• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar selam. Ben demistim ya mamayi birakti die annem aklima karpuz kabugu kacirdi dedi asm ye gotur kilo olctur bakalim sutun yariyormu iyi dedim goturdum bugun ne gorelim ayin 19 undan beri sadece 90 gr almis🤦 hemsire mama vereceksin dedi dedim almio denemdigim kalmadi🤦🤦 beslenme sondasi dene bide dedi siparis verdim aksam gelecek. Dedimki yahu bu cocuk ac olsa uyumaz gece uykusu guzel gunduz huysuzlugu yok asiri bazen oluyor ama gep degil evet dedi ac olsa yerigogu yikar durmaz o halde sutun yeterli ama kalitesi yani yag orani dusuk 🤦 doktorunu aradim hastasi var donus yapacak bakalim... Boyu uzamis sadece 61.5 olmus yanlis hatirlamiyorsam o motal bozukluguyla... Nasi seviniodum ya sadece emziriyorum die cunku hayalimdi resmen 🤦🤦
[/QUOTE belki de çocuk her defasında önsütü içiyordur sonsütü içemediği için kilo alamamıştır sütünü sağ kaç cc çıktığına bak atıyorum 120 cc çocuk bunun 60 onu içiyorsa her defasında çnsütü içer doyar ama kilo alamaz sütünün birazını sağıp öyle emzir son sütü alsın bakalım kilo alıyor mu

belki de çocuk her defasında önsütü içiyordur sonsütü içemediği için kilo alamamıştır sütünü sağ kaç cc çıktığına bak atıyorum 120 cc çocuk bunun 60 onu içiyorsa her defasında çnsütü içer doyar ama kilo alamaz sütünün birazını sağıp öyle emzir son sütü alsın bakalım

Ya bugun baya baya ek gıda vıdeolari izledim bu işten bı cacık anlamadım ben çorba suyuyla baslarm ekmek bana bana 😂 sanki anam benı havucları buharda pişiriptemi büyüttü ya benim saçımı toplıcak zamanım yok yoğurdu kendın yap püreyi kendın yap eyvallah yogurt peynır bizim zaten kendi yapımımızda diğerlerini sürekli organık bıseyle beslemek dogru degl ki nerden bulcam her seferınde bal kabagı yazın varmı yoo alcam buzdolabına atınca onun organıgımı kalıyor yoo ayy aman saçma sapan vıdeolardan beynım yandı 3gün kuralına okey ama bu cocuk benle oturup yemek yıcek sonucta ben ona dur sen organık ye ben surdan baska kendıme organık olmayan tavuk yapayımmı dıcem 😂 Neymıs tabakları kasıkları şu marka olsunmuş nie ya plastik olunca noluyor bıberonda plastik mamayı verıyoruz oio dıye bi marka yapmıslar sanki gram altın dolapta ıkıncı eli 500 ya herkes mi delirdi nedir bu ya ben varlıktan gelmedım yokluktan geldım ben böyle seyler görmedim nie cocuguma böyle seyler sunuyorum fiyatı makul olan seylere noldu Allaha şükür tavbiki durumum suan kötü değil ama bence tabiki sözüm meclisten dısarı alan olur keyfı bılır amelelik o parayı o tabaga kasıga vermek yazıktır gunahtır ya hadi önlüğü anlarımda . Neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın 🙄

Kizlar selam. Ben demistim ya mamayi birakti die annem aklima karpuz kabugu kacirdi dedi asm ye gotur kilo olctur bakalim sutun yariyormu iyi dedim goturdum bugun ne gorelim ayin 19 undan beri sadece 90 gr almis🤦 hemsire mama vereceksin dedi dedim almio denemdigim kalmadi🤦🤦 beslenme sondasi dene bide dedi siparis verdim aksam gelecek. Dedimki yahu bu cocuk ac olsa uyumaz gece uykusu guzel gunduz huysuzlugu yok asiri bazen oluyor ama gep degil evet dedi ac olsa yerigogu yikar durmaz o halde sutun yeterli ama kalitesi yani yag orani dusuk 🤦 doktorunu aradim hastasi var donus yapacak bakalim... Boyu uzamis sadece 61.5 olmus yanlis hatirlamiyorsam o motal bozukluguyla... Nasi seviniodum ya sadece emziriyorum die cunku hayalimdi resmen 🤦🤦
Sağlığı yerındeyse kılo alır sıkıntı yok benımkide paso yemek yemek istiyor mama süt dün saat 9da 125 cc verdm gece 3te uyandı bida 90yedi bi yedıkleri bi yedıklerını tutmuyorki benımki hala aç hep aç sözde bu ay anlıyorlardı tokluklarını 😂

