• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim oğlum çok iyi hoş kilo da alıyo çok tatlı fln ama yerinde uyumuyo hep kucakta🥺 çok yorulum artık düzelir diye bekliyorum bizimki gibi olan var mı 🥺

Benim oğlum çok iyi hoş kilo da alıyo çok tatlı fln ama yerinde uyumuyo hep kucakta🥺 çok yorulum artık düzelir diye bekliyorum bizimki gibi olan var mı 🥺

2 gündür gece uyusun diye çevirmeye çalışıyoruz. Gece konuşmadan sürekli sallıyoruz. Bugün sabah 10 da uyudu. Dün gündüz dışarıda gezdi uyumadı aslında uyuması gerekirdi. Sabah da uyumadı sızdı

2 gündür gece uyusun diye çevirmeye çalışıyoruz. Gece konuşmadan sürekli sallıyoruz. Bugün sabah 10 da uyudu. Dün gündüz dışarıda gezdi uyumadı aslında uyuması gerekirdi. Sabah da uyumadı sızdı
😱😱😱 allahım bunlar neden böyle ? Evde eşim nöbetten geldi adam azcık uyusun diye çoktkm geldim evden çünkü kucağımdan bıraktığım anda ağlıyodu ve ben de çok acıkmıştım 😬

Çocuk gece de mememde uyuyo ben de sızıyorum bi uyanıyorum kucağımda kafası düşmüş arkaya benm kafam düşmüş yana boynum ağrıyo 🥺 ya da bakıyorum eşim almış yanına koymul yastıkta uyuyo. Nerde uyuyo belli değil gariban ya

Teşekkürler kızlar bir de koz annelerine bi şey sorucam siz bebelerin özel bölgelerinin içini de temizliyo musunuz ben korkuyorum oranın içini temizlemeye doktorum temizle dedi ama yapamıyorum tam anlamıyla
Ben ıslak pamukla veya sadece sulu ıslak mendille açıp temizliyorum çünkü kaka giriyor. O şekilde yeni bez takamam

Çocuk gece de mememde uyuyo ben de sızıyorum bi uyanıyorum kucağımda kafası düşmüş arkaya benm kafam düşmüş yana boynum ağrıyo 🥺 ya da bakıyorum eşim almış yanına koymul yastıkta uyuyo. Nerde uyuyo belli değil gariban ya

Omuzda uyuyor benimki. Omuzda uyuyan bebek var mı başka onu bilmiyorum. Yatağında sallasam uyumaz. İlk önce omuzda mayışıyor. Kucağıma alıp sallıyorum. Kucağa da sığmıyor cenin pozisyonunda durmazsa 😀
2 saat uyudum daha uyuyamıyorum beynim çatlıyor.

Aman dikkat et bebeğine

Çok istedim sese alışsın diye kızımı falan hiç susturmazdım evdeki seslere müdahale etmezdim radyo açıyordum falan ama olmadı maalesef çıt çıksa uyanıyor kızım da böyleydi bazı bebeklerin huyu böyle demek, şu an eşim ses çıkarsa evde terör estiririm ama kızıma bi şey yapamıyorum, birkaç defa annecim sessiz oyna diye uyardım ama ona da haksızlık çocuk sonuçta kendini oyuna kaptırıp coşuyor o coşkuyu susturmak istemiyorum.
Bizimki bi degisik gecende bebek arabasinda uyuyakaldi yemege gttk nasi gurultulu esimle birbirimizi zor duyuyorz hemen yan tarafimizda garsonlarin catal bicak bardak koyduklari bolum var cat cut ses 2 saat uyanmadi. Evde cit olsa uyanir. Sanirim sessizlik icinde bi anda yuksek cikan sese uyaniyolar ama dogal bi gurultu olunca uyuyolar

Eveettt
23 nisan çocuk bayramında öğrendim 😂 kvdedeydik testimi de yanımda götürmüştüm giderken orda yapiyim diye 😂
Ben ne zaman ogrendigimi hatirlamiorum da 24 nisanda embriyoyu transfer ettiler onu hatirliyorm:) nedense test gunumu aklimdan silmisim ilk deger 50 cikmksti zaten tutmadi heralde dusuk yaptim sanmistim

Benim kiz sakinlikte uyumuyor ya hunharca ses olacak evin icinde 🤦🏼‍♀️ müzik aciyorum ya da tv calisiyor gıkı çıkmıyor 🤣
Aynı durumdayız 😂, geceleri çok sessiz oluyor uyumuyor bende Bluetooth bağlantılı radyo aldık bütün gece müzik dinliyoruz Mozart ve pış pış sesine bayılıyor🤪😂 aslında ekstra hiçbir şey yapmadim bu konuda kendi rutinini kendisi yaptı emzik müzik ve mümkünse az ışıklı ortamda çok güzel uyuyor 🧿🥰

Omuzda uyuyor benimki. Omuzda uyuyan bebek var mı başka onu bilmiyorum. Yatağında sallasam uyumaz. İlk önce omuzda mayışıyor. Kucağıma alıp sallıyorum. Kucağa da sığmıyor cenin pozisyonunda durmazsa 😀
2 saat uyudum daha uyuyamıyorum beynim çatlıyor.
Evet biz de okuzda uyutabiliyoduk sadece öncekeri şimdi ayakta ds uyumaya başladı ilerleme var 😁😁 yatakta düz yatmaya alerjisş var

Bizimki bi degisik gecende bebek arabasinda uyuyakaldi yemege gttk nasi gurultulu esimle birbirimizi zor duyuyorz hemen yan tarafimizda garsonlarin catal bicak bardak koyduklari bolum var cat cut ses 2 saat uyanmadi. Evde cit olsa uyanir. Sanirim sessizlik icinde bi anda yuksek cikan sese uyaniyolar ama dogal bi gurultu olunca uyuyolar
Aynen bencede

Kızlar hamilelik haberini bu ay da aldık bir çoğumuz. Bir sene geçmiş şaka gibi.
Gerçekten ya 8 mayıstı öğrendiğimde 11 Nisan sat 😍 ne ağlamıştım mutluluktan kaç yıl bekledim düşükler hastalıklar iğneler ilaçlar hiçbiri önemli değilmiş minicik yavruma kavuşmuşum Rabbim bağışlasın herkesin yavrusunu😍 Allah bu mübarek günde isteyen herkese tattırsın bu duyguyu 🙏🏻🤲🏻

Back