- 20 Nisan 2020
- 154
- 244
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsimler konuşulmaya başlanmış ay hadi o günleri de sağlıkla görürüz inş Birşey soracam ben 10. Haftadan sonra fetal DNA testi yaptırmayı düşünen var mı aranızda? Yoksa ikili testi falan mı yaptıracaksınız?
Sizin erken döllenme olmus olabilir bence çünkü yüksek çıkmış kan testiniz benim regle iki gun kala silik ckti ayni gun kan testim 9 cikti sonrasinda yukseldi işin açıgı ben hamile kaldgm gunden bile eminim tam adet dongusunun ortasinda ve iki gun sonrasnda degerlendirdik iki kere benim adetim iki gun gectiginde 310 a yukselmisti en son sonrasini bilmiyorum yarin muayeneden sonra solugu burada alacagima eminim ikinci bebegim bu arada ilk gebeligimide burdaki bayanlarla gecirmistim burasi ve burdaki insanlar bana cevremden daha faydali ve iyi gelen insanlarla dolu oldugunu dusunuyorum insAllah rabbim anne olmayi isteyen dileyen herkse en hayirli zamanda en guzel sekilde nasip etsin bu duyguyuAhh kendimi gördüm bat A 1 gün kala öğrendim testten acile gittim kan verdim bhcg olmuş 494 ertesi günler katlandı yani bende çok erken öğrendim ama erken öğrenmek sıkıntı hep endişe hep stres git öğren kuzum bizleri haberdar et hayırlı haberlerle gel inşallah aminn inşallah nasipse sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım olmayanlara tez zamanda rabbim bağışlasın ben birde 7 aylık doğmuşum bende ki sabırı düşün
Bizimle de paylaş Canım kalp atışını duyarsın inşallah yarın dualarımız seninleBen yarin gidicem galiba dayanamiyorm artk 5+2 oluyorm saglik ocagindaki dr de gozukur git demisti
Benim beklenen adet tarihinde beta değerim 2820 çıktı...Bu kişiden kişiye değişiyor herhalde 9 mayıs tarihinde hamile kaldığımdan eminimSizin erken döllenme olmus olabilir bence çünkü yüksek çıkmış kan testiniz benim regle iki gun kala silik ckti ayni gun kan testim 9 cikti sonrasinda yukseldi işin açıgı ben hamile kaldgm gunden bile eminim tam adet dongusunun ortasinda ve iki gun sonrasnda degerlendirdik iki kere benim adetim iki gun gectiginde 310 a yukselmisti en son sonrasini bilmiyorum yarin muayeneden sonra solugu burada alacagima eminim ikinci bebegim bu arada ilk gebeligimide burdaki bayanlarla gecirmistim burasi ve burdaki insanlar bana cevremden daha faydali ve iyi gelen insanlarla dolu oldugunu dusunuyorum insAllah rabbim anne olmayi isteyen dileyen herkse en hayirli zamanda en guzel sekilde nasip etsin bu duyguyu
Senin erken döllenme mi olmuş yaBenim beklenen adet tarihinde beta değerim 2820 çıktı...Bu kişiden kişiye değişiyor herhalde 9 mayıs tarihinde hamile kaldığımdan eminim
Ben yaş itibariyle yaptıracağım .
Aslında fetal DNA testinde birçok sendroma bakıldığı için bana mantıklı geldi. İkili testte sadece Down sendromu ihtimaline bakılıyor ama bunda trizomi 18, trizomi 13 ve başka nadir görülen durumlara da bakılıyormuş. Doktora soracağım, henüz konuşmadım. Ben de emin olmamakla birlikte yaptırabilirim diye düşünüyorum.İsimler konuşulmaya başlanmış ay hadi o günleri de sağlıkla görürüz inş Birşey soracam ben 10. Haftadan sonra fetal DNA testi yaptırmayı düşünen var mı aranızda? Yoksa ikili testi falan mı yaptıracaksınız?
