cok güzel yorumlar var hep gercekten oyle mi ben becerebilirmiyim bilmiyorum ama uyumakta istiyorum artık.9 ay oldu ama uykuda düzelme hiç yok tam tersi kötüye gidiyoruz.ayrica okul açıldı açılalı ablamız surekli hastalık getiriyor durum kötü anlayacağınız bizde.

Kıyamam.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Uyku eğitimi almadık.
Kendim çok çabalıyorum yalan değil.
Her gün aynı saatte uyutup uyandırıyorum.
Gündüz düzenimiz yok ama akşam bozmamakta çalışıyorum.

Selamlar güzel anneler, ilk bebeğimi 1 ay önce kucağıma aldım bebeğim sık sık pişik oluor maalesef kirli bezini uzun süre de tutmuorum aslında ama yine de oluor bunu nasıl engelleyebilirim? Şu an pişiği yok hazır oluşmadan kullanayım diyorum

Merhaba öncelikle sağlıkla büyüt canım bebeğini :) pişik önleyici merhem kullanıyor musun?

Hayır kullanmıyorum şu an birkaç markaya baktım ama fiyatları epey pahalıymş sizce hangisi iyi hangisini almalıym
ben bepanthol baby pişik merhemi kullanıyorum. Pişiği önlemede oldukça başarılı fiyat olarakta pahalı olarak düşünmeyin sonuçta bebeğimize kullanıyoruz

ben bepanthol baby pişik merhemi kullanıyorum. Pişiği önlemede oldukça başarılı fiyat olarakta pahalı olarak düşünmeyin sonuçta bebeğimize kullanıyoruz
Evet orası öyle aslında bu akşam aldırayım hemen deneyelim o zaman umarm faydasını görürüm çok teşekkürler:)

Evet orası öyle aslında bu akşam aldırayım hemen deneyelim o zaman umarm faydasını görürüm çok teşekkürler:)
dene canım rica ederim ayrıca hem etki hem içerik olarak en iyisi bence bepanthol çevremde olan arkadaşlarımada önerdim onlarda çok memnun kalmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…