2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim oğlum da pazartesi asi olacak ben de kara kara düşünüyorum benimki zaten bu aralar gergin ve süt içmek istemiyor. Daha nasıl sınırlı ve gergin olabilir bilemiyorum. Elleri de sürekli ağzında ağzını kocaman yaptı

Kızlar benim oğlumun gündüz uykuları hala sorunlu yarım saat uyuyup uyanıyor zorlarsam kucakta emerek bir saat en fazla..
Ama gece uykusu nispeten daha güzel. Yani geceki de uyku gündüzkü de, gece yatağında güzel uyuyan bebek gündüz neden yatağa bırakınca uyanır anlamıyorum

Akşam 8 den sonra melatonin (uyku )hormonu salgılanırmış bebeklerde. Sütümüzde akşam ona göre olurmuş ondan uyurlarmış. Gündüzde sütte bağışıklık arttırıcı şeyler olurmuş. Az önce okudum da

Emzik alıyor mu, benimkide öyle ama bizimki emzik emmediği için, bende yatarsam uyuyor

Bu arada geçen paylaşmıştım bebeğimin vücudunda kızarıklıklar var diye çilek yemiştim ondan mı oldu diye, çilek yemediğim zaman da artınca bi cildiyeye gittim, doktor egzama olmuş ve çok yayılmış dedi
Kıyafetleri çift durulama yap dedi, banyoda bol suyla durula bebeği dedi, kortizonlu bi krem verdi 10 gün kullanıcaz bir de mustela emolyent balzam önerdi onu aldık 3 gündür kullanıyoruz azaldı çok şükür kızarıklıkları.

2 ayda ilk doz sonrasında da sıkıntı yaşadınız mı?

3 gündür. 1. Uyku 1 saat 2. Uyku 2 saat. 3. Uyku yarım saat uyuyor. Umarım rutin oluşturur.
Gündüz çok mu sıcak acaba? Bilmiyorum ki bir şeyi var demek ki. Ya da gece uykusunu iyi aldığı için uyumuyor

Canım belki memeden alacağını alıyordur. Kilo takibine dikkat et sadece.. Aç aç uyumuyordur ne güzel emiyormus o doyuyordur

3 gündür. 1. Uyku 1 saat 2. Uyku 2 saat. 3. Uyku yarım saat uyuyor. Umarım rutin oluşturur.
Gündüz çok mu sıcak acaba? Bilmiyorum ki bir şeyi var demek ki. Ya da gece uykusunu iyi aldığı için uyumuyor
Bence o rutin ideal inşallah devam eder öyle. Yani gece normal uyuyor bence az ya da çok değil 10-11 saat kadar. Arada uyandığı oluyor 2 defa genelde.
Sıcak evet ince giydiriyorum, karnı aç desem gece de uyumazdı öyle olsaydı. Memeye alıştı büyük ihtimal ondan, emzik etti memeyi ağzından çıkınca uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…