• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Memnunum diyince baktim suan sadece park yatak 1700 tl olmus 🤣🤣 1500 e sat 🤣🤣 al sat isinemi girsek ne bu ne zam yaaa

Sallanması önemli 😄 dolapta satıp başka alabilirsin. Bu beşikte yaza kadar yatar da, kendi yatağı var odasında sallanıyor büyüyenlerden. Yazın ona geçirsem yatar herhalde beşiğini ararsa yandık 🙈 bir de ben beşiğini odasına geçirdim bugün telsiz sipariş verdim. Hemen yan odamızda olucak. Odam o kadar küçük ki daraldım artık. Baza da yatarken kalkarken dönerken ses yapıyor hemen etkileniyor ya da öksürmek hapşurmak yok yani geriliyorum

Allahim freni boşalmış kamyon gibi ülke nereye gidiyoruz böyle🤦🏼‍♀️
Esim aldiginda 16 haftalik mi neydim galiba hatta erken degil mi dedim ama iyi ki almis.Park yatak asiri kullanisli roseee tavsiye ederim sallaniyor da ayni zamanda ileri de oyun parkı olarak kullanirim kaçış yeri bile var kendi girip cıkmasi acisindan iyi ama firar edip duracak olması kötü🤣🤣🤣

Allahim freni boşalmış kamyon gibi ülke nereye gidiyoruz böyle🤦🏼‍♀️
Esim aldiginda 16 haftalik mi neydim galiba hatta erken degil mi dedim ama iyi ki almis.Park yatak asiri kullanisli roseee tavsiye ederim sallaniyor da ayni zamanda ileri de oyun parkı olarak kullanirim kaçış yeri bile var kendi girip cıkmasi acisindan iyi ama firar edip duracak olması kötü🤣🤣🤣
İçerden fermuar açılmıyor benimkinin kaçamıyodu 😂

Yorumları iyiydi bunu aldım. 100 tl de hediye çeki geldi. Pilli ya da elektirikli çalışıyormuş.
Bi şey alıncaya kadar kırk kere düşünüyorum ben alıncaya kadar zamlanıyor 😂
Bunda da kararsızım çok mu gerekli bilmiyorum gece odasını ayırmicam, gündüz uykusunda da duyarım diye düşünüyorum ağlarsa bilemedim biraz daha düşüneyim de iyice pahalansın 😂😂

Kullanılacak vaziyetteyse kullan canım bence bizimki de ablasından kalma park yatak. Ben oğlana çok masraf yapmadım ya haksızlık yapmış oluyor muyum acaba 😂 aldığım 3-5 parça kıyafet.
Wala ilk aldigimizda mekanizmasini becerememistik ve bozukmu die sag bas mekanizma yerini sokmustuk sonra disaridan yorgan gibi diktik bi tek o dikis goruntusu var yoksa sapa saglam

Bi şey alıncaya kadar kırk kere düşünüyorum ben alıncaya kadar zamlanıyor 😂
Bunda da kararsızım çok mu gerekli bilmiyorum gece odasını ayırmicam, gündüz uykusunda da duyarım diye düşünüyorum ağlarsa bilemedim biraz daha düşüneyim de iyice pahalansın 😂😂
Valla bende çok düşündüm en sonunda aldım. Düşündükçe alamadım kaç aydır zamlandı 🤣

Alınacak demirbaşlarda eşime sonsuz güvenirim zira,uyguna kullanışlı ürünler buluyor.Markadan ziyade işlevselliğe bakıyor ve bunu zevkle yapıyor .Etrafimda yardimci olmadigi kimse yok 🤣🤣🤣

Bu arada mama sandalyesi olarak chicco polly alacam ,abide kullandi aynisini ama akilsiz kafam bebe yapmam gari dediğim vakit verdim birine aşırı memnundum yer probleminiz yoksa tavsiye ederim.Ha ikinci el bakacam zira çok pahali.

