• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Birde isim konusu da baya düşündürüyor aklınızda ne gibi isimler var arkadaşlar kız erkek isimleri
benim eşim de demode isimleri tercih ediyor :( papaz oluyoruz, söylemeyim onları belki aramızda o isimde olanlar vardır. Sevdiğim isimler kız Alina, Arya, Eda, Aylin. Erkek Aras, Ege, Oktay, Orkan, Mert.

Şöyle canım eşim kızımızın ismini çok beğenmiyormuş ikinci ismi sen koy dedi kayinvalidem kendi ismini koymuyacaz diye 3 gun küstü konuşmadı bizle bizde mecburen onun ismini ekledik
Kayınvalidemin ismi Fedva Kayınbabamın adı Mahmut... Pek tercih etmiyorum o isimleri çocuklarıma koymayı.

YesilMaviKalp YesilMaviKalp tatlım nerelerden okuyupta geliyorsun biter mi 200 sayfa :)

Günaydın kaç zamandır okuyorum ama yazamıyorum bulantı kusmalardan. Kanaması olan arkadaşlar geçmiş olsun umarım tekrar yaşamazsınız artık hep güzel haberler konuşuruz inşaAllah burada

Kızlar benim bulantılar tavan ama ilginç bir şekilde aş ermem oluyor ve iştahımda açık:) tabi yediğim her şeyin sonu lavaboda bitiyor o başka. Kendi evimden çok tiksindim sadece yatak odasında rahat nefes alabiliyorum katlanamıyacak duruma gelince kendimi dışarı atıyorum artık. Neyseki annemleri ziyarete gideceğim 1 hafta evde yokum o zamana biraz hafifler inşaAllah.

Kızlar bugün birden bire kanamam oldu . İç çamaşırım kırmızı kan oldu . Acile geldik doktor olmadığı için daha yorumu yapılmadı ama kanamam hala devam ediyor. Nedir sizce düşük mü yapıyorum
İnşaAllah düşük değildir canım
Günaydın hanımlar umarım herkes iyidir 🥰
Günaydın canım çok şükür iyiyim sen nasılsın 😊
Gunaydın kızlar, bugun benım de acık renk kanamam oldu anlamadım neden normalde cok panık olurdum ama sızın basınıza gelenlerı de okuyunca dahha sakınım. Tek tedırgınlıgım hıc kalp atısı duymadık 5. Haftada zar zor bır kese gormustu zaten kalp atısını duymadan kımseye hamıle oldugumu soylememe kararı almıstım. Gunluk 3 tane progestan fıtıl bır kez progestan ıgne ve haftada 1 dusuk onleyıcı ıgne kullanıyorum buna ragmen neden oldu anlamadım gercı kıst de var onunla mı alakalı acaba. Sızlerın tecrubelerı benı sakınlestırrdı tesekkur ederım paylasım yapan herkese... Zaten kalp atısı ıcın gıdecektık aksam bakalım erkene alırlarsa anlayacagız ne oldugunu
En kısa sürede git canım
T tulperde
Son adet tarihi 21 Nisan
Yaş 39
İkinci çocuk
Selamlar hamişler 🥰 nasip olursa bende Ocak annesi olacağım hayirlisiyla bu süreci kolay atlatıp sağlıkla bebişlerimize kavuşalım insAllah,🤲
Hoşgeldin inşaAllah sağ salim alalım kucaklarımıza 😊
Günaydın kızlar dün midem bulanmıyo demistim ne kadar şom ağızlıymışım bugün bulanmaya başladı 🤦‍♀️
Benimde en çok kendime nazarım değer herkese söylerim iyi birşey olduğunda 😀
Merhaba kizlar nasılsiniz ?
Elhamdülillah iyiyiz sen nasılsın 😊
Kayınvalidemin ismi Fedva Kayınbabamın adı Mahmut... Pek tercih etmiyorum o isimleri çocuklarıma koymayı.
Evet pek tercih edilen isimler değil 😀
YesilMaviKalp YesilMaviKalp tatlım nerelerden okuyupta geliyorsun biter mi 200 sayfa :)

Günaydın kaç zamandır okuyorum ama yazamıyorum bulantı kusmalardan. Kanaması olan arkadaşlar geçmiş olsun umarım tekrar yaşamazsınız artık hep güzel haberler konuşuruz inşaAllah burada

Kızlar benim bulantılar tavan ama ilginç bir şekilde aş ermem oluyor ve iştahımda açık:) tabi yediğim her şeyin sonu lavaboda bitiyor o başka. Kendi evimden çok tiksindim sadece yatak odasında rahat nefes alabiliyorum katlanamıyacak duruma gelince kendimi dışarı atıyorum artık. Neyseki annemleri ziyarete gideceğim 1 hafta evde yokum o zamana biraz hafifler inşaAllah.
Bir yerden sonra bıraktım canım bir müsait zamanda devam ederim inşaAllah 😊😊

Günaydın kızlar. Kalp atışı icin randevumuz persembe gununeydi ama ben sabredemedim dun gece bugune randevu boslugu olustugunu gorunce randevumu öne cektim. Bugun gidecegiz insallah. Hem cok heyecanlı hem de cok gerginim. Cok gec uyumama ragmen defalarca uyandim. Dua edin insallah bir problem olmadan bebisimizi görür, kalp atışlarını hayırlısıyla duyarız 🙏🏻

Benimde artık sabah sabah bulantım oluyor . Şimdilik idare eder 1-2 haftaya berbat durumda olurum bende . Rabbim can sağlığı versin . Geçecek inşAllah bunlar . Sadece sabır lazım .
Ben dün çiğ soğan yiyeyerek nasıl bı hata yaptım anlatamam hiç düşünemedim bu benim midemi mahfeder oturdum bir güzel yedim gece 3 4 e kadar midem dışına çıktı benimde artmaya başladı ilk zamanlar arada tepiyordu geçiyordu şimdi pek geçmiyor 😔😔

Günaydın kızlar. Kalp atışı icin randevumuz persembe gununeydi ama ben sabredemedim dun gece bugune randevu boslugu olustugunu gorunce randevumu öne cektim. Bugun gidecegiz insallah. Hem cok heyecanlı hem de cok gerginim. Cok gec uyumama ragmen defalarca uyandim. Dua edin insallah bir problem olmadan bebisimizi görür, kalp atışlarını hayırlısıyla duyarız 🙏🏻
Benimde salı günü canım gece sürekli uyandım gündüz bı şekilde geciyorda gece stresden uyuyamamissindir inşallah güzel haberlerle gelirsin saat kaçta randevun

Benimde salı günü canım gece sürekli uyandım gündüz bı şekilde geciyorda gece stresden uyuyamamissindir inşallah güzel haberlerle gelirsin saat kaçta randevun
İnsallah canım 🙏🏻 hepimiz guzel haberler alalım insallah. Randevum ogleden sonra 3 bucukta ☺️ Su an isteyim ama hiçbir isime odaklanamıyorum 🙈

Back