Bugün benimkine bi haller oldu kızlar kucağımdan inmiyo ve yatırdığım an bas bas bağırıyo. Kollarım koptu kucağımda uyudu şimdi korkuyorum yatırınca uyanacak diye tık sesine uyanıyo🤦🏻‍♀️ Bi de kanguru kullananlar ne zaman başladınız kullanmaya ben geçen denedim arkadaşın dediği gibi bacakları açık rahat edemicek dedim vazgeçtim

Bugün benimkine bi haller oldu kızlar kucağımdan inmiyo ve yatırdığım an bas bas bağırıyo. Kollarım koptu kucağımda uyudu şimdi korkuyorum yatırınca uyanacak diye tık sesine uyanıyo🤦🏻‍♀️ Bi de kanguru kullananlar ne zaman başladınız kullanmaya ben geçen denedim arkadaşın dediği gibi bacakları açık rahat edemicek dedim vazgeçtim
Benımki kanguruda durmuyor baslarda duruyordu ama smdı istemıyor anakucagında duruyor sadece

Simdi doktor aradi. Bu durum pek beklenen durum degil dedi ama soyle yap dedi emzirince ustune sagim yap sagdigin sutu bi sekilde vermeye calis he sut sagma ile gelmiyorsa o zaman mama ver sonda ile dedi baktin gene olmuyor yemiyor bekleme gel dedi emmesine bakarım bir sorun mu var dedi.
Uzamış boyu da azalmayacakmıydı 3. Aydan sonra kilo alımı. Ben mi yanlış anladım bu olayı.

Bir de Ememiyor mu acaba. İlk doğduğunda ben de emiyor sanıyordum. İlk bir hafta hiç kilo almadı kilo kaybetti. Sonra sağıp verdim de toparlandı.

bir de sağınca çıkmıyorsa yok sanma. Makineden sağıyorum saatlerce az çıkıyor. Aynı memeyi bebek emiyor lik lık ses geliyor sürekli.

Kızlar bir sorum var sizlere. Benim kız 3 4 gündür bir türlü mamasını tam bitirmiyor. İştahı azaldı gibi. Eşimin bir arkadaşı diş çıkarma zamanında oluyor demiş, zaten eli ağzında salyalari ve tükürüğü de var. Bilgisi olan var mı? Uzun zamandır kullandığımız mama bir sıkıntısı yoktu şu ana kadar

Kızlar bir sorum var sizlere. Benim kız 3 4 gündür bir türlü mamasını tam bitirmiyor. İştahı azaldı gibi. Eşimin bir arkadaşı diş çıkarma zamanında oluyor demiş, zaten eli ağzında salyalari ve tükürüğü de var. Bilgisi olan var mı? Uzun zamandır kullandığımız mama bir sıkıntısı yoktu şu ana kadar
Valla ben doktor gününü beklıyorum çünkü benımkıde aynı ellerıne eldıven takıyorum eldıvenler ıslak kollarına ındı ıslaklık salyadan o el agza gidiyor emzık verıyorum oyalansın dıye atıyor onu gene elı agzında diş damakları kaşınmaya baslamıs olabilir bende öyle dusunuyorum çenesine sinir yerlerıne masaj yapmaya basladım karanfılı suda bekletip damaklarına sürüyorum iyi gıbı oluyor bida başa donuyoruz anne sütüde verıyormusun sadece mamaysa bılemıcem belkı anne sütün yogunlaşmıstır dıcektim .

Benimkide oyleydi iste tam olarak birakti bi sure once ama anlamadim biraz once 180 cc yi hemde biberonla kana kana icti benimle dalga geciyor benim kiz 🤦🤦 o 10 gundur agzina surmuyordu

Valla ben doktor gününü beklıyorum çünkü benımkıde aynı ellerıne eldıven takıyorum eldıvenler ıslak kollarına ındı ıslaklık salyadan o el agza gidiyor emzık verıyorum oyalansın dıye atıyor onu gene elı agzında diş damakları kaşınmaya baslamıs olabilir bende öyle dusunuyorum çenesine sinir yerlerıne masaj yapmaya basladım karanfılı suda bekletip damaklarına sürüyorum iyi gıbı oluyor bida başa donuyoruz anne sütüde verıyormusun sadece mamaysa bılemıcem belkı anne sütün yogunlaşmıstır dıcektim .

Yesin elini eldiven vermeseniz. Etrafı tanıması için önemliymiş. Doktor 1 Aydan sonra eldiven takmamızı istememişti.
Yine de siz bilirsiniz ama ben elini yemesini normal buluyorum.

Benimkide oyleydi iste tam olarak birakti bi sure once ama anlamadim biraz once 180 cc yi hemde biberonla kana kana icti benimle dalga geciyor benim kiz 🤦🤦 o 10 gundur agzina surmuyordu

Geçen gün ben de anneme bıraktım. Biberon içmiyordu kaşıkla falan versin aman dedim , acıkınca öyle bir içmiş ki Nazı banaymış.

Back