Alınacak demirbaşlarda eşime sonsuz güvenirim zira,uyguna kullanışlı ürünler buluyor.Markadan ziyade işlevselliğe bakıyor ve bunu zevkle yapıyor .Etrafimda yardimci olmadigi kimse yok 🤣🤣🤣

Bu arada mama sandalyesi olarak chicco polly alacam ,abide kullandi aynisini ama akilsiz kafam bebe yapmam gari dediğim vakit verdim birine aşırı memnundum yer probleminiz yoksa tavsiye ederim.Ha ikinci el bakacam zira çok pahali.
Benn bimden aldim 🤣🤣 150 tl mi ne simdi 250 ye gelio bime wala... Benimde esimde ogluma nasil aldiydam kizimada oyle alirim ne daha kaliteli ne daha ucuz mantigi var haksizlik olur dior 🤣🤣

Benn bimden aldim 🤣🤣 150 tl mi ne simdi 250 ye gelio bime wala... Benimde esimde ogluma nasil aldiydam kizimada oyle alirim ne daha kaliteli ne daha ucuz mantigi var haksizlik olur dior 🤣🤣
Ben de 80 liraya almıştım mama sandalyesini 🙈 şimdi 380 lira olmuş 😲
Onu kullanıcam yine hala sapasağlam duruyor.

Ah bende oyle dusunuyorum da hayat cok pahali simdi .Oğlum özel okulda kizimi da vermem lazim ama nasil olacak bilmiyorum.Yanlis zamanda dünyaya geldiler .Ömürleri uzun olsun.

Ah bende oyle dusunuyorum da hayat cok pahali simdi .Oğlum özel okulda kizimi da vermem lazim ama nasil olacak bilmiyorum.Yanlis zamanda dünyaya geldiler .Ömürleri uzun olsun.
2 cocuk ozel okul 🤦🤦 cok zor gercektende... Biz kari koca ozele karsiyiz bazi kebdimize gore hakli sebeblerimiz var elbette simdi 2. Olunca iyiki devlete vermisim oglani diorum 🤣🤣🤣🤣🤣

20220404_171951.jpg
Geçen gün kızımdan kalan çıtçıtlı badisini giydirdim pembiş pembiş çok tatlı oldu 😂
Çekmeyin kaaarrrdeşim diyor 😂😂

Yokk beee ne haksızlığı bakma bizimkine sen bence hangi bebekte maddi durum neyr el veriyorsa o alinmali kaldiki olan sey neden bidaha alinsin ki zaten bosa para kolay kazanilmiyor
Aynen bana da israf gibi geliyo yani hepsi sapasağlam duruyor yenisini almaya ne gerek var değil mi 😂

Biz çok haksızlık yapıyoz o zaman oğlana neyse ki aklı ermiyo 😂😂

Hele büyüsünler diyecem hepinizi 🤣
2 cocuk ozel okul 🤦🤦 cok zor gercektende... Biz kari koca ozele karsiyiz bazi kebdimize gore hakli sebeblerimiz var elbette simdi 2. Olunca iyiki devlete vermisim oglani diorum 🤣🤣🤣🤣🤣
Bende karşiydim normalde pandemide 1.sınıfa başladi kayıp olmasin diye bir de çalisan kadına giris cikis saati olarak uygun diye tercih ettik ama eşimin evden çalışacağını bilseydim devlete verirdim kesin.

Geçen profiterol yapacaktim bir kaç malzeme eksikti nişasta 10 tl olmuş cikolata sos 13 tl ev tatlisi pastane tatlisina geldi maliyet olarak.
250 ye dolan pazar arabasi 710 tl te doldu gecen şoka girdim oha die wallahi yasanamaz hale geldik ama gene de heryer dolu gerkes alisveriste kimsenin sesi ciddi anlamda cikmiyor. Allah askeri ucretliye yardim etsin 🤲🤲

Back