2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hangi kameradan kullanıyorsunuz acaba? Sahibinden mantıklı geldi. Sadece bebeğe bakım işi mi var, ev işi de dahil edildi mi? Ben de istanbul anadolu yakasındayım bu arada bulmak zor oldu mu :/ benimki 35+0’da doğdu, daha ücretsiz izin de aldım 10.ayı bitmiş olacak işe döndüğümde ki eğer dönersem, ve işimi gerçekten çok seviyorum bırakmak beni bunalıma itecek gibi… eşim ve ailesi de dönmeme sıcak bakmıyorlar. Bir de eylül, ekim gibi döneceksem sizce ilanı ne zaman koymuş olmalıyım?

Sabah 8 akşam 5 e kadar mı duruyor? Evin işlerine yardım ediyor mu? 4750 çok fazla değil mi

Kızlar ben artık işe dönmek istiyorum acaba bebek kreşi gibi birşey var mı? Verenler var mı? Yani işe dönenlerimiz nasıl ilerliyor bakıcılar ücretler ne durumda güvenebildiğiniz nasıl bulabildiniz

Bu grup bebeklerin evde bakılması daha sağlıklı.Kreşlerde hastalık kapma ihtimali çok çok yüksek.Konu komşudan aramaya başlayabilirsiniz belki ihtiyaci olup çalismak isteyen çıkar.

Kızlar 3. Ay biterken bebekleriniz kaç gram almıştı? Haftaya 4. ay kontrolü var, bugün bir kendimce ölçmeye çalıştım. Sanki sadece 250 gram almış. Bana da bir küçük geliyordu zaten bu ay. Acaba geçen aylar kadar almaması normal mi, aklıma takıldı.

Aptamilin uygulamasında persentil hesaplama var canım boyu kiloyu baş çevresini yazıyosun bebeğin bilgilerinden sonra o sana normal mi değil mi çıkartıyo dene bence

Kızlar bugün doktor kontrolmz vardı sakin 6 ay dolmadan bir şeyler tattırıp yalatma dedi çünkü bebeğimde inek sütü protein alerjisi vardı ne şekilde tepki vereceği belli olmaz çok küçük dedi siz de yapmatın bence zaten yakında hepsini yicek ama anne sütünden daha mı önemli verdiklerin dedi doğru mantıklı bence de 6.ay tam dolunca ek gıdaya başlıcaz nasipse

Bende acele etmiyorum hic nasil olsa herseyden hepsinden yiyecek 1 yıl icinde

Ben kızımda gec basladım ek gıddaya yemek sorunu cok yasadık. Zaten işe baslayacagım ıcın erken baslatmak ıstıyorum doktor da onay verırse gercı ek gıda ıcın onemlı krıter oturma durumuymus bıraz tummytıme a agırlık vermek lazım

Tummy time ve oturtma egzersizleri kafa sekli ic8n de onemliymis. Benim kiz sirt ustu yatmayi seviyo kafasi sanki duzelsiyo gibi gelmeye basladi da ondan sormustum doktora

Tummy time ve oturtma egzersizleri kafa sekli ic8n de onemliymis. Benim kiz sirt ustu yatmayi seviyo kafasi sanki duzelsiyo gibi gelmeye basladi da ondan sormustum doktora
Benımkıde aynı hatta duzkafa yastığı aldım amaa sevmedı . Dr a sordum yastık sakın dedı suan sırtustu yattıgınıcın oyle sonra duzelecek dedi

Annelerim selam
Oglum 4 aylik oldu..dun 4. Ay aşilari oldu 4 adet.karma zatture ozel asilar vs. 2 gundür cok istahsiz..yemiyor yemek istemiyor..4. Ay atagi mi bu..mahvoldum ac aç uyuyor..mamayı biberonu cok severdi..simdi biberon hiç istemiyor verirsem meme aliyor birazcik..eskiden meme almazdi bu cocuk..ne yapacagimi sasirdim..nasil atlattiniz bunu

Gecmis olsun atak olabilir aşılar sarsmış olabilir herşey mümkün.Meme alıyorsa sorun yok az çok artik ne giderse kursaktan genel hali keyfi nasil peki?

Bence istiyormuşsunuz da dönün işe. Bebeğinizin geleceğine yatırım yapın. Zaten kreş zamanı da yaklaşmış. 1 yıl bakıcı ile idare etseniz bezlenmeyi bırakınca kreşe verirsiniz.
Bakıcı için ilan koyduğumda dönen çok oldu. Zor olmadı bulmak açıkçası. Eylül gibi dönecekseniz Ağustos başı bence ilanı koyup Eylüle kadar deneme yaparsınız. 1 haftada bulursunuz bence. Arayan çok oluyor. En az 2 hafta da evde beraber olur düzeni kurarsınız.
Ev toparlama, çamaşır, ütü, bulaşık makinesi boşaltma, yemek, genel toz alma dahil. Ama ben evdeyim emziriyorum, uyutuyorum baya vakti oluyor. Evde olmayan arkadaşlarım bebek bakımı+yemek+ütü şeklinde anlaşıyorlar.

Kamera da dahua marka 6 kamera 2 si sesli+kayıt cihazı+kurulum 5750 ye taktırdık.
Arkadaşım 4 sesli kamera+kayıt cihazını 5000 e taktırmıştı. Ortalama fiyatlar bu şekilde sanırım

Sabah 8 akşam 5 e kadar mı duruyor? Evin işlerine yardım ediyor mu? 4750 çok fazla değil mi
sabah 9 akşam 6. İşe gittiğim günler olursa eğer, ki sanmıyorum ama + yol saatleri olacak. Belki seneye. Şu an evden devam ediyorum.
Bilmem fazla değil sanki. Asgari ücret 4250 zaten. Ev işlerine de toparlama yemek çamaşır falan ediyor. Zaten çok vakti oluyor. Beslenmesi ile ben ilgileniyorum. Ek gıda dönemi daha çok işi olur.

Benim kız oynarken çok öfkeleniyor yaa videolarda gördüklerimi yapıyom onların bebesi sakin sakin uzanıyo benimki yiyemeyince bi öfke bi öfke kıpkırmızı oluyo ağzına götürüyo yine mutlu değil

Biz de 4. Ay asilarindan sonra benzer seyler yasadik. Hala da tam gecmedi. Hicbir sey olmasa bile biseyler oluyo da ne ben de anlamadim. Sabirla gecmesini bekliyorum. Buyuyolar normaldir herhalde psikolijileri de degisiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…