Bende çalışma yapıyomuşum kız evet dedm ama 10 Nisan son adet tarihimdiEvet acele etmeyecem zaten 4.5 kg gitti saglikli beslenip biraz porsiyon arttirayim.
Ben gecen sene bu zamanlar henüz çalışma yapiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çalışma yapıyomuşum kız evet dedm ama 10 Nisan son adet tarihimdiEvet acele etmeyecem zaten 4.5 kg gitti saglikli beslenip biraz porsiyon arttirayim.
Ben gecen sene bu zamanlar henüz çalışma yapiyordum
Bende mayısın 7sinde öğrenmiştim ramazanda ey gidii günlerKızlar hamilelik haberini bu ay da aldık bir çoğumuz. Bir sene geçmiş şaka gibi.
Benimde 3 nisandıBende çalışma yapıyomuşum kız evet dedm ama 10 Nisan son adet tarihimdi
Bende çalışma yapıyomuşum kız evet dedm ama 10 Nisan son adet tarihimdi
Bende mayısın 7sinde öğrenmiştim ramazanda ey gidii günler
14 ocaktı beklenen yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü çok unutkan oldum Zaman su gibi. Büyüyecekler o zamanda şimdiki hallerini özleyeceğiz.17 ocakti dimi beklenen benim de öyleydi
Ben de 8 mayista öğrendim
25 Nisan'da hamile olduğumu öğrenmiştim, kına günümüzdü benin için hiç unutulmayacak bir tarih oldu 27 Nisan 2. evlilik yildonümünde eşime süpriz yapmıştım. Hey gidi zamanKızlar hamilelik haberini bu ay da aldık bir çoğumuz. Bir sene geçmiş şaka gibi.
Ben Nisan 26 sinda öğrenmiştim.Bende mayısın 7sinde öğrenmiştim ramazanda ey gidii günler
14 ocaktı beklenen yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü çok unutkan oldum Zaman su gibi. Büyüyecekler o zamanda şimdiki hallerini özleyeceğiz.
O bölgeye su dışında birşey kullanmadan ve çok müdehale etmeden temizlemek gerekiyor. Zaten sık sık yıkıyoruz bebeleri bana doktor banyoda dudakları aralayıp sadece su dökerek yıka elinle müdehale etme demişti. Bizde malesef vajinal yapışıklık oluştu ve tekrarlıyor hiç dokunmamama rağmen doktor bu durum genellikle fazla hijyenden olur demişti ıslak mendiller şampuanlar o bölgede tahriş sebep olup sonrasında yapışıklık oluyormuş temizliği sadece suyla yapılmalı dediTeşekkürler kızlar bir de koz annelerine bi şey sorucam siz bebelerin özel bölgelerinin içini de temizliyo musunuz ben korkuyorum oranın içini temizlemeye doktorum temizle dedi ama yapamıyorum tam anlamıyla
Teşekkürler kızlar bir de koz annelerine bi şey sorucam siz bebelerin özel bölgelerinin içini de temizliyo musunuz ben korkuyorum oranın içini temizlemeye doktorum temizle dedi ama yapamıyorum tam anlamıyla
Bende korka korka ıslak pamukla temizliyorum, heer seferinde değil arada yapıyorum, enfeksiyon dan korkuyorumTeşekkürler kızlar bir de koz annelerine bi şey sorucam siz bebelerin özel bölgelerinin içini de temizliyo musunuz ben korkuyorum oranın içini temizlemeye doktorum temizle dedi ama yapamıyorum tam anlamıyla
Kızlar günaydın, benim kız konak oldu. İkidir zeytinyağı sürüyorum banyodan önce. Tersten taramıştım akşam. Şimdi fark ediyorum o çıkanların dibi kırmızı kırmızı nokta olmuş. Sizde de oluyo muydu yani tam olarak nasıl kurtuldunuz bu konaktan
Kızzz hoş geldin daha yeni anladım kim olduğunuAnladım birdahaki kontrole söylemezse sorayım bari
EveetttKızlar hamilelik haberini bu ay da aldık bir çoğumuz. Bir sene geçmiş şaka gibi.
Çok istedim sese alışsın diye kızımı falan hiç susturmazdım evdeki seslere müdahale etmezdim radyo açıyordum falan ama olmadı maalesef çıt çıksa uyanıyor kızım da böyleydi bazı bebeklerin huyu böyle demek, şu an eşim ses çıkarsa evde terör estiririm ama kızıma bi şey yapamıyorum, birkaç defa annecim sessiz oyna diye uyardım ama ona da haksızlık çocuk sonuçta kendini oyuna kaptırıp coşuyor o coşkuyu susturmak istemiyorum.Benim kızımın kapısı da zor kapanıyor ses çıkıyor rank diye.. Odası da tam benim odamın karşısı:) başlarda uyarıyordum son iki haftadır artık uyarmamaya başladım.. Çünkü uykuyu öğrendi bebeklerimiz artık.. Uyanırsa da uykuya hızlı geçmeyi öğrenecekler..