• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ahh bu arada ayin sanirim 28 inden beri hic mama yemiyor asla biberon almiyor bende artik zorlamiyorum. En son parmak emdirme yontemi ile kenardan siringa ile verdim mama agzina gelince tukuruyor bildigin 🤣🤣 elimi dislerinin arasina alip cigniyor allahim o ne mutluluk sanirim kasintilar basladi... Her istediginde emziriyorum simdilik guzel gidiyor sanki

Bak o konuda da bizim doktor acele etme diyo ben giydirirken o sıradabilgiler veriyo zaten yarım saat kalıyoruz nerdeyse gerçi her hastasına öyle o yüzden randevulu çalışmıyor

Bizim ki öyle de ben geride kalani cok bekletmemek adına aceleci olmaya çalışıyorum.Birimiz giydirirken birimiz doktoru dinliyor 🤭🤭
Kizlar selam nasilsiniz ?
Benim kiz sabahtan iyi aksam uzeri 5.5 tan 9 a kadar kabus yasatiyor 2 aksamdir hastaneye die ustumuzu giyiyoruz susuyor cikartiyoruz basliyor gaz sancisi bildiginiz... Cildirtiyor ama oda mahvoluyor 🤦🤦 saat 9 da ilahi bir guc gelmis gibi uyuyor ve 2.5 3 e kadar sonra emiyor uyuyor bazen yanima aliyorum eme eme uyuyor ama dun gece meme dikamis burnunu cirpinmasina actim gozumu allah korudu bildigin 🤦🤦 gece uykusu guzel sabah 8 e kadar yatiyor 8 den 9.5 10 a kadar yanimda gulucukler oyunlar pek mutlu... Gun icinde de kah kucak kah yatak seklinde en uzun uykusu gunduz 1 saat max. 1 2 saat uyanik seklinde.
T tulperde koroplasti yaptim pek ilgisini cekmedi benim cirkefin 🤣🤣
Market poşeti ver bak nasil ilgisini çeker 🤣🤣🤣

Yaa kızlar benim bebeğim kendini çok yoluyo :KK43: sık sık bakıyorum tırnaklarını kesiyorum ama derine inmeye korktuğumdan illa bi yeri kalıyo galiba az önce de kulağından gözünün kenarına kadar baya da derin çizmiş geçer dimi iz falan kalmaz

İz kalmaz bebeklerin cildi çok çabuk yenileniyor.
Törpülemiyorsanız kestikten sonra törpü yapın keskin oluyor ne kadar kessekte.
Çok çabuk uzuyor tırnağı eline ağzına götüreli.

Böyle uyumayanda ne bilim 😂 yeni yeni uyku taktikleri 😂

Eklentiler

• 3634DE8E-21AC-41D2-8E51-26A8951CAB0D.jpeg
    3634DE8E-21AC-41D2-8E51-26A8951CAB0D.jpeg
    189,2 KB · Görüntüleme: 67
Çalışmaya başlayınca annemlerin evine park yatak lazım. Şimdiden taksitle alsam daha da zam gelmeden.

Elele baby park yatağından memnun musunuz? İçindeki hediye yatak iyi mi ekstra yatak almak gerekiyorsa daha uygun bir şey bakacağım.
Q Queen of the North sen bu yataktan mı almıştın. Memnun Musunuz?

Ben çok memnunum.İçindeki yatağı ayrı aldik toplamda 1200 tl ödemiştik ikisine şu an ne kadar bilmiyorum.Anne yanı olma özelliği de var ama yerim olmadığı icin kullanamiyorum.Malzemesi de oldukça saglam tavsiye ederim ağır değil .

