• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Lcw mağazadan alırken vade farkı oluyor taksitte. Uygulamadan alırken taksite vade farkı gelmiyor. O olayı da sevdim . Çarktan indirim geldi aldım biraz bir şeyler .

Aynen canım 2 kilo hastaneden çıkmış 35+0’da doğmuştu. Yani ishal değil dedi doktor 5-6 bez kakalı olur ishalde gün içinde dedi. İçtiğim augmentin de yapabilirmiş bu etkileri. Ama yine de bir kaka testi istedi bebekten. Değerlerin bir kısmı çıkmış bol lökosit diyor. Diğer değer 3 gün sonra çıkacakmış. Sonra doktora tekrar göstereceğiz. Bu arada benim antibiyotik bitince aşırı uyuması da kesildi ama kakası hala kötü kokulu ve bezi taşırarak geliyor, çokça da mukuslu
Arada bir bizde de mukuslu kaka oluyor.. Neden kaynaklı olduğunu hala çözemedim iki gün mukuslu 3 gün sarı veya yeşil.. Hep değişken.. Doktoruna sordum olabilir diyor..🤷🏼‍♀️

Kızlar bi konuda size danışmak istiyorum bu fizyolojik serumu hergün kullanıyorum 1 tanesini günde 2-3 kez şıkmış oluyorum bi arkadaşım sürekli kullanma burun tıkandıkça kullan dedi doğrusu nedir

Zıbınla geçiririz biz yazı 😂
Birkaç parça alırım bi yerlere giderken giydirmeye, abimler de gönderdi zaten yeğenimden kalanları.
Haha bizim burda günde 10 taneye yakın zıbın değiştirir dururuz sıcaktan 😂 artık elektrikte çok pahalı klima nasıl çalıştıracaz bilmiyorum 😂😂😂

Arada bir bizde de mukuslu kaka oluyor.. Neden kaynaklı olduğunu hala çözemedim iki gün mukuslu 3 gün sarı veya yeşil.. Hep değişken.. Doktoruna sordum olabilir diyor..🤷🏼‍♀️
Yeşil kaka bazen bizde de oluyor. Doktora sormuştum sık emzirdiğinde sindiremediği için olur dedi. En az 2 saat aralık koy dedi. Ee bende istediğinde veriyorum ne yapayım saat tutamam

Kızlar bi konuda size danışmak istiyorum bu fizyolojik serumu hergün kullanıyorum 1 tanesini günde 2-3 kez şıkmış oluyorum bi arkadaşım sürekli kullanma burun tıkandıkça kullan dedi doğrusu nedir
Doktorumuz sabah akşam her gün 6-7 damla damlat demişti. Ama son zamanlarda burnu tıkanıyor ben sabah akşam sıkıp çekiyorum yoksa ememiyor uyuyamıyor

Ben çorap giydiriyorum sonra patikli tulum sonra patik

🙈
Bebeğim neden böyle şeyler yapıyorsun Izmirlerde 🤣🤣🤣
Serum fizyolojik dediğimiz zaten tuzlu su.Sürekli kullanım için uygun .Nemli tutmak lazım burun mukozasını

Back