Evet inşallah geçer hatta keşke 6 aya kalmasa diye dua ediyorum1 yaşa kadar %90 üzeri geçtiğini söylüyorlar
benimkiside öyle eğer memede uyumuyorsa battaniye ile uyuyor. umarım dediğin gibi olur.Battaniye olayi emzik gibi bisey zannetmiorm bi zaman snr birakirlar benmki de emzigi sevmedi sevmedi son zamanlarda bagimlisi gibi oldu onu agzina almadan uyumuyo
maşallah ne güzel. bende gece 1 defa uyanınca mutlu oluyorum. ama bugün mesela 5 defa uyandıYa bugün işe başladım başka arkadaşında kızı 4 aylık onun ki çok uyanıyomuş seninki çok uyuyo diyince kafa takıldı kızımda bugün gündüz 3 saat uyumuş beni de tedirgin etti
Çiğ sarımsak yutun, küçüklere de ezilmiş sarımsak, 5-6 damla limon ve balı karıştırıp yedirin çabuk toparlıyorlarKara kışta hasta olmadı su mevsimde hasta oldu babası ve ablası hastaydı miniğime de gectı hapsırıyor burnu da dolu. Doktora goturmelık olmaz ınsallah
Kara kışta hasta olmadı su mevsimde hasta oldu babası ve ablası hastaydı miniğime de gectı hapsırıyor burnu da dolu. Doktora goturmelık olmaz ınsallah
Söglendi mi bilmiyorum da sanırım zeytin tuzlu ise sıkıntı olabilir bebek zeytinleri satılıyor ayrıca. Ananas da yasak olabilir çünkü çilek kivi 1 yaşına kadar alerjiden ötürü yasak meyveler, portakal gibi turunçgiller de pişik yapar diye 1 yaşına kadar yasakmış. Biz de pürelerdeyiz 6.aya uygun olan. Haftaya 6.ayımız bitiyor bizimki başta seviyordum ama pırasa püresinden sonra herşeyden soğudu ve malesef yediğine göre ya kabız ya da ishal oluyor sanırım erken başladıkbenim bebek tüm yiyeceklere saldırıyor. bu ay doktorumuz elma ve armuta başlatmıştı bizi. tabi bu duyan biz herşey den tattırmaya başladık. öyle yedirmiyoruz ama işte zeytin yalatıyoruz. ananas yalatıyoruz gibi:)) çocuk resmen yiyeceklere saldırıyor. sizlerin ek gıda durumlarınız nedir? var mı ek gıdaya geçen. bu arada biz tam 4,5 aylık olduk.
2 gundur ben de perisanim saat basi uyaniyo oyle boyle degil aglama krizlerine giriyo napicm sasirdm atak mi diyorm dis mi cikariyo diorm idrar yolu enfeksiyonu cikti bi de ondan mi diorm idrar verdgimiz gun ve sonuc cikana kdr gayet iyiydi ama 2 gece uyumadi bugun hele tam huysuzdu uzuluyorm da acaba cani mi yaniyo diye. Umarm bgn uyur rahat rahatBugun ay tutulmasi disinda bisi mi kacirdim. Bizimki resmen dogdugu haftaya dondu. Uyutana kadar pert olduk. Ben boyle bir halini ilk jaftalqrda gordum sadece. Iyi kotu bir duzeni vardi insallah gecicidir. Tabi 4. Ay asilarini oldu 2 gun once onun etkisi de vardir. Bu durumu asiya degil de gezegenlere baglamam da ilginc tabiama asi bu kadar yapamaz yaa kesin ay'dan
Zaten kışta soğukta daha koruyoruz hasta olmuyorlar. Tam bu geçiş dönemlerinde bir etrafta herkes hasta oluyor bulaşıyorKara kışta hasta olmadı su mevsimde hasta oldu babası ve ablası hastaydı miniğime de gectı hapsırıyor burnu da dolu. Doktora goturmelık olmaz ınsallah
Sert bölgeye bol bol masaj yaparsan iyi gelir. Ben artık çok bastırarak yapıyorum yoksa kalırsa daha zorlaşıyor tıkanıyor iyice.Kızlar sırtım çok ağrıyooo kolum da öyle bir de sol mememde sertlik olmş sıcak su torbası koydum biraz indi ama hala var ağrıyo napıyım bir de vitamin kullanıyomsnz sanırm vitamnsiz kaldm
