• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim son adet tarihim 31 marttı 3 nisanda covit oldum 13 nisanda test yaptırdım covid negatif olunca eşimle ilk o gece denedik olmuştu 🤭🤭cesarete bak eşim covid geçirmedi sırf doğum sigortasının süresini geçirmiyim hemen 1 sene içinde hamile kalıp doğurayım diye 🤣🤣🤣

Kızlar hamilelik haberini bu ay da aldık bir çoğumuz. Bir sene geçmiş şaka gibi.
25 Nisan'da hamile olduğumu öğrenmiştim, kına günümüzdü benin için hiç unutulmayacak bir tarih oldu 27 Nisan 2. evlilik yildonümünde eşime süpriz yapmıştım. Hey gidi zaman🥲🥰

Teşekkürler kızlar bir de koz annelerine bi şey sorucam siz bebelerin özel bölgelerinin içini de temizliyo musunuz ben korkuyorum oranın içini temizlemeye doktorum temizle dedi ama yapamıyorum tam anlamıyla

Teşekkürler kızlar bir de koz annelerine bi şey sorucam siz bebelerin özel bölgelerinin içini de temizliyo musunuz ben korkuyorum oranın içini temizlemeye doktorum temizle dedi ama yapamıyorum tam anlamıyla
O bölgeye su dışında birşey kullanmadan ve çok müdehale etmeden temizlemek gerekiyor. Zaten sık sık yıkıyoruz bebeleri bana doktor banyoda dudakları aralayıp sadece su dökerek yıka elinle müdehale etme demişti. Bizde malesef vajinal yapışıklık oluştu ve tekrarlıyor hiç dokunmamama rağmen doktor bu durum genellikle fazla hijyenden olur demişti ıslak mendiller şampuanlar o bölgede tahriş sebep olup sonrasında yapışıklık oluyormuş temizliği sadece suyla yapılmalı dedi

Bende korka korka ıslak pamukla temizliyorum, heer seferinde değil arada yapıyorum, enfeksiyon dan korkuyorum

Kızlar günaydın, benim kız konak oldu. İkidir zeytinyağı sürüyorum banyodan önce. Tersten taramıştım akşam. Şimdi fark ediyorum o çıkanların dibi kırmızı kırmızı nokta olmuş. Sizde de oluyo muydu yani tam olarak nasıl kurtuldunuz bu konaktan

Mustela nın şampuanını aldım hafif geçirdi gibi oldu geçmedi. Doktor babe nin Konak önleyici şampuanı iyidir dedi onu aldım. Badem yağıyla taradım. Şu an iyi gibi ama yağ arınmıyor.
Mustelanın Konak kremi var ondan aldım 1 kere kullandım. Gece yatmadan sürüyorsun ertesi gün yıkanıyor. Ben o kadar bekletmedim 1 saat sonra yıkadım. Deniyorum hepsini.

🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20220410-132917_Instagram.jpg
    Screenshot_20220410-132917_Instagram.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 50
Benim kızımın kapısı da zor kapanıyor ses çıkıyor rank diye.. Odası da tam benim odamın karşısı:) başlarda uyarıyordum son iki haftadır artık uyarmamaya başladım.. Çünkü uykuyu öğrendi bebeklerimiz artık.. Uyanırsa da uykuya hızlı geçmeyi öğrenecekler..
Çok istedim sese alışsın diye kızımı falan hiç susturmazdım evdeki seslere müdahale etmezdim radyo açıyordum falan ama olmadı maalesef çıt çıksa uyanıyor kızım da böyleydi bazı bebeklerin huyu böyle demek, şu an eşim ses çıkarsa evde terör estiririm ama kızıma bi şey yapamıyorum, birkaç defa annecim sessiz oyna diye uyardım ama ona da haksızlık çocuk sonuçta kendini oyuna kaptırıp coşuyor o coşkuyu susturmak istemiyorum.

Back