Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lcw mağazadan alırken vade farkı oluyor taksitte. Uygulamadan alırken taksite vade farkı gelmiyor. O olayı da sevdim . Çarktan indirim geldi aldım biraz bir şeyler .
Aynen canım 2 kilo hastaneden çıkmış 35+0’da doğmuştu. Yani ishal değil dedi doktor 5-6 bez kakalı olur ishalde gün içinde dedi. İçtiğim augmentin de yapabilirmiş bu etkileri. Ama yine de bir kaka testi istedi bebekten. Değerlerin bir kısmı çıkmış bol lökosit diyor. Diğer değer 3 gün sonra çıkacakmış. Sonra doktora tekrar göstereceğiz. Bu arada benim antibiyotik bitince aşırı uyuması da kesildi ama kakası hala kötü kokulu ve bezi taşırarak geliyor, çokça da mukuslu
Arada bir bizde de mukuslu kaka oluyor.. Neden kaynaklı olduğunu hala çözemedim iki gün mukuslu 3 gün sarı veya yeşil.. Hep değişken.. Doktoruna sordum olabilir diyor..
Kızlar bi konuda size danışmak istiyorum bu fizyolojik serumu hergün kullanıyorum 1 tanesini günde 2-3 kez şıkmış oluyorum bi arkadaşım sürekli kullanma burun tıkandıkça kullan dedi doğrusu nedir
Arada bir bizde de mukuslu kaka oluyor.. Neden kaynaklı olduğunu hala çözemedim iki gün mukuslu 3 gün sarı veya yeşil.. Hep değişken.. Doktoruna sordum olabilir diyor..
Yeşil kaka bazen bizde de oluyor. Doktora sormuştum sık emzirdiğinde sindiremediği için olur dedi. En az 2 saat aralık koy dedi. Ee bende istediğinde veriyorum ne yapayım saat tutamam
Kızlar bi konuda size danışmak istiyorum bu fizyolojik serumu hergün kullanıyorum 1 tanesini günde 2-3 kez şıkmış oluyorum bi arkadaşım sürekli kullanma burun tıkandıkça kullan dedi doğrusu nedir