Ben çok memnunum.İçindeki yatağı ayrı aldik toplamda 1200 tl ödemiştik ikisine şu an ne kadar bilmiyorum.Anne yanı olma özelliği de var ama yerim olmadığı icin kullanamiyorum.Malzemesi de oldukça saglam tavsiye ederim ağır değil .
Memnunum diyince baktim suan sadece park yatak 1700 tl olmus 🤣🤣 1500 e sat 🤣🤣 al sat isinemi girsek ne bu ne zam yaaa

Kizlar selam nasilsiniz ?
Benim kiz sabahtan iyi aksam uzeri 5.5 tan 9 a kadar kabus yasatiyor 2 aksamdir hastaneye die ustumuzu giyiyoruz susuyor cikartiyoruz basliyor gaz sancisi bildiginiz... Cildirtiyor ama oda mahvoluyor 🤦🤦 saat 9 da ilahi bir guc gelmis gibi uyuyor ve 2.5 3 e kadar sonra emiyor uyuyor bazen yanima aliyorum eme eme uyuyor ama dun gece meme dikamis burnunu cirpinmasina actim gozumu allah korudu bildigin 🤦🤦 gece uykusu guzel sabah 8 e kadar yatiyor 8 den 9.5 10 a kadar yanimda gulucukler oyunlar pek mutlu... Gun icinde de kah kucak kah yatak seklinde en uzun uykusu gunduz 1 saat max. 1 2 saat uyanik seklinde.
T tulperde koroplasti yaptim pek ilgisini cekmedi benim cirkefin 🤣🤣
Gündüz ayakta sallarsam ya da meme de uyuyor. Ne güzel 1 saat kendisi uyuyorsa. Gece benimki de uyuyor. 2-3 kere emiyor. Sabah 6 buçukta yanıma alıyorum dalamıyor çünkü 8-9 a kadar emerek yatıyor. Bende korkuyorum burnu kapanır diye 🥺

Gündüz ayakta sallarsam ya da meme de uyuyor. Ne güzel 1 saat kendisi uyuyorsa. Gece benimki de uyuyor. 2-3 kere emiyor. Sabah 6 buçukta yanıma alıyorum dalamıyor çünkü 8-9 a kadar emerek yatıyor. Bende korkuyorum burnu kapanır diye 🥺
Evet yaa daha oncede olmustu ama bu kadar ciddi durum degildi gece aklim cikti resmen

Sen ne almıştın yatak? Şimdi ki aklım olsa taşınabilen park yatak alırdım valla beşiğine alıştı kalamıyorum annemde
Ben kucuk sallanan bir besik aldim bir kac aya sigmaz icine canim. Park yataga gecerim ama bana da sallanan park yatak lazim sallanio besiginde bilemiyorum bapicam abisinden kalan park yatak var baya da buyuk ama biraz eski acaba hic masraf yapmasammi diorum vala

Ben kucuk sallanan bir besik aldim bir kac aya sigmaz icine canim. Park yataga gecerim ama bana da sallanan park yatak lazim sallanio besiginde bilemiyorum bapicam abisinden kalan park yatak var baya da buyuk ama biraz eski acaba hic masraf yapmasammi diorum vala
Sallanması önemli 😄 dolapta satıp başka alabilirsin. Bu beşikte yaza kadar yatar da, kendi yatağı var odasında sallanıyor büyüyenlerden. Yazın ona geçirsem yatar herhalde beşiğini ararsa yandık 🙈 bir de ben beşiğini odasına geçirdim bugün telsiz sipariş verdim. Hemen yan odamızda olucak. Odam o kadar küçük ki daraldım artık. Baza da yatarken kalkarken dönerken ses yapıyor hemen etkileniyor ya da öksürmek hapşurmak yok yani geriliyorum

Sallanması önemli 😄 dolapta satıp başka alabilirsin. Bu beşikte yaza kadar yatar da, kendi yatağı var odasında sallanıyor büyüyenlerden. Yazın ona geçirsem yatar herhalde beşiğini ararsa yandık 🙈 bir de ben beşiğini odasına geçirdim bugün telsiz sipariş verdim. Hemen yan odamızda olucak. Odam o kadar küçük ki daraldım artık. Baza da yatarken kalkarken dönerken ses yapıyor hemen etkileniyor ya da öksürmek hapşurmak yok yani geriliyorum
Telsiz ne aldın?

Kullanılacak vaziyetteyse kullan canım bence bizimki de ablasından kalma park yatak. Ben oğlana çok masraf yapmadım ya haksızlık yapmış oluyor muyum acaba 😂 aldığım 3-5 parça kıyafet.

Back