Dr mu önerdi bunu? Evde nebulızator var ama cesaret edemedım burnunu acıyorrum surekli ve emzıryorum. Haftaya aşı vardı ınsşlah duzelırZaten kışta soğukta daha koruyoruz hasta olmuyorlar. Tam bu geçiş dönemlerinde bir etrafta herkes hasta oluyor bulaşıyor
Bizim 10 gün burun tıkanıklığı oldu. Çok çektik. Temizledikçe de dünyalar geldi. Hapşırıp öksürüyordu çok. En son hava verdik yavaş yavaş toparladı. Varsa evde serum fizyolojik katıp hava verebilirsiz. Nefesi açılır
Evet. Artık burun tıkanıklığından ememeyince götürdük. Nebulizator yoktu aldırdı. Omron marka yazdı. Sadece serum fizyolojik katmamızı istedi. 2 ml yeter dedi. 3-4 dk günde 3 kere yeterli dedi.Dr mu önerdi bunu? Evde nebulızator var ama cesaret edemedım burnunu acıyorrum surekli ve emzıryorum. Haftaya aşı vardı ınsşlah duzelır
Bebeğim 40+0 da doğdu. Tam 3. Ayı bitince işe başladım. Evden çalışıyorum. Gündüzlü bakıcı maaşı İstanbulda 4250-5500 arası değişiyor. Biz 4750 ye anlaştık. Sahibinden.com üzerinden ücretsiz ilan verdik. Arayan çok oluyor. Telefonda aklıma yatanları eve görüşmeye çağırdık.Kızlar ben artık işe dönmek istiyorumacaba bebek kreşi gibi birşey var mı? Verenler var mı? Yani işe dönenlerimiz nasıl ilerliyor bakıcılar ücretler ne durumda güvenebildiğiniz nasıl bulabildiniz
4. Gün bu gün benim kızıma da bir şey oldu. Uykuya geçemiyor direniyor sinirle ellerini ağzına sokup bağırıp ağlıyor. Uyutmak için beyaz gürültü + ayakta kollarımda sallama+ pış pış yapıyorum 1 saati buluyor bazen uyutmam. Yanii vermediğim ve daha verebilecegim bir destek kalmadı. Sonrası yok2 gundur ben de perisanim saat basi uyaniyo oyle boyle degil aglama krizlerine giriyo napicm sasirdm atak mi diyorm dis mi cikariyo diorm idrar yolu enfeksiyonu cikti bi de ondan mi diorm idrar verdgimiz gun ve sonuc cikana kdr gayet iyiydi ama 2 gece uyumadi bugun hele tam huysuzdu uzuluyorm da acaba cani mi yaniyo diye. Umarm bgn uyur rahat rahat
aslında haklısın zeytin tuzlu ve sanırımo yüzden sevdi. bende herşey verilmez diye devamlı söyleniyorum ama ne kadar yakalayabiliyorsam artık. hayılısıyla şu 1,5 ayı bitirirsek o zaaman biraz daha rahatlıyacağım.Söglendi mi bilmiyorum da sanırım zeytin tuzlu ise sıkıntı olabilir bebek zeytinleri satılıyor ayrıca. Ananas da yasak olabilir çünkü çilek kivi 1 yaşına kadar alerjiden ötürü yasak meyveler, portakal gibi turunçgiller de pişik yapar diye 1 yaşına kadar yasakmış. Biz de pürelerdeyiz 6.aya uygun olan. Haftaya 6.ayımız bitiyor bizimki başta seviyordum ama pırasa püresinden sonra herşeyden soğudu ve malesef yediğine göre ya kabız ya da ishal oluyor sanırım erken başladık
Merak etme canım meme de uyuyanlar da aynı4. Gün bu gün benim kızıma da bir şey oldu. Uykuya geçemiyor direniyor sinirle ellerini ağzına sokup bağırıp ağlıyor. Uyutmak için beyaz gürültü + ayakta kollarımda sallama+ pış pış yapıyorum 1 saati buluyor bazen uyutmam. Yanii vermediğim ve daha verebilecegim bir destek kalmadı. Sonrası yokAtak mı bu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Emmeyi de iyice azalttı. Yaşayan var mı böyle bir şey? (Memede uyuyan bebelere o kadar özeniyorum ki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?