Desitin de kullanabilirsiniz. Mavisi pisik olmasin diye, moru pisik olursa. Mutlaka bisey kullanin ama her seferinde bol bol surun yazik bebise cani yanmasin. Gule gule buyusunSelamlar güzel anneler, ilk bebeğimi 1 ay önce kucağıma aldım bebeğim sık sık pişik oluor maalesef kirli bezini uzun süre de tutmuorum aslında ama yine de oluor bunu nasıl engelleyebilirim? Şu an pişiği yok hazır oluşmadan kullanayım diyorum
Benimki de bir haftadır öyle. Yatağa koyduğum an sanki diken varselam herkese iyisinisdir insallah. Bizim kiz uzun zamandir 8-9 arasi derin uykusuna dalardi ama su 3-4 gundur yeni adet cikti. 8de uyuyor yataga koyar koymaz uyanip agliyor asla tekrar yatmiyor sonra 11e kadar bu sekilde bir odaya bir salona. psikolojik deli olcam gecicidir insallah. Dislerle ilgili bir durum degil yeni cikti ust disleri de suan baska gorunen yok gibi
Arkadaşlar merhaba, epeydir uğrayamadım buralara. Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Hasta olanlarınız varmış, acil şifalar diliyorum. 9. ay bitmesine rağmen bizim kızın hala hiç dişi çıkmadı. Bizim gibi dişi çıkmayan kaldı mı acaba başka? Bir ay önce çok ateşlendiği bir hafta olmuştu, sonrasında diş çıkarıyor sandık alt damağında bir beyazlık oluştu ancak o beyazlık da kayboldu. Hiç anlamadık.
Bizimki tam 10 aylık olduğu gün alt 2 dişi damağını yardıArkadaşlar merhaba, epeydir uğrayamadım buralara. Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Hasta olanlarınız varmış, acil şifalar diliyorum. 9. ay bitmesine rağmen bizim kızın hala hiç dişi çıkmadı. Bizim gibi dişi çıkmayan kaldı mı acaba başka? Bir ay önce çok ateşlendiği bir hafta olmuştu, sonrasında diş çıkarıyor sandık alt damağında bir beyazlık oluştu ancak o beyazlık da kayboldu. Hiç anlamadık.
Çok geçmiş olsun hemencik iyileşin insallahMutlu akşamlar tatlı anneler!
Tüm yavrulara anne ve babalara sağlık ve huzur diliyorum.
Pazartesi 2. Doz menenjit aşısı olduk.
Ateşiydi, uykusuzluğu da derken tam toparlandık ki eşim sağ olsun üşütmüş, eve geldi, önce yavruya sonra da bana geçti.
Kocacım iyileşti çok şükür.
Ama yavru ve ben hâla toparlanamadık maalesef. Hem sümüklüyüz hem öksürüklü. Her ikimiz de öyle öksürüyoruz ki Tövbe Ya Rabbim sigara içenler gibiyiz. Şu anda bile kocam daha yok, yavru kendi odasında ben yatak odasındayım her ikimiz de öhööö öhööö öhö!!!
Sabahtan beri sadece 3 bardak su içebildim resmen bıçaklar var boğazımda.
Allahım beterinden korusun inşallah biraz zorlanıyoruz maalesef. İlaç ve şurup da vermedim korktum. Bana zaten yasak her türlü ilaç. Kronik hastalığımdan dolayı…
Allahım yardımcımız olsun inşallah. Tüm yavrulara ve ana babalara şifalar ve kolaylıklar versin inşallah.
İyi geceler tatlı anneler!
Çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun hemencik iyileşin insallah❤
Çok geçmiş olsun nasılsınız suan bebiş nasıl iyimiGene geldim tatlı anneler!
Gece gece sizi rahatsız ediyorum da haber vereyim dedim.
Sabah kayınvalidede de kahvaltıdaydık. İşte şu hastalıkta ne zorlandığımı anlattım. Öyle bir anda kocamın abisi covid testi yapmak istedi. Biz de kabul ettik. Önce kocam, sonra ben, en son da ağlatarak da olsa yavruya test yaptık. Hooop üçümüz de pozitif çıktık. Biz az önce devlet hastanesinde test verdik. Yavruya üniversite hastanesi çocuk acil bakıyormuş. Saat akşamüstü 4ten beri üniversite çocuk acilin izole odasında bekliyoruz.
En ağır geçiren bendim. Burun kanamalarım hiç durmamıştı, sesim komple kesildi ve hiç bir şey yiyemezdim. Çok şükür sesim çıkıyor artık.
Bakalım neler olacak?
Allahım bize ve tüm hastalara acil şifalar ve yardım etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyoruz.Çok geçmiş olsun nasılsınız suan bebiş nasıl iyimi
Cok gecmis olsun. Bu yaz biz de olduk. En agir ben gecirdim. Bebisler cok sukur ki kolay atlatiyor. Biz de en gec olanlardaniz ama ummadigin anda oluveriyorsun iste:) Olduk kurtuldukÇok teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyoruz.
Eve geldik, banyo yapıp yavruyu yatırdık. Yavru ve kocam iyi çok şükür. Benim hâla burnum akıyor.
Doktor; “evde pozitif çıkmışsa pozitiftir, istersen canını bir daha yakmayalım, zaten hiç bir şey vermiyoruz, bol su içip yatsın” dedi. “Tamam” deyip eve geldik.
Bu arada geçen haftaki RSV aşısını yapan hemşire covidmiş. Büyük ihtimalle o aşının yan etkisi dediğimiz ateş ve burun akıntısı covidti. Yani yavrudan babaya ve en son vurucu darbeyle bana çarptı bu iş. Övünüp dururdum “biz hiç olmadık, kendimizi çok koruduk, hâla hiç kimseye temas etmiyoruz” diye.
Ama işte aşısı, kontrolü derken hastaneye çok giriyoruz, aklımıza gelmeyen başımıza geldi. Bizim sonuçlar gece çıkacakmış, eşim de evde olacakmış, ne yalan söyleyeyim evde olmasına çok seviniyorum. Kocam aşırı derecede yoğundu. Kaç gündür ve gecedir yalnızdık ve çok yorgundum, kocam destek olur bu hafta inşallah. Allah’ımın izniyle toparlanırız inşallah.
Çok teşekkür ederim.Cok gecmis olsun. Bu yaz biz de olduk. En agir ben gecirdim. Bebisler cok sukur ki kolay atlatiyor. Biz de en gec olanlardaniz ama ummadigin anda oluveriyorsun iste:) Olduk kurtuldukC vitamini cok onemli bol bol kendinize de takviye yapin.
Sağı solu belli olmuyor ki…Kizlar bizim uyku duzenimiz korkunc olmaya basladi. Aksam uykusuna gecis o kadar zor ki. Bir gecis donemi mi nedir anlamadim. Sizde nasil durumlar?
Allahım acil şifalar versin inşallah…Ben ve bebeğim grip olduk.Emzirirken pastil kullanılır mı bu konuda bilgisi olan var mi acaba
evet pastil kullanılıyor. bende boğazımda ağrı hissettiği an pastil alıyorum. geçen internettede okudum pastil alınabilir diye.Ben ve bebeğim grip olduk.Emzirirken pastil kullanılır mı bu konuda bilgisi olan var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?