Benim içinde dua edin. Yarın keseyi görmeye gideceğiz. 6+0 oluyoruz tam. Belki kalp atışınıda duyarız miniğimizin daha erken sanırım ama bir ümit işte . İki güzel haberle döneriz evimize inşallahBizimle de paylaş Canım kalp atışını duyarsın inşallah yarın dualarımız seninle
Ben varım sanırım, son adete göre 7+6 yım ama pkos olduğu için günler biraz kayıyor, en son çarşamba günü gittiğimde kese 10mm civarıydı, içinde de 2mm embriyo görüldü ama henüz kalp atışı belli belirsiz vardı, 90 olarak ölçtü doktor belki senin kalp atışının yansıması da olabilir dedi, ölçülere göre keseye göre 6+0, embriyoya göre 5+5 gibi değerlendirdi, bakalım bu hafta tekrar gidicez perşembe günü, şöyle güçlü bir kalp atışı duysam havalara uçarım gittiğimizde 7+1 / 6+6 gibi olacak umuyorum ki görülür kalp atışı6 haftalık olup bebeğin kalp atışını duymayan var mı
Yaşınız kaç acaba?Ben yaş itibariyle yaptıracağım .
Bende haftaya konuşacağım doktorla eğer o da yaptıralım derse yaptıracam bakalım hem onda cinsiyette öğreniliyormuşAslında fetal DNA testinde birçok sendroma bakıldığı için bana mantıklı geldi. İkili testte sadece Down sendromu ihtimaline bakılıyor ama bunda trizomi 18, trizomi 13 ve başka nadir görülen durumlara da bakılıyormuş. Doktora soracağım, henüz konuşmadım. Ben de emin olmamakla birlikte yaptırabilirim diye düşünüyorum.
Ben yaptiricam fetal DNA kismetse o gunlere ulasayim hayirlisiylaİsimler konuşulmaya başlanmış ay hadi o günleri de sağlıkla görürüz inş Birşey soracam ben 10. Haftadan sonra fetal DNA testi yaptırmayı düşünen var mı aranızda? Yoksa ikili testi falan mı yaptıracaksınız?
Bende pkoluyum bizim durumumuz çok sıkıntili gerçekten benimde kan değerlerim çok yüksekti kese gözükmedi 15binde gözüktü o zmn ben 5 hafta içindeydim kese 4hafta ile uyumluydu kızımda da hep geriden geldi haftalar bunda da öyle olacak bellikiBen varım sanırım, son adete göre 7+6 yım ama pkos olduğu için günler biraz kayıyor, en son çarşamba günü gittiğimde kese 10mm civarıydı, içinde de 2mm embriyo görüldü ama henüz kalp atışı belli belirsiz vardı, 90 olarak ölçtü doktor belki senin kalp atışının yansıması da olabilir dedi, ölçülere göre keseye göre 6+0, embriyoya göre 5+5 gibi değerlendirdi, bakalım bu hafta tekrar gidicez perşembe günü, şöyle güçlü bir kalp atışı duysam havalara uçarım gittiğimizde 7+1 / 6+6 gibi olacak umuyorum ki görülür kalp atışı
Zaten buna bisi dedigimiz yokki Allah tabiki ne derse o olur sadece böyle bi uygulama var tutan cok var dedim hepsi bu :)Bana da erkek çıktı acaba neye göre hesapliyor bu çin takvimi ben inanmam böyle şeylere o nerden bilicek kız mı erkek mi saçma geldi bana Allah ne takdir ederse o olur
%50 tutturma ihtimali var sonuçta çokta seçenek yok tutturdugu da olabilirZaten buna bisi dedigimiz yokki Allah tabiki ne derse o olur sadece böyle bi uygulama var tutan cok var dedim hepsi bu :)
çin takvimine %80 tutuyor diyorlar ya hala aklım almıyor nasıl olur%50 tutturma ihtimali var sonuçta çokta seçenek yok tutturdugu da olabilir
Benim vajinal ultrasonda sağda bu durumda ramzi teorisine göre erkekKarından bakılan ultrasonlarda soldaysa erkek, sağdaysa kız
Vajinal ultrasonlarda sola yakınsa kız, sağa yakınsa erkek demek canım.
Aynen valla hic mantigima yatmıyorçin takvimine %80 tutuyor diyorlar ya hala aklım almıyor nasıl olur
Amiin Allah razi olsunBizimle de paylaş Canım kalp atışını duyarsın inşallah yarın dualarımız seninle