Kızlar iki büyük sorunum var. Birincisi, memeyi çok seven bebeğim asla emmiyor. 1 haftaya yakındır böyle. Bas bas bağırıyor kendisini çekiyor anca uyurken emzirebiliyorum ama bu esnada uyanınca aynı tavır devam ediyor. Başlarda göğsüm patlıyor gibiydi ama artık o emmedikçe süt de azaldı. Bu çocuğu nasıl memeye döndürebilirim? Çünkü aç olduğu belli el sürekli ağızda. Daha önce de red girişimleri olmuştu ama değişik pozisyonlar karanlıkta emzirme vs ile çözmüştük şimdi imkanı yok aç aç geziyor. Mama veremiyorum süt alerjisi var. Alerji mamalarını da doktorlar ısrarla yazmıyor anne sütü içecek onlar lezzetsiz süt bitmedikçe yazmayacağız dedi iki doktor da. Emziksiz de duramıyor acaba emziği mi kessem bağıracak olsa bile? Eskiden de emziği bu derece sevmezdi.
Bir diğer sorun ise sanırım emmediğinden olsa gerek kendisi kabız. Çok çok kötü kokularda gaz çıkarıyor ama 5 gündür kaka yok. Masaj yapıyorum, zeytintağı sürdüm makata, ayak piyanosunu çaldırıyorum ama kaka yok ve bu nedenle sıkıntılı.
Özetle emmemesi kabız yapıyor, kabızlığı ise emmemesini sağlıyor sanırım…
Bir diğer sorun ise sanırım emmediğinden olsa gerek kendisi kabız. Çok çok kötü kokularda gaz çıkarıyor ama 5 gündür kaka yok. Masaj yapıyorum, zeytintağı sürdüm makata, ayak piyanosunu çaldırıyorum ama kaka yok ve bu nedenle sıkıntılı.
Özetle emmemesi kabız yapıyor, kabızlığı ise emmemesini sağlıyor sanırım…