Harca harca bitmez b.k gibi para haa o yüzden bez alırım benBende gittim aldım
Esim halletmis herseyi
Ptt nin yninda durdu parani alabilirsin dedi
10 gun once aldim
Ne alsam o paraya karar veremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harca harca bitmez b.k gibi para haa o yüzden bez alırım benBende gittim aldım
Esim halletmis herseyi
Ptt nin yninda durdu parani alabilirsin dedi
10 gun once aldim
Ne alsam o paraya karar veremedim
Sen yeni mi takip ettin yoksaBen yok demedimki onu rose dedi
Asla kendime ait bi parayla b.k bezi alamamHarca harca bitmez b.k gibi para haa o yüzden bez alırım ben
O da doğru şöyle bi altın gerdanlık mı alsam napsamAsla kendime ait bi parayla b.k bezi alamam
Babasının parasına etsin
Bu arada hersey olmus 3-5 kati ne hikmetse bu para ayni kalmis
Rose beni buldu ardindan statü beni buldu sonra statu black i buldu sonuc olarak ben kimseyi bulamadim mal mal bakiyomŞu an buraya bön bön bakıyorum kim kimi bulmuş kim kime istek atmış takip etmiş anlamadım
Umarım Allahın izniyle öyle olur çok sağolun 8mileUltrason ölçümleri yüzde yüz doğru değil malesef. Doğum için hastaneye gittiğim gece 40+1di doktor kilosunu 2900 ölçtü ve haftasına göre küçük vs dedi. Yani doğuma gelmişim o saatten sonra napabilirim bana onu soyluyosun. Neyse bebik bı doğdu 3200gr ve sadece 50gr kaybetti hastaneden çıkana kadar. Demek istediğim canını sıkma boşuna doğuma kadar stres yaşadığınla kalırsın. Zaten bu haftadan sonra muhtemelen her hafta gidersin düzenli takip edilir bir problem çıkmaz inşallah
Seni de buldumRose beni buldu ardindan statü beni buldu sonra statu black i buldu sonuc olarak ben kimseyi bulamadim mal mal bakiyom
@Statusahibi baş harfi ne kafamı karıştırdıSeni de buldum
Yeni takip etmiş olsaydım bulurdunRose bordo bereli onu kimse bulamadı
Önce sen ortaya çık@Statusahibi baş harfi ne kafamı karıştırdı
Seni de buldum
Bizden değil bence ekimde doğurmuş. Şimdi anladım @Statusahibi hangisi diyeGelinlikli kim
ToptantokamalzemeleriBu arada instadaki tokacının adres neydi toka dunyasi mi ? Sac yok ama toka almama engel degil